Deníček uživatele Kulata kostka

Ahoj holky,

jen abyste věděli že sem na Vás nezapoměla. Tady je takový stručný přehled jak jsme na tom :)

1.zvedla hlavičku: 3.4.2010 ( na světě 6 dní)

Hezounká slečinka a šikovná. To je parádní, že máš takový přehled - super :one: Mějte se krásně, posíláme pohlazení :a:

Teda vedeš si pěknou statistiku:). Já také, jen ve vzpomínkové knížce to mám vepsané... Jinak Val je moc šikovná, to se teda musí nechat !!!! Jdu mrknout na fotky, určitě budou krásné :)

In reply to by Slunko

Ahoj:)

No vedu vedu musím hlásit babičce do Irska :D ještě tam chybí dnešek pořádně zapsanej, dneska začala dávat pusinky ny požádání ale jeno mě ! :D Je to zltíčko ale strašně živí:D Jak se máte vy? Já furt nemůžu uvěřit tomu, že za chvilku to bude rok :D Minulej rok jsme tu všechny funěly s břichy jak bubny a těšili se až to tu bude a ono to letí jak blázen! :)

In reply to by Kulata kostka

Joooo, pusinky nám taky Petík už pár dní dává, je to strašně roztomilé!! Akorát si o to musím říci "pusinka", ale i tak nás to těší :). Máš pravdu, já si včera uvědomila, že je to přesně rok, co jsem odcházela z práce na mateřskou, to je teda doba !! No ale plodná, to mi přitakáš vid :)

Ahoj tety, včera jsme zdárně ukončili 4. měsíc. Tak pár fotečček jaká je malá fešanda

Naše malá 4 měsíční
Naše malá 4 měsíční
Naše malá 4 měsíční
Naše malá 4 měsíční
Naše malá 4 měsíční
Naše malá 4 měsíční
Naše malá 4 měsíční

No malá je nádherná...Faldíky má ještě lepší než naše Májuška..Hele Kosti a nepsalas že používáš látkovky? A já malou vidím v jednorázovce..Nebo to psal někdo jiný?? Už mi z toho asi hrabe..
Ty kozačky fakt bezva :-D..

Výstřih fotek od nás z dovolenky ze slovenska, je tam vyfocena i pověstná teta Katarina. Jak dovolenka dopadla, napíšu za chvilku :D až na to najdu sílu :D

Pár foteček od nás z naší dovolený na Slovensku :)
Pár foteček od nás z naší dovolený na Slovensku :)
Pár foteček od nás z naší dovolený na Slovensku :)
Pár foteček od nás z naší dovolený na Slovensku :)
Pár foteček od nás z naší dovolený na Slovensku :)
Pár foteček od nás z naší dovolený na Slovensku :)
Pár foteček od nás z naší dovolený na Slovensku :)
Pár foteček od nás z naší dovolený na Slovensku :)
Pár foteček od nás z naší dovolený na Slovensku :)
Pár foteček od nás z naší dovolený na Slovensku :)

Nádherné fotky!! Malá je nádherná :-) ..Tak o tom uhranutí jsem já nečetla nikde...Co to je za blbost? A proč by měl někdo malé miminko uhranout? Jako ze závisti, nebo proč jako?

In reply to by MiškaT.

Psala jsem to v jednom blogu předtím, je to gregorova teta, která je tak trochu pánbíčkářka a když jsme tam teď byli naposledy u kázat se i s malou, tak mě pořád přesvědčovala, že musím malé uvázat červenou mašly na ruku aby jí neuhranuli, že se na ní přes den kouká moc lidí a když brečela tak mi řikala, no vidíš to už je uhranutá.

Ahoj holčiny,

In reply to by Kulata kostka

tak já teda udělám dneska stovku, a uvidíme, kolik mi toho zhltne z toho hrnečku:-) Jsem na ni dneska zase zvědavá, ale na mrkvičku se úplně dneska usmívala a normálně celou snědla, tak odpoledne dostane zase jablíčko, no a příští týden už najedem i na brambor s mrkvičkou, na tom mém dítěti jde vidět , že nové chutě ji fakt chutnají:-)

tak my teď o víkendu také poprvé zkusili kaši, dala jsem od nutrilonu, a myslím že také máme úspěch. Bude nám zítra 5 měsíců, a taky jsem si říkala, že tři dny sem nebo tam, já ji teda dala jelikož je malá už delší dobu neklidná a už asi tři lidé nezávisle na sebe mi řekli, že vypadá že je hladová, a že ji nestačí moje mlíčko. A asi to tak teda bude, začali jsme přes den i s mrkvičkou a jablíčkem, a super, malá to papá ze lžičky je celkem zvyklá, podávala jsem ji pořád lžičkou kapky na bříško i několikrát denně, takže je zvyklá. No včera ta kašička byla hustší tak jsme podávali ze lžičky, no a dneska mi teda manžel připravil kašičku, ale tak řídkou že jsme byly obě zalepené:-) Tak jsem se naštvala a dala jí tu kašičku do Avent učícího hrnečku , co je od 6 měsíce a akorát jsem zevnitř vyndala tu proti vytékání tu zátku, no a nestačila jsem se divit jak to do sebe lompla. Na to, že si moje malá nevezme ani dudlík od narození a ni flašku, tak jsem překvapená. Dokonce si ten hrneček chce držet sama, je šikula. Akorát mě zajímá kolik jí te kaše teda máme připravit? ty teda dáš stovku? nebo více ? Ale budu to určitě dělat do toho hrnečku, je to super, a na flašku jí asi taky vůbec už učit nebudu. Kačka

In reply to by Kačenkaa

My jsme na flašku zvyklé, dávala jsem jí do ní v těch parnech čaj. No vera mi snědla 100 cca a udělala jsme pro jistotu plnou flašku ( 260) protože sjem nevěděla kolik sní :D dneska to dám taky do hrnečku asi, nebo nevím, našla jsem ještě jednu flašku s třema dírkama, ale ta se mi nelíbí :D tak se asi rozhodnu až za pochodu :D

Ahojky, to překulujete se krááásně :one: To mi pořád nic :€\€: Máme moc veliký zadeček, který nám nejde přehodit. No 9kg je hold 9kg :s: Jinak lezeme úplně stejně a stejně se u toho roučilujeme :-) Mě se taky malá začala kolem 4 měsíce budit v noci. Vyřešila jsem to dudlíkem. Většinou ji zase uspí a krmim až v půl 4. Když má ale fakt hlad, dudlíkem ji neoblbnu. Kašičku jsem nezkoušela. chystám se až na mrkvičku k obědu v 6 měs. a pak teprve kašičku na noc. Chtěla bych učit rovnou na lžičku a hrníček. Když to půjde, vůbec flašku nepozná..

Ahoj holky tak ode dneška ( 3 ukončené měsíce a dva dny) se umíme sami na rovné podložce překulit na bříško :) Já sem tak pyšná a šťastná maminka ! :)

Šikulenka :w: :w: :w: :w:
Náš Kubča už se taky párkrát překulil, došel na to asi před 3 týdny, tak to se mi překuloval skoro pořád a teď , jak když utne ...pohodka klídek lehárko :n: :s:

No tak to moc gratulujeme!!! šikulka!!! teď už ji nesmíš spustit z očí :) !!!mi už taky bedlivě hlídáme!!!papa

Byla sobota 27.3.2010 ráno něco kolem devíti hodin a mamku začalo pobolívat bříško a kříž.

Kuběnko, Kostičko nebo Šárko (to je jedno :) ), Valentinko a pane Gregore (jestli se nepletu ;) ) napsali jste nádhernou pohádku. A ve všech pohádkách vítězí dobro a mají šťastný konec - tak ať je i Tvůj život, Valentinko, takový :h: Díky, za krásnou pohádku :a:

To je krásná pohádka :-) Takhle to vypadá, že porod je to nejpříjemnější, co nás může v životě potkat. Moc hezky jsi to napsala :-)

Ahojte, slečny, dámy milé paní :) nejde mi změnit ikonka, tak Vám posílám naše dítě v kývbli alespoň takhle.

Valentinka v kyblíku

In reply to by alexandra.aa

no já jí tam jako vkládám aby se osmělila a ona se potom usadí podel sebe, většinou s chodidlama u sebe a ona se vlastně těma zádíčkama opře o ten kyblík a sedí a my už hlavičku držíme takže v tom neni problém, ale i tak seš u ní, já jí ze začátku podpírala ramínka ale zvládne to i sama a neni tam déle jak 5 minut

já jsem se kyblíku bála, tak jsme koupili vaničku a už mu je malá, takže se koupe ve velké vaně a to se mu moc líbí :-)
Valentinka vypadá jako moc spokojené a veselé miminko tak ať vám to holky vydrží co nejdéle

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka