Deníček uživatele Laksameta

30.11.2012

Tak už nám jsou taky dva měsíce a ve 14 dnech jsme byli na prvním profi focení. Je to malý nespavec, ale doufáme v lepší dny.:) A sestřička ji miluje.

2 měsíce
2 měsíce
21.11.2012

Tak 6 nedělí za náma, dneska jdeme do poradny, ale určitě Kikča přibrala dost, je to násoska. Vypadali už nějaké vlásky a zbyl jí kohout ale už rostou nové vlásky.

6 nedělí

Na horní hranici? Tak to my máme 7 týdnů a má 4550g, prvorozená měla v 6 týdnech 3500, to jsem odstříkávala a po 6 nedělí už byla na umělym. Takže Týnka je pěkná násoska.:) ale díkybohu za kojení.

In reply to by Laksameta

no malej má dneska přesně šest týdnů a při dnešním vážení měl 4840 g ;) ale teda taky 58 cm,takže je celkově velkej :) první syn měl v šesti týdnech 58 cm a 4220g,s jeho hubeností bojujeme dodnes,tak snad tenhle bude "normální" tabulkové dítě :) jiank malá je úžasná :one:

Jééé, ta je krásná! :/;x: Kolik máte? My jsme byli v poradně v pondělí-dneska máme přesně měsíc, a prý jsme na horní hranici přibírání...no, ehmm, máme 4,4kg. Bude jako miminko buclatá jako byl syn. Naštěstí už u syna mě dr. ujistila, že děti hodně podědí geneticky, takže naše starší dítko to vyběhalo.

13.10.2012

Tak a už jsme doma :) Nakonec jsem 4.10. podstoupila plánovaný CS a 8. jsme jeli domů. Tentokrát se naštěstí podařilo kojení a tak jsme v pohodě.

Jsme na světě - Kristýnka 4.10. 2012
Jsme na světě - Kristýnka 4.10. 2012

Je nádherná!!!! Princeznička malinkatá a vlasatá :) Přeji ti ať vám přináší jen a jen samé úsměvy. Princezničce přejeme hodně zdravíčka a růst jen do spokojeného života :€s€:

14.05.2012

Ahoj holky tak jsem dnes byla na ultrazvuku ve 20tt a čekáme 1.10. druhou holčičku - manžel teda měl problém to vydejchat. Máme doma už Gábinku tak uvidíme teda co vymyslíme za druhý jméno.

Holky děkuju za podporu, manžel nakonec sice řekl že hlavní je aby mimčo bylo zdravý, ale od tý doby o něm nemluví, pracuje teda v zahraničí, jméno evidentně ještě nehodlá řešit :) ale myslim že tátové mají hlubší vztah k těm dětem až tak od roka. Dědit holky každopádně budou protože narozeniny budou mít od sebe asi 14 dní, takže i ty velikosti by měli souhlasit (aspoň do tý doby než ta mladší začne protestovat).
A jestli tu je někdo kdo má dvě holčičky, neperou se vám o panenky, sponky, oblečení, ... (a co až přijdou šminky a podobně, to bude na mašli).

In reply to by Laksameta

perou se všechny děti a je úplně jedno,jestli jsou to dvě holky,dva kluci nebo páreček :) My jsme se s bráchou rvali snad do deseti :///: a manžel to vstřebá,neboj,asi potřebuje čas :///: co by ten můj dla za holku (i když je pravdou,že toho kluka už má,tak to asi taky hraje roli :))

Gratuluji k holčičce ;) holčičky jsou supeeer (kluci také samozřejmě :)), chtěla bych ještě jednuuu ale už nebudu moct to pokoušet... tak bud ráda, že jsou zdravé a manžel si zvykne neboj bude moc rád za holčičky, i když ten muj taky doufal v kluka, jenže to mi bylo fuk, já si moc přála holčičku :s: občas mě to zamrzí, protože mám pocit, že se s tim ještě vnitřně nesrovnal, že mu ten syn prostě asi trošku chybět bude, ale doufám, že si ho malá ještě víc omotá :///: a on dá s klukem pokoj

30.09.2011

Tak a už je to velká slečna a jak to uteklo.

Dva roky
Dva roky
Dva roky
Dva roky
Dva roky
Dva roky

Děkujeme za přání, je to holt parádnice všechno si oblíká, zkouší, a s novýma botama šla málem i spát na narozeniny, nechtěla je sundat :)

25.03.2011

Tak mám dnes chvilku čas něco málo napsat. Mám doma takovéhleho draka naší Gabču.

Po dlouhé době
Po dlouhé době
Po dlouhé době
Po dlouhé době

ahoj Gábinka má možná podobnou barvu očí jako Julča - takovou šedou? No má ale krásně velké kukadla, a s tou knížkou je hodová velká čtenářka! :-) Jak se budí, tak se jí asi zdají zlé sny, tak potřebuje za maminkou. Juli se taky budí, ze strachu. Když k ní přijdu tak mě chňapne a nechce pustit, jenže já se chci taky vyspat a když ji vezmu k sobě tak se nikdy nevyspím protože se moc mrví. Většinou ji ošidím flaškou s teplou vodou, nemusí to totiž pít, jí stačí z toho cítit teplo. Musím pořídit nějakýho nahřívacího plyšáka nebo termoflor. :-)) Aspoň se nenudíte, když se s každým hned "přátelí". Tak se mějte krásně holky! :k: :a:

In reply to by alcerka

No nahřívacího plyšáka máme akorát že bych ho musela nahřát třeba ve 4 ráno, ona se někdy chruje a nevyspím se vůbec, ale někdy spí docela v klidu tak je to dobrý. Někdy se napije v noci a spí dál, ale někdy nechce ani pít ani nic, jen ke mě. Jojo má očka pořád šedivý, tak jestli jí tak už zůstanou - nevím teda po kom, asi po babičce.

24.02.2011

Ahoj holky vkládám pár foteček, vůbec nic teď nestíhám, udržet Gabču aby aspoň u jídla chvilku seděla je nadlidský úkol, je to takový malý ďáblík. A je jí všude pořád plno :)

Vaříme a krámujeme
Vaříme a krámujeme
Vaříme a krámujeme
Vaříme a krámujeme
Vaříme a krámujeme

no jééé ta je pořád stejně slaďoučká!! Ty kukadla! A obličejík... :h: šikulka, že ti tak pěkně pomáhá vařit a krámování taky známe. Užívejte si jara! :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka