Deníček uživatele Leian

04.04.2009

Moje beruška si drží berušku. :D
V novém oblečení od sestřenice Hanky.
Usmíváme se na maminku.
S prababičkou.

Leianko je nadherna.. a mas krasnou babicku! ja mela podobnou, ale ta nam umrela :-( tak ani nasi malou cacorku nepoznala..

21.03.2009

Všechny vás opět moc zdravím, stěhovali jsme se a nějaké tři týdny trvalo, než nám převedli internet na novou lokaci - a to jsme se stěhovali jen o ulici dál :D Hannelince byly 14. 3.

Krásný fotečky a krásná Hanulka. No říkám, že jsme na tom stejně, Naty taky vypadá jako tříměsíční a je taky tak moc veliká i v těch šesti týdnech na tom byla podobně jak vy.

08.02.2009

Tak se včera konečně udělalo krásně i v Brně a my vyrazili na BVV na mezinárodní výstavu pejsků.

Ahojky! :a: Taky jsme tam byli, vystavovali jsme černou labradorku. Bylo zrovna tak krásný počasí a všichni jsme si ten den užili :///: Husky jsou krásný, ale prý jsou docela složitý na výcvik. Já znám dva a ani jeden neumí ani sedni, ale když se mu budete věnovat, tak vám určitě bude dělat jen radost. Až na ty chlupy no :00:

:a: Ahojky, moc dlouho už jsem tady nebyla. Ale na tvoje fotečky musím reagovat. Výstava bafáků v Brně ... taky jsme tam byly před rokem s naší ještě malinkatou a nadějnou Shlebi (je to Sheltie - malá kolie) Je papírová a měli jsme také výstavní ambice, ale jaksi nám holka žravá přerostla povolenou kohoutkovou výšku, tak jsme to nakonec ani jednou nezkusili. Někdy mě to i mrzí, protože až na tu výšku je naše "kočka" přenádherná fenka. Určitě do toho jděte a vystavujte. Budete pak na to vzpomínat celý život. Nebojte se toho, dá se při tom získat i pár dobrých přátel.
Jinak malá je moc krásná, hlavně ta poslední fotka je super :a:

In reply to by petralinda

Ahoj, koukám že tu vaši chlupatou krasavici máš i na ikonce. Možná to jednou zkusíme, ale ona je Charlie ještě trdlo, potřebuje první trochu vyspět, takže ještě asi nějaký ten rok počkáme, aby z toho pak třeba něco měla i malá. :)

krásný fotečky :one: Nikdy jsem na žádné takovéhle výstavě nebyla i když psy miluju a holka take, musime nekdy vyrazit. Zatim nam musi stacit ten nas lumpik, prave mi lezi u nohou a zahriva je :s:

In reply to by JituleVo

Ahoj Jitulko, já doposud na takové výstavě také nebyla, i když naše Charlottka je papírová a má předpoklady k tomu, aby vyhrávala první místa. Ale když jsem to včera viděla, tak ani nevím, jestli bych s ní na takovou výstavu šla. :s: Jak tam stále ty pejsky vyčesávali a načančávali, dokonce ten Maďar toho svého huskyho pudroval. :00: A bylo tam straaašně moc lidí, hrozný mumraj, ta chvilka mi tam stačila. :)

02.02.2009

...mých prstů a nehtů. :c: Co se týče vzhledu, tak tohle jediné jsme opravdu chtěli, aby měla Hannelinka po mně. :D

jééé ta je krásná. natalinka má pomě pusinku, jsem moc ráda má krásně tvarované rty, jinak je celý tatka. a dlouhé prstíky a krásně tvarované nehty má po mojí babičce, to jsem taky ráda.

In reply to by Leian

Ahoj, tak to jsme na tom úplně stejně. Naše Julka je naprostá kopie taťky, jen tvar hlavy, délku prstů a tvar nehtového lůžka má po mě (naštěstí, táta má nehty takový paličky a já je mám krásně dlouhý a hlavu má jak kedlubnu :s: :s: a já zase takovou malou).

20.01.2009

:s: Ahoj, vkládám pár foteček naší dcerušky, narozené 14. 1.

Další fotky zde http://picasaweb.google.com/a.valentova07/Hannele#

Náááádherný brouček, moc gratuluji a přejeme hodně dzravíčka... a jak se v té postýlce úplně ztrácí :)

31.12.2008

Hezký večer, i já bych vám chtěla popřát vše nejlepší do Nového roku - hlavně teda asi co nejméně stresů, protože to tu máme asi společné všechny - snažilky, těhulky i maminky.

29.12.2008

Tak už zase nespím, protože se vyskytli lidé, co mi chtějí dělat problémy. Já už chci mít klid a rodit a mít naši princeznu u sebe. :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj,no to si tedy měla opravdu smůlu.............Zase bych se do nich tak nepouštěla.Můj manžel je Slovák a zabedněnec z jeho nejbližšího okolí mi tedy nepřipadá vůbec nikdo......Také jsem měla tu čest se setkat s lidmi různých národností a myslím,že Slováci nejsou zrovna ti,o kterých bych musela mluvit nějak hanlivě.........Hold je to o tom,na jaké lidi natrefíš....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jsem zdravotní sestřička a pracovala jsem na jedné pražské klinice,takže vím,o čem mluvíš :) Zabedněnců je všude dost a dost..... :s:

Jěště jsem si všimla ....... že píšeš že jsi ty prašulky už využila.
Z toho si nic nedělej, v případě že by slečna chtěla odstoupit a penízky vrátit - obrať se prostě na realitku, resp. onu realitní makléřku.

Buď te s mimískem v pohodě.

Lisa

Ahoj,
moji rodiče prošly něčím podobným. Chtěly prodat Družstevní byt, pak si vzít ještě půjčku a koupit RD. Už je to pryč - naštěstí. Stálo je to hodně nervů. Žila jsem v té době mimo ČR, a jejich "pláčky" do telefonu mě ubíjely.
Česká legislativa má spoustu dir a kliček, na každém úřadě, v každé instituci povídají něco jiného a to dává dost příležitostí spoustě lidí využívat lidi bez znalosti.

DOPORUČUJI řešit to právní cestou, právníci totiž ty kličky znají a nebo je záhy odhalí. Vím že právník něco stojí, ale na druhou stranu Vás to může stát daleko víc.

Jak píšeš, někteří lidé jsou tupí a na tupé lidi dle mých zkušenosti neplatí nic jiného než právní cesta.
Ona slečna ze slovenska se nejprve měla informovat na cizinecké, jak je to s jejím pobytem v ČR a jejími právy všeobecně.
Stejně tak ona realitní makléřka si měla zajistit všechny potřebné informace ohledně všeho co je spojeno s prodejem družstevního bytu cizinci.
Ty přeci té realitce zaplatíš za její služby, ať už formou procent či pevně stanoveného poplatku, a nejen proto si myslím že by služby měly být odpovídají.

Hlavně se nestresuj, a ani s onou slovenkou či její matkou neduskutuj. Jednou byla uzavřená dohoda, byť ústní.
Prostě bych to dala právníkovi.

Přeju Ti pohodový zbytek těhu a zdravé miminko a do nového roku spoustu radosti.
Lisa :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka