Deníček uživatele Lenousekk

29.03.2010

Ahoj tetičky :-) ... posílám pár foteček od fotografa ... Domišek měl věčně pusinku dokořán a všemu se divil a ne a ne se usmáát :s: ...

foto od fotografa
foto od fotografa
foto od fotografa
foto od fotografa
foto od fotografa
13.02.2010

Holky Vás dám dohromady ... navrhněte místa, kde by se sraz mohl konat a já to budu sem postupně připisovat a později se domluvíte i na termínku ... :a:

Hradec :

Plzeň :

13.02.2010

SRAZ - 25.3.2010 v 11:00 … restaurace na Palmovce http://www.pizzerieudivadla.cz/

Praha: Verun-ka :)

Ahoj holky,doufám,že se nikdo nebude zlobit že píšu sem kvůli srazíku,potřebuju popsat cestu k nám a na FB mi to píše že můžu napsat jen 100 znaků,takže se to tam nevejde. A novou diskuzi tady na MT zakládat nechci,nemusí každý vědět kde bydlím :)
Tak jdu vám trošku popsat cestu k nám. Adélka sjede z dálnice na Sadskou tak popíšu od sjezdu. Sjede se z dálnice a dáte se do prava,pak na křižovatce opět do prava a už budete vidět Sadskou,projedete Sadskou a na velké křižovatce se dáte do leva (je tam velká pizzeria) a projedete vesnicí Zvěřínek po levé straně uvidíte firmu TEMAC.(k té firmě zatáčí autobusy,tak tam nepojedete) Vesnici Písty nepřehlédnete,jsou na kraji nové baráčky aje to hned další odbočka za tou firmou TEMAC.
V Pístech pojedete rovně kolem nových baráčků a třetí ulici se dáte do leva, projedete kolem školky (ta bude po vaší levé ruce) a kolem parčíku (po pravé ruce) a hned první ulici se dáte do prava,je to slepá ulice a skoro na konci je jediná novostavba s dřevěným plotem a šílenou džunglí za plotem (nebojte hned za báráčkem u bazénu to je upravené :))) Tak snad jsem to popsala dostatečně dobře,pokud někdo nepochopil zavolejte (je sice u nás špatný signál,ale budu ve střehu) moje číslo 605 935 795
Valča přijede z druhé strany od Nymburka :)

In reply to by MarcelínaD.

Krásně si to marcel popsala,já budu doufat,že řidička(veruu) tam trefí,zná Sadskou,tak asi budem bloudit jen v pístech a hledat baráček s džunglí za plotem.Radši si to opíšu,když tak zavoláme.Díky

In reply to by MarcelínaD.

Krásně si to marcel popsala,já budu doufat,že řidička(veruu) tam trefí,zná Sadskou,tak asi budem bloudit jen v pístech a hledat baráček s džunglí za plotem.Radši si to opíšu,když tak zavoláme.Díky

13.02.2010

1.Sraz ... Ostrava Avion 9.4.10 .... foto facebook :-)

2.Sraz ... Brno 7.5.10 ... v 15 hodin ve Vaňkovce u fontány s krokodýlem

Ostrava: ... Shopping park AVION
... ZOO

Ahojky jsme domluvení na sraz v prostějově ve 13.30 - 14. 00 u nemocnice - jak je lékárna tak na tom chodníku. Cíl restaurace Smíchovský zámeček :)

datum. pondělí 26.7.2010

kdo se přidá???

10.02.2010

Holkyyy ... jaro se blíží a já bych vážně dala nějaký ten sraz a nejsem určitě jediná.
Takže kdo se hlásíííí???

ahojte holčičky strašně moc moc mě mrzí čtvrteční sraz já nedorazím :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: tatka měl bejt doma a hlídat Adélku ale de do práce a já nepojedu sní a s kočárem sama busem a všude přestupovat achjooooo :(

07.02.2010

Ahoj holkyyy :-) ... v sobotu jsme s Domíškem využili 4 stupně nad nulou a udělali jsme si pár foteček, tak něco málo posílám :dance:

Domišek a sníh
Domišek a sníh
Domišek a sníh
Domišek a sníh
Domišek a sníh
Domišek a sníh

Ahoj Leničko mojeee :c: :c: :c: Ten váš Dominiček je už velikej :00: :) Moc vám to tam sluší :one: Posíláme s Davídkem obrovskýpozdrav a ještě větší pusinku :h: Moc na vás myslíme :k:

In reply to by Janca.dc

Ahoj Jaňulinko mojeee :c: :c: :h: ... mooc děkujeme :k: .Domíšek roste jako z vody - ve 4 a půl měs. měl 6700g a 65,6 cm ... jak je na tom Davoušek? Je menší než Domča? Máme doma obříka :s: ??? Mě se až tak veliký nejeví - možná to dělají ty fotky a to, že je tak nabalenej, aby mu neumrzly capenky :///: .
Škoda, že se nemůžeš přihlásit na ten face - myslím Tvůj původní ... koukla bych na Davouška, jak Vám krásně roste.
Stýská se mi po Vás.
Posíláme vééélikou pusinku a přejeme krásný den :k: :c: . :a:

In reply to by Lenousekk

Ahojky zlatíčko...taky se nám moc stýská,ale toho času je tak strašně málo :\/: no to mi měli kolem4,5měs 7600g a kolem 66cm,taky jsme pořádný cvaldové a dlouhý jak týden před výplatou :s: :s: No ten facebook nejde,nevím jak to udělat,jedině nový email a vše,dneska jedu k našin,tak bych to zkusila a pustila se do toho :one: Ted mi tu Davídek slintá ruku a já druhou honem píšu,protože úůjdeme kojit... :hu: Koukni se na zářijky,tak mám nějaké fotečky http://www.mojetehotenstvi.cz/rozdil-4-mesicu http://www.mojetehotenstvi.cz/blizici-se-5-mesic ted už táhneme na 6 měsíc...půl roku :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: Opatrujte se mi ....Jinak jak jsi na tom s váhou?Já mám 13kg nahoře a nejde to dolů,pořád kojím a ani při kojení ani kilo :\\: tak tak to vypadá semnou...Mějte se a posíláme pusinku :h:

Ahoooj Leni a Domi,
vypadáš vážně moc dobře,jak už psaly holky. :one: malej je k sežrání :a\|: a táta fešák :a: :a:

In reply to by Friduška

Ahooj Nikol :-) ... mooc děkujemeee :c: . Máš tady někde taky fotečky? Psala jsi, že sem nějaké vložíš, ale já nic nenašla ... kdyžtak pošli odkaz :dance: a nebo napiš, kde jsou :\x: ... ráda se na vás holky podívám :h: :k: ;)
:a:

18.01.2010

Ahoj tety :k: , kamarádi :cc): a kamarádky :girl: ... sice jsem měl 3 měsíce už 5.1.,ale maminka nějak nestíhá, tak posíláme pár foteček až teď :c: .

pár foteček ...3.měsíce:)
pár foteček ...3.měsíce:)
pár foteček ...3.měsíce:)
pár foteček ...3.měsíce:)
pár foteček ...3.měsíce:)
pár foteček ...3.měsíce:)
pár foteček ...3.měsíce:)

ahoj maly má uzasny vyraz a ta predposledni fotka nema chybu...jen přidat bublinku s tim co rika :D moc vam to sluší rodinko :)Lůca

Leni, ten je kouzelný, celý taťka :) v té vaně je naprosto perfektní :D a tlusťounkej není, sestřička je zvyklá asi na nedonošené miminka, které jsou jak vyžličky :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky