Deníček uživatele Lanycka

21.02.2010

Ahoj holky, hrozně dlouho jsem tady nebyla...spousta starostí a tak.

Svěření dítěte do péče?

Ahoj,
podstatne je,zda jste se domluvili ty a otec ditete,.kdo ho bude mit v peci. Pokud ano a jste domluveni i na vysi alimentu,tak pak to byva otazka par minut. Jen se zeptaji,zda s tim oba souhlasite,zda se neco nezmenilo a jestli jste domluveni i na navstevach toho druheho. Pokud se ovsem nedomluvite,tak pac cekej milion otazek a ne vsechny asi prijemne. My jsme sli od soudu asi za 15 min a to jsem vetsinu casu cekali preddverma,nez to soudkyne zapise.

09.10.2009

Ahojte, jaký je Váš názor na miminko a kočku? máte tady některá s malými miminky doma kočku?

ahojky, tak já mám doma taky jednu čičinu Roxanku a jsem v 7 měsíci,taky se mě sem tam někdo zeptá jestli ji dám pryč,a jestli se nebojím nějakých nemocí nebo tak.Chuděry kočičky,nevím kde to ti lidi berou.My jsme doma měli vždycky 2 kočky a já i sestra jsme úplně zdravé,žádná alergie,žádná nemoc.
Takže z tohoto já žádné obavy nemám.Spíš mě trošku vrtá hlavou jak bude Roxanka na miminko reagovat...jestli nebude moc žárlit a tak..je jí teprve něco málo přes rok a je to teď takový moje mimino rozmazlený.Pořád se chce chovat a tulit a celkově se mi zdá na mě nějak víc závislá.A taky už máme postavenou postýlku a to je něco pro našu kočičku...nejdřív jsem se snažila ji z tama vyhazovat ale ona si tam potvůrka stejně vždycky v noci vlezla,tak jsem jí tam dala dečku a zatím ji tam nechávám.No a nevím jestli tam pak mimuško nechá v klidu spinkat...Ona je to taková poloperská kočka,takže s trošku delšíma chlupama,tak se bojím aby miminko nějak nechtěně nezadusila.No snad ne.Takže ty se ničeho neboj.myslím že zvířátka a děti patří k sobě.měj se

ahojky mi mama doma 2 psi a 2 kočky a je to uplně v pohodě zatim žedna alergia,astma a nic podobneho napřišlo :///: ja bych se zvyřet nezbavovala myslim ža ma potom ditě lepši vztach jak ke zviřatum tak k lidem :a:
P.S. zbavit při vyskytu nějake nemoci se jich mužeš vždycky

nebyla ta přednáška od někoho staršího věku?
ja mam doma dvě čičiny, dva hafany, andulku, rybičky a v rohu pavoučka :-) sama jsem vyrustala mezi POZOR uličními pejsky a nemám žadnou alergii a podobně. ani nemám v planu zvířata nějak omezovat v pohybu až mimi bude na světě. když jsou navíc kočky čistě domaci (mé jsou ) odčervené, naočkované tak je to ok.
stejně je hnusný jak si kočky nepravem získaly takové zlé jméno. ja jsem sice hlavně pejskař ale kočky jsou úžasné. vůbec nemusiš mít strac. naopak si myslim že děti sjou odolnější když žiji se zviřátky.

23.09.2009

Ahoj maminky....a nejen ty červíkové.:-)
Dlouho jsem tady nebyla ale nějak jsem neměla náladu se dohadovat s naším pomalým internetem.:-)

Ahoj maminky!!!

Ahojky, mala je krasna, uplna princeznicka :) Jak je ted stara??? :)
Stepanka uz ma 4 mesice, strasne rychle to leti a strasne rychle se uci novym vecem, je to parada to pozorovat!!! :)
Jinak jsem bohuzel z brna, ale nekdo ze zlina se urcite najde!

In reply to by Lanycka

no vidis, tak to jsou holky stejne stare! :)
BYl to boj vybrat jmeno, ale nakonec jsem spokojena, aspon ho nema kazdy druhy :)
Japato ze jste nemocne??? :(
Stepanka posledni dobou strasne poskocila a umi toho vic, je to parada to sledovat. Dnes se zacala natahvat po hackach kdyz pase :)

In reply to by kenla

To Anduce se to moc nelíbí to pasení. Jakmile jí položím na bříško tak sse hned sama převrátí zpátky. Nemá ráda, když toho moc nevidí. jo holt asi bude společenský typ.:-)
Nevím, kde jme to chytly....Dulinka má naštěstí jen nějakou virosu ale já mám hnisavou anginu... :(

In reply to by Lanycka

Ona si to oblibi uvidis, Stepanka tonesnasela, strasne brecela, ale jakmile zjistila, ze se tak muze vlastne kochat, tak je celkem v klidu a nejlepsi je kdyz pred ni pobiham a muze sledovat, ze se neco deje :)
Teda fuj fuj angina, tak at jsi brzo zdrava! A Dulinka taky!!!!!! :)

03.06.2009

Ahoj holky. Tak se Vám musím pochlubit, že v pondělí 1.6.2009 v 16.52hod. se nám narodila dcerka Anička.

Obrovské gratulace!!! :k: Jsi moc statečná, takový dlouhý boj.. :00: Hodně zdravíčka tobě i Aničce! :h: :h: :h:

31.05.2009

Ahoj tetky :)

No tak paráda, to máte krásnou váhu. Já byla na UTZ minulý týden (taky 38 tt) a malá se nám nějak zasekla na váze a ne a ne moc přibírat, měla 2700g, ale jinak všechno OK, tak to dožeme potom :///: . Jinak jsem taky celý víkend proválela a už mi to přijde fakt dlouhý, ale už to máme za pár. :a:

Ahoj, já jdu na kontrolu zítra - i na monitor - poprvé, tak jsem zvědavá :-)
Přes břicho mám 104,5 cm :-) a to měřím je 157cm :-)

26.05.2009

Ahoj holky...Mám na vás zase dotázek. Jakou barvu má hlenová zátka? dnes jsem na inimce kromě žlutavé hustší tekutiny našla i nějakou jinou co mi přišla trošku dozelena....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka