Deníček uživatele leenia

09.11.2009

Ahoj,
chtěla jsem vás poprosit o vaše zkušenosti a radu.
Jsem na konci 6nedělí a očistky mi pomalinku po 3. týdnu mizely, až jsem min. týden už ani nenosila vložku.

Je dost pravděpodobné, že jsi to dostala. Já menstruaci dostala 8 týdnů po porodu, což bylo před deseti dny a pořád ještě špiním. Taky plně kojím a beru i antikoncepci. Přeji, ať Ti brzy skončí. Hezký den. Věra :a:

09.11.2009

Ahoj,
chtěla jsem vás poprosit o vaše zkušenosti a radu.
Jsem na konci 6nedělí a očistky mi pomalinku po 3. týdnu mizely, až jsem min. týden už ani nenosila vložku.

mám totéž, máme 5 týdnů a je to menstruace, měla jsem to i minule akorát že fakt až na konci šestinedělí ;) taky už jsem ani nenosila vložku :( ale nezoufej, další ms jsem dostala minule až po 11 měsících ;)

Ahojky, určitě to může být menstruace, já to měla taky tak, až na to že mi očistky odcházely skoro celých 5 týdnů, pak nic a při konci šestinedělí jsem opět začala krvácet, tak jsem jela k dr. a ten mi potvrdil MS i když jsem plně kojila, od té doby už jsem zase vícekrát MS neměla, a kojila jsem plně do 4,5 měsíců nyní je dceři už 6 měsíců a MS i když už nekojím stále není!!!

28.09.2009

Ahoj,
tak jsme si krásně užili poslední víkend. Snažila jsem se nenápadně mimíska popostrčit, aby už něco začalo, ale pořád se nic neděje.

Ahojky,moc držím pěstičky,ať se ti porod rozjede sám. :||): To počasí by teda mohlo pomoct. Dej vědět jak jsi dopadla u dr. :a:

tak držím palečky,tak šupkynhupky porodit a´t už my říjnový čekatelky můžeme taky rodit,opatruj se :a:

21.09.2009

Ahoj,

Ahojky,tak já jsem dneska 40+5 a nechávají 10dnů přenášet a pak vyvolávají porod a už jsem z toho zoufalá,chci aby to přišlo samo ale asi se nic dít nebude,zítra jdu na kontrolu,tak jsme zvědavá,jak nakonec dopadnu a co mi dr. řekne.Jinak s tou zátkou,někomu odejde až před porodem,moje mamka měla tři děti a ani u jedné ji nespozorovala,takže je možné,že některé to nespozorují :one: Holkymoc vám přenášedýlkům jako jsmejá držím palečky a myslím na vás :one: Už s emi zdá,jak kojím a přebaluji...začíná mi to lézt na mozek :s: Prostě už chci mít miminko taky u sebe a nečekala jsem že si dá takhle na čas :n: :00:

ahoj,
taky jsem zatím žádnou zátku nespozorovala a taky jsem úplně uzavřená, ani prst se tam nevleze, dle dr :s: . Ale já mám oproti tobě štěstí, že mi porod vyvolají už pozítří díky cukrovce, }:) tam se nesmí nechávat extra přenášet. Takže na jednu stranu je to plus :c:
:a:

Já mám jeden porod za sebou a o zátce nevím,asi nějak pře vyvoláváním odešla,ale nepamatuji si na ni.Tak ji neočekávám ani teď.Držím palečky ať to máš brzo za sebou ať pak můžu i já :ww: Já to mám až na 7.10.tak jsem zvědavá jak dlouho budu strašit :? Hezký den H.

Mám už 2 porody za sebou a u nich mi zátka taky neodešla.Až když mi píchali plodovou vodu při porodu.Vydrž,brzi se dočkáš,já už taky přenáším 3 dny a nechají mě přenášet 10 dnů.To už přeci vydržíme,Lukyna

18.09.2009

Ahoj holky,

Ne,určitě bych ho k porodu nevzala.Mohl by si půjčovat dítě,chodit za ním,ale u porodu bych ho nechtěla.Je to přeci jenom intimní záležitost a pokud žije už s jinou ženou,tak tam nemá co dělat.To musí pochopit.Lukyna

ahoj, tak za sebe, já bych tam takovýho člověk nechtěla, přeci jenom je to dost intimní záležitost, u které bych nesnesla člověka, kterému nemůžu plně důvěřovat. Když o to tak stojí, tak bych ho nechala čekat za dveřmi a zavolala ho až bude malé na světě.
Tess
http://tessie156.mondozoo.com

o přítomnosti takového chlapa u porodu bych o pravdu nestála. Porod zpravidla trvá několik hodin, opravdu uvažuješ o tom, že je strávíš v přítomnosti někoho, s kým máš "studený" vztah? Budeš tam potřebovat někoho, kdo o tebe bude pečovat a kdo tě podpoří. Vážně myslíš, že chlap, co opustil svou manželku v půli těhotenství, toho bude schopen? Já bych na něj vůbec ohledy nebrala a nebrala bych ohledy ani na nepříjemné dotazy personálu. Vím, že je ti to líto, když s jinými těhulkami chodí tatínkové, ale pokud to nebereš jako šanci, že se dáte zase dohromady, tak to nemá smysl. Vzala bych raději tu kamarádku.

ja bych si ho tam nebrala, opustil te kvuli jine v dobe, kdyz si ho nejvic potrebovala. Myslim si ,ze porod je hodne intimni zalezistost a predstava, ze tam je se mnou nekdo, kdo me zradil .....radsi bych tam mela kamaradku, nebo nekoho z rodiny, kdo mi neublizil... ale zalezi na tobe, jestli citis ze bys ho tam chtela urcite si ho tam vezmi, rid se vlastnim rozumem a hlavne citem

ahoj, vezmi si tam toho, koho chceš...a jestli mlá táta pocit, že by u toho měl být, tak může čekat na chodbě a pak být u miminka při ošetření....a s tebou tam může být kamarádka ;)

15.09.2009

Ahoj spolutěhulky a maminky,

ahoj, porod může přijít kdykoliv bez varování, já byla ráno v poradně, že to na porod nevypadá a večer mi praskla voda a rodila jsem.

ahojky ,tak já jsem taky 39+0 a poslíčky jsem měla jen hrozně slabounké dá se říct,že skoro žádné :)a snad jen dvakrát...možná ,že kdybych se tak nepozorovala tak je ani nepostřehnu:).....jen mě píchá mezi nohama dnes a včera hodně....a sem tam mi ztvrdne břicho,ale nic hrozného.........Taky chcu mít už malou u sebe!!!!!Ale zároven se toho porodu celekm bojím:) A kolik máš velikost čípku....mě doktor napsal x/1,5...

Tak to jsi jak já, paní doktorka mi říká, že bych mohla být těhotná profesionálně, a taky nemám žádné tvrdnutí břicha a ani poslíčky, jen včera mě taková jiná bolest vystřelila dvakrát do stehna, ale to si myslím, že se mi mimčo uvelebilo na nějakém nervu, jinak nic, měla jsem jen minulý týden problémy se spaním, ale teď už zase dva dny spím jak zabitá a jdu jen jednou v noci na záchod. Už mi to leze na mozek jak se furt pozoruju, v pátek máme dle ultrazvuku první termín, jdu i do poradny, tak jsem vědavá, jestli už se něco chystá. Moje babička rodila dvakrát a vždy se jí udělalo jen nějak divně, tak raději jela a u druhýho porodu málem rodila ve výtahu, tak jsem zvědavá, jestli to třeba není dědičný:) Jinak moje doktorka kontroluje spodem celé těhotenství, ale to má asi každý doktor jinak. Hanča

tak jsme stejný týden,dneska jsem byla na kontrole u dr.,říkal,že se to připravuje pomalu(mě prohlíží pokaždý)mám prý :*O*: ,budu rodit po 13letech,takže to prý bude jako poprvé achjo :r: jinak zatím znám taky jen to tlačení v podbříšku jako před ms.už se těším až budu mít miminko u sebe(nevíme co to bude)tak pa a ať nám to utíká :a: :a:

Poslíčky už bych nečekala.....u mě porod přišel bez varování,k ránu mi odešla zátka i část vody(5hodin)a před 8jsem byla uz v porodnici a v 10:30porodila 4kilovou princeznu.Taky už me ke konci nevyšetrovala,jen poslechla srdíčko,a na monitoru jsem nic neměla.Rodila jsem 39+1.první dítko jsem ádní přenášela a rodila 6hodin,každy porod byl uplně jiný...s prvnim jsem si prožila muka a u princezny jsem byla cca 2minutyna sále.Přeju ti pohodový porod a prďolku brzo u sebe.

07.09.2009

Ahoj maminky,
půjdu poprvé na monitor a napadlo mě si srdíčko mýho miláčka nahrát na mobil.. Myslíte, že je to dobrý nápad? Nemůže mobil nějak ovlivnit ten přístroj?

holky muzeee ja jsem taky byla v porodnici a sestra me 3krat upozornovala na to ze si mame vypnout telefon ty vlny co vychazi s tel to nejak rusiii tak bacha na to

Samozřejmě, že ne... vidíš, to je super nápad, škoda, že mě to před rokem nenapadlo... a teď už je pozdě... :r:

01.09.2009

Ahoj maminky,
tak tady čtu jak máte hodný a šikovný tatínky a moc vám to přeju. Tak to má být :-)
Je tu i někdo kdo bude na mimčo sám jako já?

to je mi moc lito!
ale urcite to s pomoci okoli vsechno zvladnes a driv nebo pozdeji se ten pravy milujici tatka najde!! kamaradka mela taky prvni dite s nakym typkem, co se na ne vykaslal. kdyz byl malemu tak rok, nasla si noveho pritele a ten je ted spokojeny tatinek, ktery se stara o oba kluky (narodilo se jim druhe, jemu teda prvni:) ses moc silna holka, kdyz to zvladas az doted vsechno sama, a urcite te to tezke obdobi poradne posili a jednou se na to budes divat s novym pritelem a nadhledem:))

Ahojky od 5.měsíce těhotenství jsem taky sama, tatínek se na nás vykašlal...V těhu to bylo docela blbý bo sem byla věčně sama doma a nudila se a prostě nanic to bylo ty dny :( ale teď už mám týdenní miminko a jsem nejštastnější na světě a na chlapy jsem nějak zapoměla, nemám na ně ani čas myslet, mimi tě hodně zaměstná však uvidíš :D jen mě občas zamrzí taky jak vidím venku tatínka s kočárkem no ://:

Ahojky,
je to jak píšeš. Raději sama v klidu a pohodě, než s tatínkem, ale ve stresu a křiku.
Nějakého tatínka podle svých představ si určitě najdete :a:
J.

Ahoj tak já jsem na tom úplně stejně jako ty. Jsem ve 34tt a otec dítěte nás opustil ve 4 měsíci. Našel si vdanou paní s 1,5letou holčičkou. Zezačátku jsem se z toho sypala, nebyla schopna ničeho, protože dítě chtěl a teď tohle? Pak jsem se dala nějak do klidu a bylo fajn. Pořád jsem si říkala, že to nějak zvládnu. Jenže včera mi přišel malovat (samozřejmě dělá vše na poslední chvíli) a už jsem zase tam kde jsem byla. Pohádali jsme se skrz peníze, že mi nemůže dávat tolik kolik bych chtěla, protože ve smlouvě má jen 7000Kč (jezdí s taxikem). Jenže já vím, že jeho výdělek je něco kolem 20-30000 měsíčně. Bydlím sama a náklady na byt a půjčku kterou mám dělá dohromady něco málo přes 8000. Řekl mi, že vše nechal přepsat tak aby neměl žádný majetek a aby mu vypočítali když to půjde přes soud minimální částku. Má totiž z manželství ještě 7letého kluka. Ä já jsem teď s nervama v koncích jak to z těch 7600 zaplatím. Vždyť nebudu mít ani na jídlo a na nic. A co mi dá sociálka? Taky v podstatě nic. Nezájímají je půjčky které má snad dnes každý. A to mi řekl: Nebo si ji vezmu já do péče a budu ji vychovávat!!! To tak!!!! A to si představ, že ta jeho ku... mi vzkázala, jestli prý nechci nějaké oblečení po té její malé?! Ta drzost!!! No samozřejmě jsem řekla,že si snad dělá srandu. A on na to" já bych byl rád, kdyby vy 2 jste spolu vycházeli jako kamarádky" Hajzl!!! S takovou štětkou nikdy!!! Vím, že spolu totiž nevydrží. Ona je na peníze a on jí je nedá!!! promiň asi jsem se potřebovala vykecat!!

06.08.2009

Ahoj,
určitě už tu bylo tohle téma hodněkrát probírané, ale mě se zatím nepodařilo nic najít.

tak tak,jak pise jita,
akorat doufam ze dostanu penizky driv nez za 3mesice :s:
jo a po porodu musis akorat dorucit kopii rodneho listu mimiska zamestnavateli,tak mi to rikali v praci :a:

Ahoj,
tento týden jsem si zařizovala to samé. Jak popisuješ - ukončili jsme neschopenku a rovnou vypsali papír na mateřskou. Vše jsem pak odevzdala v práci a ti to dají na sociálku. Nikam jsem nechodila.
J.

25.07.2009

Ahoj všem,

ahojky tak ja jsem mela berusku do 30tt myslim hlavickou dolu a po porade kdy ji doktor mackal hlavu s tim ze je to zadecek je hlavickou nahoru byla jem z toho nestastna jde to hned poznat ze je otocena ale td posledni dva dny se mi zda ze se otocila-tukam.a snad to nezakriknu .tak si budem drzet pesti a snad se ty nase prdelky otoci pokud uz nejsou otocene

Ahojky, tak to jsme na tom stejně :D my jsme taky dolů zadečkem!! (taky 32tt.) V týdnu jak jsme byli v poradně tak mi taky sestřička dala nějaké cvičení, aby se malá otočila, že to hodně maminkám pomohlo a mimisci se otočili! :one: Takže uvidíme! Tak držím palečky at se otočíte :a:

jsem 33t a jsem na tom stejně jako ty, taky mám prcka hlavičkou nahoru... můj dr říkal, že času dost. Cviky jako kočičí hřbety prý cvičit nemám, mám to nechat na přírodě, prý to je lepší, než aby se mi kvůli cvikům omotala pupeční šňůra. A ptala jsem se jej, jestli budu muset na císař, tak prý času dost toto řešit, ale vzhledem k tomu, že nemám až tak úzkou pánev a jsem holka krev a mlíko-zvlášť teď kdy už mám nahoře 16,5kg, že bych mohla rodit normálně. Což ale teda nevím jestli bych chtěla, císaře se bojím jako čert kříže, ale takového porodu zřejmě taky... Musíme doufat, že se naše mimča umoudří, nic jiného nám taky nezbyde že...

Mně se malý otočil až na začátku 38. týdne (den před tím, než jsem se měla jít domluvit do porodnice co a jak). Taky jsem se divila, jelikož byl od 29. týdne pořád hlavičkou nahoru. A ani jsem žádné cviky necvičila. Já jsem štíhlá, mám úzkou pánev a můj gynekolog mi řekl, že bych ho klidně mohla rodit normálně. Ale já bych z toho teda měla pěkný strach...Na kurzech v porodnici nám ale říkali, že už konce pánevní rodí skoro všichni císařem, jelikož nechtějí riskovat, že by nastaly nějaké komplikace...a hlavně když je to prý chlapeček! Tak hodně štěstí a máš ještě spoustu času, takže nezoufej!

ahojky jeste ma cas,me se mala otocila az okolo 36tydne,teda na posledni chvili...byla jsem moc rada.Zadeckem napred se jeste rodi,ale ja mela kvuli tomu planovany cisar...nastesti jsem nakonec rodila normalne...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka