Deníček uživatele krumpacek76

07.08.2012

Maminky prosím jak často maji kakat 14 denní mimca..Náš malej uz třeti den nekajdil tak nevim jestli je to v poradku nebo to mam nejak řešit..Moc děkuji za vaše rady..

Kakání u 14 denního miminka

Dobrý den, taky jsem plašila. SYn začal mít taky pauzy, pak kadil jednou týdně a občas i jednou za 3 týdny. Ale to byl plně kojený. Přiznám se, že jak to bylo víc jak 20 dnů, tak jsem byla nervní. Ale pak ta bomba v plence, to byla síla. Pokud se nekroutí, nemá tvrdé bříško, tak jsem na radu doktorky neřešila. Jen čím míň kadil, tak tím víc prdíky smrděly.

Presne tak....moje deti nekakaly nekdy az 9 dni,kdyz byly plne kojene...a byly spokojene a prospivaly. Doktor rikal,ze je to naprosto v poradku,pokud nemaji boleni briska nebo nejake koliky.... ;-)

In reply to by Libca72

kojené děti někdy nekadí i několik dní, pokud to mléko spotřebují, tak už nemájí co vyloučit. můj první syn nekakal také 10 dní a mudr říkala, že je to normální, ale to už mu byli tak 3měsíce. ale takhle malé miminko bych řekla, že kadí spíš několikrát denně ne?

28.02.2012

Maminky prosím poradte nas malej je uz pul roku bez penek pres den a ted ve 2,5 letech se venku počuráva vubec si nerkne.Myslite ze mu mam vratit plenku nebo kde se najednou stala chyba..A když už si

Já bych se přikláněla k té zimě od nožiček, ale plenku určitě nevracej. Davídek je bez pleny od 2 let a dám mu ji jen na noc, když má vysoké horečky a i tak tedy protestuje, protože spí normálně bez plen. přes den se mi tedy nikdy nepočůral, v noci cca 1 za dva měsíce. A venku si normálně vždy řekne, ale vidím to doma, když má teplotu a je mu zima, tak lítá na záchod co chvilku. už bude brzy teplo ;)

Ahoj, tak já bych plenku určitě nevracela, mají takové období, chce to jen vydržet. Plenku jsem vracela jen když malý měl vysoké horečky nebo průjem. Zkus ho třeba nalákat na čurání do kanálu nebo nějaký kamínek, a dávej ho venku čurat pravidelně třeba po 30 - 45 minutách, aby se ti nepočural. Za chvilku bude teplo, bude rychleji vysvlečený a bude to lepší, uvidíš.

16.05.2011

Ahoj mamninky nemáte prosim nekdo na pujčeni nebo na prodej predlohu na malovaní Mašinku Tomáš.Malej se do toho ted zbláznil a ja bych mu ji chtela namalovat nad postýlku..

My teda předlohu nemáme, ale nemá někdo v okolí projektor?(my jsme z Brna, nevím odkud jsi ty) My s ním máme mnohem lepší zkušenosti, než s předlohama. To si vybereš na internetu jakýkoliv obrázek, vytiskneš na folii a pak promítneš na zeď. Je tam hlavně výhoda, že to můžeš mít, jak velký chceš :) Můžu ti poslat na mejl, jak to dopadlo pomocí projektoru u nás ;)

19.02.2011

Ahoj maminky prosím nevite kde se da levneji koupit maska na karneval vel 86.Nebo poradte neco jednoducheho co bych mohla zvladnou udelat i ja.Máme příští tyden karneval tak by jsme chteli s prc

12.02.2011

Ahojky potřebuju poradit muj malej 17 měsícu kdyz chodi staci jednu nozicku dovnitr a obcas se stane ze si o ni zakopne.A tim padem se porad valime po zemi.Nemate nejako radu jak na to abyjsme chod

no jedne zname dcera takto staacela obe nohy , a dr. ji rekla at ji dava obracene boty a jeste aby delaly nejaky specialni cviceeni. tak to muzez skusit ovsem jen na tu jednu nozicku jinak radsi dojdi na detske

05.02.2011

Stahla jsem malímu na ulozto.cz Hledá se nemo mám to uložene v počítači ale nevim jak to vypalim na dvd poradíte mi prosím..Díky moc všem...

Ahojky potřebuješ na to program Nero nemo jsem zrovna včera vypalovala shreka pro malou timhle programem DeePBurnerR je to snadné a hlavně rychlé
---------------------------------------
Anička+Kristýnka 3.3.2009

18.12.2010

Ahojky holky a vyšichni co tu jste.Potřebuju jestli nemáte recept na Sandokanovy oči...Ja ho nekde mela napísanej a nemuzu ho najít.Děkuju mocinky..

Ingredience
A:125 g rozpuštěné ivy,5 lžic kokosu,4 lžíce sušeného mléka,3 lžíce mletého cukru
B:100 g mletých ořechů,50 g cukru,50 g změklého másla,trochu rumu
C:125 g rozpuštěné ivy,50 g kakaa,4 lžíce mletého cukru,4 lžíce pudinkového prášku

Postup
Všechny tři hmoty vyrobíme důkladným promícháním všech surovin.Plníme do umělohmotných obalů na vejce vypláchnutých studenou vodou nebo do papírových košíčků.Dospodu dáme rozinku namočenou v rumu nebo lentilku,nalijeme trochu hmoty A,dáme lžičku hmoty B a zalijeme hmotou C.Necháme pořádně ztuhnout a vyklopíme.

04.12.2010

Ahojky holky nevíte prosím jesli maji v Něměcku otevreno do vecera jako je to u nas??Díky..

In reply to by afrika111

No v nedeli jsou tady otevrene akorat benzinky a pekarstvi... Nekdy (tak jednou - dvakrat do roka) maji i mesta nebo obchodaky otevrenou i nedeli, ale to by sis musela zjistit na netu, jestli to treba zrovna ten vikend je:) Ale Kaufland, Lidl a vsechny obchodaky s jidlem nemaji nikdy v nedeli otevreno. Ziju teda v zapadnim, ale myslim, ze to ve vychodnim neni jinak..

08.10.2010

je to jen za 14 dni ale i tak jsem koukala..Kazda korunka dobra..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka