Deníček uživatele lenicka.zelvicka

Tak pondělní poradna dopadla dobře..pan doktor z nás měl radost,prcek se má skvěle,mopnitor taky dopadl na 1,prý je to kopálista,je fakt,že se nezastavil a šíleně se mlel :s: ...CS 4,naho

pondělní a poslední poradna u mého dr.
pondělní a poslední poradna u mého dr.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Leni bohužel nemám,a už tomu ani nevěřím přenáším 5den už jsem hrozně unavená pořád bych spala pořád mě chodí sms a telefonáty tipu ať si pohnu tak už jsem aji podrážděná a psychicky úplně v pr...V sobotu jdu teprve na kontrolu a teprve mě dají termín vývolání tak snad mě aspoň vezmou co nejdříve. Tobě přeji ať porodíš aspoň do termínu,ale myslím že ano už na to vypadáš bříšlo máš dole a CS taky dobrý. :a:

ahojky Leni..kde schováváš těch 21kg :? :? :? :? :? :? je dobře že u dr. to dopadlo na 1..taksi ještě užij schody..ale zase tomá jednu výhodu....budeš mít lehčí porod když musíš chodit po schodech ;) ;) tak se hezky opatrujte a pozdravuj do :€O:

Máš krásné bříško a těch 21kg nahoře bych do tebe neřekla. :00: Už vím proč máš takovou přezdívku...jednu želvičku máš zvenčí a jednu kopající uvnitř :)

Ahojky zářijky...dlouho jsem tu nebyla,tak jdu aspoň ohlásit, že páteční poradna dopadla dobře,vše stejne jako v minulé poradně,to znamená,že CS je stále na čísle 2 a Ondrášek je hl

Ahoj Leni, tak to je super, že tak moc nepřibíráš, to já se jen děsím, kolik navíc budu mít v poradně :jawdrop: . No a s tím tvrdnutím timoc neporadím mě tvrdne od 16tt a beru jen magnézko, tak jedině tak. Každopádně to železo zobej určitě je to potřeba. Tak se s Ondráškem opatrujte :k:

Ahoj Leni,
to je dobře, že je Ondrášek hlavičkou dolů. Alespoň je hezky připravenej a až bude jeho čas, tak hezky vyklouzne a nebude Tě trápit :). S tvrdnoutím Ti poradím jen to, snaž se trošku šetřit a přes den trošku polehávej, ale asi to do porodu už lepší nebude, přeci jen je to nápor na tělo a už se nám to pomalu, nebo spíš rychle blíží :). Opatrujte se s Ondráškem a pohlaď bříško :)

Ahoj Leni ,blahopřeji k poradně a přeji co nejméně tvrdnuti bříška. dělá mě to taky hlavně v noci a někdy je to teda nepříjemné,ale už se nám to krátí tak musíme vydržet :a: Držím pěsti ať nemusíš do toho Podolí :a:

leni ahoojky super zpravy mno helet s tim tvrdnutim ted to bdue cim dal castejsi nekomu tvrdne a nic se nedeje a nekomu kdyz tvrdne zkrcuje se cipek a otvira se nas pripad mimo jine ale verim ze vse bude ok a beres magnezko? jinak za nas pohlad ondraska ju

ahoj holky,tak nevim,jestli mám plašit nebo ne...ve čtvrtek jsem byla v poradně a na velkém utz,takže mi brali krev,dělali stěry atd na začátku 31.tt...no a před chvilkou mi volali z gyndy,

holky moje zlatý,děkuju moc a moc za podporu!!! :k: :h: ...teď jsem si volala pro výsledky a nic tam není,všechno je v absolutním pořádku :\x: :C]]: :\x: ..takže opravdu zřejmě udělali před tím chybičku v laborce :)

Ahojky zářijky,tak se taky hlásim po včerejší poradně a velkém utz.

tak se opoět hlásím po včerejší poradně :)
tak se opoět hlásím po včerejší poradně :)
tak se opoět hlásím po včerejší poradně :)

Ahoj Leni, bříško máš náhodou moc hezké, takové typicky klučičí. :) No a s tím přibíráním jsme na tom stejně já mám taky 18 kg nahoře. No a malý má teda váhu :jawdrop: , ale to je dobře, je to zdravoučké mimi :) . Tak se opatrujte pa

Ahoj Leni, bříško máš náhodou moc hezké, takové typicky klučičí. :) No a s tím přibíráním jsme na tom stejně já mám taky 18 kg nahoře. No a malý má teda váhu :jawdrop: , ale to je dobře, je to zdravoučké mimi :) . Tak se opatrujte pa

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky..no já zase chtěla mít malý miminko,ale zřejmě ani tohle se mi nesplní :s: ..jen doufám,že nehodlá být po tatínkovi,ten měl při narození skoro 5kg :00: ..buď ráda,že Anička bude malý miminko,porod bude určitě lehčí a tolik se nepronese ;)..chtěla bych mimčo max. 3kg,ale to asi nebude,je to prostě chlapák a dělá si tam spoustu místa :€): ..kilča teď neřeším,to budu až potom a dr. už to taky radši nekomentuje :€): ...Ondrášek zdraví Aničku a mějte se krásně holky :one:

Ahoj Leni,bříšenko máš krásné a ty kg fakt nejsou vidět :one: Letí to mílovým krokem já už začínám 36t.,ale na monitoru jak píšeš jsem teda byla tento týden poprvé a příště už jdu do porodnice. malej taky dělal jak kůň :*8*: říkala že mě lituje.Ještě že jsem si nedala nic sladkého jinak by mě tam asi vyskočil :€): :€): :€): :€): Přeji příjemný víkend a blahopřeji k ok poradně :a:

In reply to by petra capkova

Ahojky Peti..njn,každý dr. to má jinak,jsem zvědavá,kdy půjdu naposledy ke svému dr.,příští poradnu mám za dva týdny,takže ve 33.tt a jestli tam pak ještě půjdu nebo mě riovnou odkáže na Podolí,to nevim,uvidíme :)...a letí to fakt hrozně,už začínám mít psycha z porodu :s: ..tak se měj krásně a dej hned vědět,jak to budeš mít za sebou,už to máš za pár ;)..držim palečky :one:

Tak taky přikládám nějaké nové fotečky bříška...foceno dnes přesně 27+0 :) ...aktuálně mám nahoře 15kg,takže za chvíli budu jak balvan :00: :s: ...další poradna nás čeká 8.7.

po delší době opět fotečky břuchu :)
po delší době opět fotečky břuchu :)
po delší době opět fotečky břuchu :)

Ahoj Leni :a:
Teda pupík krásný.... Bude to klučík? :e): :c: S těmi kg si nic nedělej... To vyběháš :€): Já jdu do poradny 28+0tt příští pátek 25.6., tak už se taky děsím čísilka na váze a ještě k tomu mi budou brát krev. :€[€: Tak se nemůžu dočkat. :|€|: Už aby to bylo za námi... Pořád musím něco dlabat ;) S tím jak se to krástí máš naprostou pravdu... je to neuvěřitelné. :one: :qu:
Pohlaď pupík a taky užívej poslední měsíce těhulkování... :€p€: :€s€:

In reply to by LeontýnkaD

ahojky..jj,bude to klučík,no jo,Ondrášek se nezapře :s: ...tak si poradnu užij příští týden,já jdu zase až za tři týdny ve 30.tt a jdu taky na krev rovnou,to bude zase modřina přes celou ruku,páč sestřička jaksi neumí krev moc brát :s: ..a tu váhu zatím neřeším,dokud mi všichni říkaj,že to mám jen v bříšku..jsou sice milý,ale zrcadlo nelže :s: ..taky se měj krásně a pozdravuj prcka v :€O: :a:

teda to bříško je krásný, já vám ho všem tak závidím. A ty kila taky. Nám se sice dobře daří a už budeme začínat 30tt ale nějak to pořád není vidět. dám vám sem moje fotky aby jste mohli porovnat. Jinak Ondrášek se tam má asi fakt moc dobře a hlavní je že ti chutná. Na ty kila nekoukej,to dáš pak dolů,ale hlavní je že jsme oba zdraví. Pozdravujeme s Mirečkem a posíláme pohlazení na bříško

Tak konečně můžu vkládat nové články do svého blogu,tak se po dlouhé době hlásím :) ...dnešní poradna dopadla dobře a pak odpolko jsme byli v Podolí na 3D utz,byl s námi tatínek a t

3D utz
3D utz

Holky děkuju moc,už je to macek teď,to jsem zvědavá,kolik bude mít,až půjdem rodit :///: ..jestli bude po tatínkovi,tak bude mít necelých 5kg :00: ..a holt nás chce teda asi překvapit,takže si počkáme po porodu,jsem na něj ale moooc zvědavá,komu bude víc podobnej :c: ..letí to šíleně,dneska začínáme 28.tt :00:

Ahoj Leni, Ondrášek už je kus chlapa a fakt s holčičkou zaměnit nejde :). obličejíček si pro vás asi schovává jako bonus do porodnice. Tak se hezky opatrujte, letí to jak blázen a za chvilku budeme mít ty svoje zlatíčka u sebe :)

Ahoj Leni ,super fotky :one: :one: jsem ráda že jste v pořádku a užíváš si těhu taky ti to letí už 27t :€s€: :€s€:

Ahoj Leni, fotečky jsou krásné (jak tam jde vidět ten pytlík :s: , no jo to by se splést nemohlo). No a ten obličejík, chce vám udělat překvápko k porodu :) Tak se mějte krásně a pohlaď :€O:

Ahojky Leni... Nic si z toho nedělej. Nám taky naše princezna neukázala pusinku i když jsme tam byli dvakrát. :( Maskovala se poctivě... Asi chce, aby jsme u porodu měli překvapení. :€): Jsem ráda, že nám ale potvrddili pohlaví, jenže váhu nám neřekl... :€\€: , tak snad nám ji řekne v tom 32.tt na posledním UTZ.
Měj se krásně a pohlaď Ondráška. :a:

Tak taky přikládám fotky,jsou focené telefonem,takže zase nic moc kvalitka,ale aspoň něco :) ..foceno minulý čtvrtek,když jsme začínali 23.tt :) ...roste pěkně a podle tvaru to fakt vypa

fotečka bříška 22+0
fotečka bříška 22+0
fotečka bříška 22+0

Ahoj Leni,jsi jak vyžle :€): :€): a ty kg máš určitě jen v bříšku které je mooc pěkné špičaté :€): :€): :€): :a:

Ahoj Leni, no bříško máš krásné :) , a těch 12 kg vůbec není poznat kde to máš :s: , to já mám nahoře taky kolem 11 kg :s: . Takže jsme na tom podobně :) Tak pa a opatrujte se

Tak máme velký utz za sebou :) ...všechno je v absolutním v pořádku,tatínek byl nadšený, i když říkal,že toho moc neviděl na tom utz :s: ...ale fotečku jsem nedostala,prý už by bylo

Ahojikkkkkkkkk moc moc gratuluju.ja kdyz jsem si to precetla tak jsem mela radost za tebe :h: :h: vidis ze si se dockala :\x: :\x: tak at pupek roste a jste zdravoucky. :h: :h: :h:

In reply to by verikk_

ahoooooj Veruuu...tebe jsem neviděla ani nepamatuju tady :) ...děkuju moc za gratulace, já tomu ani nevěřila,že se zadaří,dokonce jsme byly v únoru objednaný na vyšetření neplodného páru, ale v lednu jsem to rušila :)...a co vy,jak rostete?? :)

In reply to by lenicka.zelvicka

TAk to je krasna zpravicka.no je fakt ze snazilka si byla dlouho vid.no my rostem hrozne rychle vsechno to ted tak strasne rychle uteklo:)i utika kaja bude slavit ted dva roky ale co ti budu povidat je to moje zlaticko.no a zacala jsem pracovat na braskovi tak uvidime jak se zadari ale nepospicham.

In reply to by verikk_

No jo,snažili jsme se 19 měsíců, už jsem fakt ani nevěřila a když jsem pak objevila ty // na testu,tak jsem začala hystericky brečet radostí :s: ...a držím palečky,ať se bráška zadaří brzy, u nás to zatím vypadá na kloučka,i když jsme chtěli holčičku první a brášku až pak,ale tak co,hlavně že nějaký miminko a bude zdravý :) ....termín mám 16.září,tak jsem zvědavá,kdy se prckovi bude chtít ven,ale budem mít ten srpen a září nabitý,já jsem 27.srpna,děda je 22.srpna,bratránek je 18.srpna, jeden švára 3.září,druhej švára 13.září...tak se prcek třeba trefí do jednoho z těchle datumů :C]]: ...ale radši to pozdější září,tam nikoho nemáme :s:

Ahoj Leni,pořád na tebe myslím jestli teda jsi nebo né :€O: až dnes mě napadlo že tě dohledám když mrknu zpátky jak jsme si tenkrát psaly :€): :€): Tak jsem mooc ráda že se zadařilo :C]]: Přeji ti poho :€O: :a: Petra

Tak zářijky jsem konečně fotla znovu svůj břuch,roste jak blázen :) ...prcek už kope,hlavně když ležim na zádech a snažim se usnout :s: ...dneska jsme přesně 20+0 a v pět nás čeká v

foto bříška 20+0
foto bříška 20+0
foto bříška 20+0

holky moc děkuju..no já jsem za bříško ráda, lidi jsou fakt ohleduplnější a to jsem teda vůbec nečekala! :///: ..některý cizí se i ptaj,co to bude a v kolikátým jsem, fakt koukám jak blázen, já bych mohla být těhotná furt :s:

ty máš to bříško tak nádherný a mnohem větší než ho mám já a já jsem dnes přesně 21 týden,už aby to rychle uteklo ty 4 měsíce co nám zbývajáí a máme u sebe své mimísky co?nemůžu se dočkat té své rozárky co tam v bříšku mám taky je pěkně divoká:-)

Ahojkyyy máš nádherný bříško, Taky si myslím, že ti chlapečka potvrdí, já jsem ve 20+2 a zítra jdeme na velký ultrazvuk, ale zatím vůbec netušíme co se v bříšku schovává, tak už se nemůžu dočkat zítřka, až uvidím našeho šmudlika a až se dozvíme jestli to bude Kristýnka a nebo Jiřík.

Ahoj Leni, jaký břuch???!!!! Takový malý bříško.... :qu: Moc ti to sluší. Buď ráda za to pidi bříško. Taky čekáme Ondráška. Už se nám to krátí. :a:

In reply to by Zuzka Kocerová

ahojky,no..spousta lidí se mě ptá,jestli náhodou nečekám dva,že mám trošku vetší bříško na 20.tt :-D ..některý maminy mě i tipovali na 7. měsíc :s: ..ale já jsem spokojená,roste už od začátku a od začátku 4. měsíce mě i pouští v MHD sednout :s: ..my si teda přáli holčičku Adrianku,ale když bude Ondrášek,tak nám to samožřejmě nevadí,už se ho nemůžeme v září dočkat :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka