Deníček uživatele lenik86

27.04.2011

Ahoj maminky,

urcite to nevytlacuj nasilim,jen kdyby to lezlo ven tak odstran to,my to mame 4 a podle dr je to ok,malemu se sice pretahovani nelibi ale pomalu mu to povoluje,jsme po operaci achodime na chiru na kontroly a i on rikal ze je to ok.tsk bud v klidu a pokracuj v ton hakto delas :a:

13.05.2008

Ahoj holky,

Ahojky těhotenství je na jednu stranu strašně krásný, na druhou stranu ale začneš na všechno nahlížet úplně jinak. Nebo aspoň já to měla ze začátku tak, že jsem si pořád říkala, jestli jsem připravená a dostatečně zodpovědná. Pořád nevěřím tomu, že budu vychovávat dítko :00: A to jsem mimi hrozně chtěla. Všechno si promysli, je to jen na tobě. Ale uvidíš, že po prvním ultrazvuku z tebe tak nějak všechno opadne :a:

Chtěla jsem být těhotnná, ale nehlídala jsem to... když se mi zdálo, že to nějak moc mešká, tak jsem si udělala test¨... už když jsem si jej dělala, tak jsem vůbec netušila, co chci, aby mi vyšlo - jedna / - sklamání a dvě // zase obavy, že se mi převrátí život na ruby. Byly tam // a já na to hleděla a volala ségře, že tam jsou ty čárky dvě ... a ségra říkála: "No tak to bude miminko, to je krásné, no tak se raduj ty trubko jedna :-P!!" A mě to nějak ten den nešlo, i když jsem mimi chtěla... Pořádně těšit jsem se začala asi po týdnu, až když jsem viděla ultrazvuk a věděla jsem, že tam ve mě opravdu je. Takže neboj, všechno postupně přijde a všechno se vyřeší ;-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:a: :a: :a: ...
Jééé Miry,tak to jsme na tom stejně,taky se těším hrozně moc na druhé a to jsou Míšovi teprve 4měsíce...
Jinak Míšu jsme taky neplánovali,první dny to byl šok,ale čím dál víc si to užívám a miluju ho každým dnem víc a víc..není nic krásnějšího než mít miminko...
...kačátko :c:

Jejda, kočko, a to jsi nešťastná :) ?? Buď ráda a těš se, mnohem horší by bylo, kdyby jsi miminko chtěla a nedařilo se..mnohé by ti tu mohly vyprávět.. Jsou tu taky holčiny, které studují i v těhotenství, určitě ti poradí, jak se s tím vyrovnat. Mateřství je krásné, mimčo už jsem chtěla dávno, ale pořád jsem měla pocit, že to není ten správný a pak když se to stalo, jsem to nějak přestala řešit. Na miminko se moc těšíme, za 14 dní maturuju (studuju distančně), opravujem barák, mám otřesnou tchyni, se kterou sdílím domácnost :jawdrop: , no děs...ale přesto všechno se moc těším a říkám si, že už to nějak dopadne ;) .. Naučená samozřejmě nejsem, protože se nějak nejde soustředit a ani není toho času :( .. Držím ti pěstičky, ať to nějak zvládneš a určitě nebuď nešťastná, začni se radovat a užívat si to, je to vážně dar, kterého bychom si měly všechny vážit :dance: .. papa :a:

Ahojky, myslím, že tak jak se cítíš jsem se já cítila loni v říjnu, když jsem se dozvěděla, že jsem těhotná... Já jsem sice nestudovala, ale studuje můj přítel... Já jsem si rozjížděla slibnou kariéru v český pojišťovně... Když jsem zjistila že jsem těhotná, tak jsem se okamžitě rozhodla pro přerušení... Já vím je to hnusný, ale já jsem si nedokázala představit že bych ve 22 letech měla být mamina... Když jsem šla na vyšetření, zjistili mi nádor na vaječníku a kompletně se mi převrátil život a nejenom mě... Bylo mi od lékařů řečeno, že bych si miminko měla nechat, neboť může být i poslední... Takže nakonec jsem situaci prokonzultovala s rodiči (jelikož stále bydlím u nich a ještě dlouho asi budu)... Rozhodli jsme se s přítelem, že to nějak zkusíme zvládnout když bude na škole... Máme opravdu velikou výhodu, že nám rodiče pomáhají... Takže z nechtěneného miminka je teď toužebně očekávané... Až si vyřešíš rodinné zázemí a partnera, tak se začneš taky moooooc těšit.... A jsme ženský a ty vždycky všechno zvládnou....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka