Deníček uživatele Lendule

27.07.2010

ahoj teticky a kamaradi,

4mes.kontrola a par fotecek
4mes.kontrola a par fotecek
4mes.kontrola a par fotecek
4mes.kontrola a par fotecek
4mes.kontrola a par fotecek
4mes.kontrola a par fotecek
4mes.kontrola a par fotecek
4mes.kontrola a par fotecek

In reply to by lulubar

dekuji :). Hlavne ted ty jeho vztekaci nalady jsou des. Ale snad to brzy prejde. Vy taky krasne rostete a Davidek je moc krasny. Jak jdou prikrmy? ja jsem zvedava jak na ne bude reagovat Luky, protoze uz ted je silene zravy :).

Jééé mooooc krásné fotečky, teda vy jste pěkní obříci... malej měl teď v 5.měs. 6920g a 66cm :) ...tak ať dál krásně pěkně rostete :) !!papa

Ahoj - krásné fotečky a malej je úžasný sluníčko - hezky se řechtá pod tou oblíbenou hrazdičkou. :€s€: :a:

27.04.2010

ahoj tety a mimca,

Po dlouhe dobe se konecne ozyvam
Po dlouhe dobe se konecne ozyvam
Po dlouhe dobe se konecne ozyvam
Po dlouhe dobe se konecne ozyvam
Po dlouhe dobe se konecne ozyvam
Po dlouhe dobe se konecne ozyvam

Lendu o tom nestíhání mi chvilku vyprávěj :-D..A to mi malá občas spí a stejně je to záhul. Lukášek je moc šikovný :-)..Tak si sebe pěkně užívejte a snad později toho času bude víc..Ikdyž mám pocit, že je to spíš pořád horší, než lepší :-)..

In reply to by ZelaZuzu

Ja ty prvni tydny byla zoufala. Horsi je,ze jsme tady s pritelem sami a v okoli zadnou babicku, ktera by pomohla s hlidanim :(. kazda bydli dost daleko. Hodne lidi me uklidnuje,ze po 2 mesicich to bude s mimcama pry lepsi, tak uvdime. Ale stejne to jsou nase zlaticka, vid. Nejak to vydrzime :///:

14.03.2010

ahoj spolutehulky a maminky, tak uz nam taky konci obdobi 2v1 a zitra rano mam nastup do porodnice. Dle utz jsem dnes 39+1tt a dle infa od :*8*: musim mit cisare naplanovaneho pred 40tt.

Lendulko, držíme moc moc palečky a budeme se těšit na první fotečky. Ať to všechno proběhne v pohodě a máš už broučka u sebe :one:

TAk Leni, je to tady, držím palce !!!! At ti to dopadne co nejdříve a hlavně lokálně, abyš Lukáška měla u sebe hned a mohla se z něho těšit :)))). Drž se!!!!

In reply to by Slunko

ahoj Slunko,dekuji moc. Ja doufam,ze ta lokalni anestezie vyjde. Jinak pritel malyho urcite pry uvidi hned. Jsem rada,ze i tak mu dovoli tam byt..i kdyz musi pockat pred porodnim salem. Napisu pak zpravicku Beru, tak vam da sem info :). A vy se taky drzte at vam to rychle utika.

V utery na tebe budeme moc myslet neboj se to zvladnes mysli na to,ze uz Lukynka uvidis polibas a to je to nejkrasnejsi ja uz se na to taky tak tesim.Urcite vse bude ok a lokalku bych si taky vybrala byt na tvem miste :one: :one: :one: :one: papapa Niky a Sam

10.03.2010

ahoj holciny,

Ahojky mám pro tebe malý fígl. slyšela jsem že na otočení mimi pomůže chodit co nejčastěji po čtyřech, jednéznámé se to nakonec povedlo! Sice to zkoušela 3 týdny před TP, ale kdoví třeba ti to taky vyjde, každopádně za to nic nedáš a třeba se ještě císaři vyhneš...Hodně štěstí a krásné maminkování.vlčice

Ahoj Leni,

no tak to koukám. Malej má svojí hlavu :s: . Je mi líto, že se neotočil, přirozenej je asi lepší. Tak to máš jako my ;) určitě nám dej vědět, kdy budeš mít termín. A nic se neboj, zvládnete to a bude dobře. Myslíme na vás.

P a E.

In reply to by Petrita

Petrus, pak Ti povypravim. Malej je tvrdohlavej a to se nakonec nema narodit jako beranek :). Ale aspon ho budeme mit za chvilku u sebe :). a vy se holky taky drzte!!!

doktoři rozhodli že pro prcka je lepší císař tak nad tím nedumej, buď ráda, že se tak starají a že už budeš mít mimíska u sebe :-) na to se těš :-) už se moc těším na fotečky co nám sem vložíš :-) jsem hrozná každé ráno tady sleduju přírůstky :-)
Takže hlavu vzhůru, usměj se na svět, pošli úsměv do bříška :-) a už jenom odpočívej.

03.03.2010

ahojky spolutehulky a maminky :),

Jéé Lendu tak to ti nezávidím ://: ..Já musím zaklepat, ale toto jsem ještě nezažila..No když už císař, tak radši dřív jak později ne?? Budeš mít prďolku o týden dřív u sebe!!! :cc):

teda malej ti dává pěkně zabrat - já jsem při prvním těhu též musela pořád docházet na monitor,jelikož malá pořád chrápala. :( A tohle druhé mimí je v tomhle zlato - tři minitory a hned napoprvé - fyziologické a ani šťouchat do mého bříška se nemuselo. :) A už máš datum toho císaře?Drž se. :k:

In reply to by Lyret

ahoj Lyret, tak treba to ted bude klucina, kdyz je tak zivej oproti maly, kterou mas doma :). To jsem fakt zvedava co nakonec cekate. To datum se dozvim asi az pristi tyden, kdy jdu na dalsi kontrolu a monitor. Ale treba si to potvurka rozmysli a otoci se do pristiho tydne. Zatim to tak nevypada. Tak se drzte a jsem zvedava kdy nakonec prdolka vykoukne na svet.

já jdu na kontrolu do porodnice poprvé příští týden, tak se bojim, abych tam taky takhle dlouho netvrdla, už je to celkem náročný :00: Ani se ti nedivím, že jsi rozpačitá, to já jsem taky a to mě zatím císař nečeká, pořád se to ve mě mele, těším se na malýho a pak hned na to se děsně bojim, jak to zvládnu. NO už začínám být nervozní :O Ty koukej pořádně odpočívat a nabírat síly, budeš je potřebovat :)

In reply to by Beru

Beru, a ty jdes na Bulovku, vid? nebo jsi se zaregistrovala nakonec nekde jinde? S tim monitorem je to fakt des, a hlavne,kdyz mas takove tvrdohlave mimi jako ja, ktere si usmyslelo,ze cely den prospi :). Rikala jsem si,ze by to bylo fajn kdyby to takhle bylo i az se narodi. Ja taky zacinam byt silene nervozni, jak se to blizi a mam ze vseho strach. Dnes musim na otocku do skoly, tak se jdu projet hodku autem do Usti a pak uz snad budu moc odpocivat. I kdyz nevim co me ceka zitra, to jdu ke sve obvodacce pro predoperacni vysetreni a desim se toho kam vsude me bude posilat.brrrr.

15.02.2010

ahoj holciny, chtela jsem se zeptat zda stale plati ten nas srazik v Praze ted ve stredu 17.2.??

tak to nevím, s Kubenkou jsme se domlouvaly že tam hodí rezervačku ale zatím se neozvala :O( tak snad se ještě ozve.....jak je na mateřský? dnes t bude první den doma,co? tak si to pořádně užij.... :o)))))

In reply to by švancarka

tak uidime :) . No myslela jsem si,ze zacnu materskou lepe :) . Minuly tyden me chytl dost zub, takze jsem se dneska dostala konecne k zubari a pak jeste zabehla na EKG,ktere mam povinne v tehu prukazce. Driv jsem to tam bohuzel nestihala. ale jinak mam aspon klid,ze nemusim do prace :) , i kdyz tam jeste pro ne neco musim dodelat. Ovsem zacinam mit hruzu z toho jak tady uz dost holek rodi. Ja se teprve dostavam k poradnym pripravam pro mimco :j) .

In reply to by švancarka

jj, termin mam az 26.3. Ale jak tady v rychlosti ctu, jak uz tolik holek porodilo driv,tak se toho desim :) . Jeeeeeeeee, ja se tak tesim na ty cele dny doma. Posledni mesic byl pro me s tim zkouskovym ve skole a praci opravdu hekticky.

21.01.2010

ahoj spolutehulky, tak zase po dlouhe dobe pisu nejakou tu zpravicku o nas :) . V utery jsme byli na nasi vetsi kontrole u pani Dr. a s mimcem je vse v poradku.

Ahojky těhulky,
tak vás možná teď ještě víc šoknu:-), byla jsem na UZ 12.1. a to jsme byli 32+3 a náš Áďa měl 2309g, tak to bude opravdu cvalík:-))))), takže do 2 kil můžete být naprosto v klídku:-). Já jsem teda silná a manžel je skoro 2metrový, takže nemá být po kom malý:-). Ale spíš mám pocit, že to máme špatně vypočítané, že je zhruba týden až 14 dní napřed. Ale co se týče všech těch rozměrů, tak jsme v normě a doktor říkal, že má normální porodní váhu. Přitom porodní asistentka říkala, že je spíš větší než menší. Tak si z toho pak máte něco vzít:-))))))))))))))))))))))))))))))))). Jinak nevím jak vy, ale já už se modlím, aby byl venku, protože prožívám teď vyloženě šílený dny i noci. Za poslední měsíc do toho 12.1. přibral kilo. Už je docela těžký a občas mám pocit, že se narodí každým dnem. Jinak termín máme až 6.3. Tak se všechny držte a kdybyste některá rodila okolo tohoto termínu u Apolináře, tak písněte:-)

In reply to by švancarka

tak to jsem holky jeste dost daleko od vas. My mame termin az 26.3. a jsem registrovana v Podoli :). Ale pak vam budu zavidet,ze to vsechno uz mate za sebou.
Koukam,ze tedy vsichni mame pekne cvaliky...to jsem zvedava jakou porodni vahu nakonec budou mit :)

17.12.2009

Ahoj holciny,

To je parada ze to vyslo dobre mooooc velikanska gratulace :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :one: a hura na sladkosti :a\|: :a\|: :a\|: :hu:

15.12.2009

ahoj holky,

Tak s testem určitě nejsi poslední já jsem ve 26. týdnu a zatím mi o testu Dr. vůbec nic neříkal... musí tam všechny těhulky nebo jen když ti vyjde špatně krev? Jinak držím palečky ať ti testy dobře dopadnou!!!! :-)

já jdu na cukrovku až příští týden :-) ale naštěstí u táty v labině takže to snad budu mít trošku jednodušší že nebudu muset čekat v žádné čekárně ale hezky v kanclíku u telinky :-) aspoň něco :-)
přeju hodně zdravíčka a krásné svátky

14.12.2009

ahoj holciny,

ahojky po dlouhe dobe :) a nas zazitek z 4D utz
ahojky po dlouhe dobe :) a nas zazitek z 4D utz

No to je ale krasavec, už jsem na něj zvědavá :cc): Moc gratuluju a jsme ráda, že už máš i tu cukrovku za sebou. Výsledky máš ještě dnes anebo až zítra ? Dej vědět.
Pohlaď malýho od tety :s:

In reply to by Petrita

ahoj Petrus,
to budete mit hezkeho zenicha, vid :) ? Cukrovku mam za sebou,ale zrovna nejlepe mi tam u toho nebylo...no vydrzela jsem. Vysledky mi pry daji vedet jakmile je budou mit. Byla jsme primo u sve dr.,tak nevim jak dlouho to trva nez to prijde z laborky.
Pisnu Ti pak mailika az bude chvili klid. Ale nedostala jsem zadne fotecky te vasi princeznicky :( .
papa

In reply to by Lendule

To je kluk jako buk :°~°: . To víš, pěkně se nám o něj alespoň tak 25 let starej :///: a pak to dáme dohromady :s: .Výsledky snad budou brzo, já je měla hned druhý den. Dej pak vědět.
Jinak je to divný, že jsi nedostala fotky, zkusila jsem Ti mailík znovu přeposlat i s fotkou.

Ahojky, krásné fotečky :\x: gratuluju k chlapečkovi :qu: :c: a test na cukrovku přežijete, neboooj ono to není tak hrozný, jak se povídá...... tak se držte a opatrujte se :one: :a:

In reply to by lulubar

Ahojky Lulu, dekujeme za gratulace :) . Test na cukrovku jsem prezila a musim rict,ze kdyz me pak doktorka asi po pul hodine vysetrovala, tak se mi docela udelalo spatne a tu prvni hodinu cekani mi taky moc nepridalo. Ale byli jsme statecni, takze jsme to zvladli. Ted jen,aby dopadly jeste dobre ty vysledky. Take se opatrujte a uzivejte si predvanocni atmosfery :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky