Deníček uživatele krtecek9

15.05.2012

Tak i já přikládám fotečky našeho nového člena rodiny :) Danýsek se narodil 30.4. v 0:50 s 3450g a 50cm. je to zlatíčko jen papá a spinká :) je to nebe a dudy v porovnání s prvním čertíkem }:)

Tak tohle je náš Danýsek :-)
Tak tohle je náš Danýsek :-)
Tak tohle je náš Danýsek :-)

to je prďolka :) děkuji, konečně se taky začínám těšit a přestávám se bát porodu.. ty zlatíčka za tu bolest stojí! :h: :h: :h:

29.10.2008

Ahoj holky, já jsem taková husa hloupá, že jsem brala na velký ultrazvuk mámu, ach jo. teď bych si dala pár facek.

ahoj, škoda, že ti to mamka zkazila, protože to mohl být moc hezký zážitek. Já ho teda na 3d ultrazvuk mám. Pro příště ji z toho radši vynech ať máš klid. Hlavně, že je všechno v pořádku a klídek mamino...Ivča

In reply to by lifty

to si piš, že vynechám ;) toho se ráda sama i miminko ušetřím. my máme také 4d, takže mi to tak nevadí, že jsem si to neužila, mám doma dvd, tak na mimi pořád koukám, ale vadí mi to děsné chování. Ale už je mi dobře, zase jste mi zvedli náladu :a:

Ahojky,
tak to je hustý, se matinka předvedla :n: . Asi byla přetažená z noční, to jí ale neomlouvá, že jo ... Když se chtěla podívat, mohla být ráda, že jste ji vzali ssebou a že se mohla zůčastnit.
Já mamku už bohužel nemám, ale dala bych nevím co za to, kdyby tu byla a mohla se mnou jít na UTZ :r: .
Držte se a buď v poho, už kvůli miminku :one: !

In reply to by bella.v

Děkuji moc. Já zas nemám tatínka a to byl suprovej člověk, také mě moooccc mrzí, že to nemůže prožívat se mnou. on byl úplný opak mámy, ten by asi koukal, i když myslím, že by ho to nepřekvapilo - totiž celá mámy rodina je tak trochu jetá a moc se nestýkáme, jsem totiž také úplný opak. A moje mimi snad bude taky - zatím to tak vypadá, na 4d se celou dobu usmíval :) tak už se těším na malou posilu :)

In reply to by krtecek9

ted me k tomu memu monologu napadlo jeste to ze jsem memu milackovi rekla ze deti nejsou po rodicich , protoze vidi co delaji rodice spatne a snazi se toho vyvarovat takze sou vetsinou pravej opak :s: hezky jsem to vymyslela :s:

22.09.2008

Holky také si musím postěžovat.

jojo-někteří lidi jsou upíři a jenom nám vysávají energii-dál od takových-jinak to viz.výše-t.j. typicky česká rodinka alá slunce seno,prostě to ber s nadhledem

Taky mě štve lidská arogance a sobeckost a uplatnování svého NEJ, ale vyslechnutí a pochopení druhých není... :( . Ráda bych si psala, ale řve mi tu dítě, musím k ní.. ;) .

Tak tohle je fakt husty, ani nevim, co na to napsat...co mas z toho, tak se na ne vsechny vyser, nestykej se s nima a mas to...ja mam takovy pocit zbytecnosti v manzelove rodine...Vicemene me tam zvou jen pro to, aby mohli videt svyho synacka, protoze vedi, ze bezemne by nikam nejel :-) A jakmile tam jsme, tak jsem vosk...A navic ted, kdyz cekamke prcka, tak ze strany jeho rodiny neni absolutne zadny zajem...tak na ne prdim ...
Ty se na to taky vykasli, kdyz tihle lidi pro tebe nic neudelali, tak jim nemas byt za co vdecna a naprosto plne je ignoruj :-( A shaneni te kytky by byla posledni vec, kterou jsem pro ne udelala.

In reply to by katalinkac

tak to jsem včera řekla manželovi, že to tohle byla už vážně poslední kapka a blbce ze sebe dělat nenechám a přesně jak píšeš, nikdy pro mě nic neudělali a nikdy mi z ničím nepomohli ba naopak se těšili vždy z toho, když se mi něco nepovedlo. Manžel mi také řekl, že souhlasí a nedovolí aby mě už tak využívali a chovali se ke mně jak ke služce. teď čekáme svojí rodinu a hlavně chci žít pro moje mimi a nechci se stresovat a už vůbec nechci, aby tohle vidělo a někdy zažilo moje mimi. Lidi jsou fakt tak zlí, ale o to víc to bolí, když to je od blízkých a člověk čeká, že se třeba změní a ono pořád nic :( já tam tedy moc často nejezdila nikdy - max 4x do roka, ale i to mi vždy stačilo a teď mě dostala i ta máma :( no co dokud se ona neozve, já se ozývat nebudu a pak jí to také vše od plic řeknu. Děkuji za odpověď a přeji Ti hodně silné nervy a jen samé radosti v životě. ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka