Deníček uživatele krtecek

08.11.2011

Chtěla bych se zeptatat, především těch, který mají zkušenosti s clostíkem.

já jsem po clostíku měla hrozné křeče v podbříšku! Úplně jsem na sobě ovulku cítila, ještě jsem měla takový bílý hlen! Tak jsem věděla, že je ovulka! Přeju Ti ať už nemusíte nikde co CARu a zadaří se!!! Pěkný den, Jana

In reply to by janda

tak to by bylo bájo kdybych na sobě tu ovulku poznala. Jsem teprv 8 den cyklu, takže to budu sledovat a vyčkávat.
jinak moc děkuju za milá slovíčka
pa Alča :k:

Ahoj já jsem clostík brala, teď dvakrát za sebou a všechno je možné....já jsem měla návaly horka pak mi byla zima. Boleli mě prsa i břicho vše by se dalo možná i přežít i když to trvalo celý měsíc tak nejhorší u mě bylo to, že jsem byla naprosto nepříčetná, když se manžel chtěl jenom přitulit. Představa na sex bylo jako jíst shnilá jablka :€[€: . Tak, že ke snažení aspoň ve správné dny jsem se musela vážně nutit. :\\: a taky se nepovedlo.... :€O: :n:

In reply to by Isa

No, tak to teda neni zrovna dvakrát dobrý nemít chuť na sex, když člověk musí aby to :€O: vyšlo. Já teda na sobě zatim pociťuju bolest břicha, hlavně podbříška a občas dloubnutí v kříži, jinak zatim jsem nic nezaznamenala. Ale beru to teprv 4 den. No, uvidím dneska, protože dneska se vrháme do toho pořádnýho snažilkování, tak snad chuť bude, protože jinak by to bylo peklo :( . Doktor mi totiž řek, že musíme mít sexík ob den.
Děkuju moc za napsání tvých zkušeností.
A můžu se zeptat? Vám to s clostíkem nevyšlo?
Alča

31.05.2011

dneska je to 11 dní co jsem to měla dostat a ještě nic. Snažíme se o mimčo už 8 měsíc a minulý měsíc jsem potratila, tak popravdě ani nepočítám s tím, že by se to teď zadařilo.

To je mi líto, že testík nevyšel vím jaké to je , když se člověk snaží a potom si jde udělat testík a nic. Mám vždycky chuť hned řvát :-( Snažíme s eo momčo už 9 měsíc a také nic. Jinak spoždění je úplně normální, mám to takhle skoro každý měsíc a nemám to vůbec pravidelně. Na vyvolávyčky jsem chodila ze začátku,ale je lepší když si to tělo opravdu udělá tak jak zrovna chce:-) Tak moc držim palečky ať se zadaří, paaa

In reply to by Peťulinka87

Děkuju za tvoje slovíčka. Hrozný na tom všem je, že je nás tu opravdu spoustu co by chtěly miminko a nedaří se a nedaří. Proč to tak je? Já mám takových kamarádek, který si řeknou, že chtěj do třech měsíců mimčo a maj ho, pak si naplánujou, že budou mít za dva roky další a taky se zadaří. Moc jim to přeju, protože je to krásný, akorát mě mrzí, že si toho neváží. Pořád si ztěžujou, že nemůžou nikam jít, že si nemůžou dát alkohol když kojí, že v noci nespí atd atd.
To je právě to, měla jsem to vždycky zhruba tak nějak pravidelně 28 - 30 DC. A teď to takhle začíná zlobit, potvůrka. No, nechám to osudu, snad se tělo samo brzo umoudří.
Jinak tobě přeju taky moc a moc štěstíčka aby se už brzo zadařilo a mohla si nám tady oznámit, že jsi :€O: .
Měj se hezky a opatruj se - pa Alča :a:

tak jsem si teda testík udělala a takhle jasně negativně mi snad ještě nevyšel :€\€: . Kurník, tak ať to aspoň už dostanu ať se můžem snažit dál. Jsem z toho smutná, ale už to beru statečnějc než v prvních měsících snažení, ale dneska mě překvapil manžel, byl z toho docela smutnej. :( . TAk nevim, dvanáctý den zpoždění. Čím to může být? Jediný co mě napadá, že mi to asi rozhodilo je to nevydařený těhu minulý měsíc. No nic, neni to první testík, který nevyšel a určitě ani ne poslední. Dala bych nevim co za radu, která by mi poradila zaručený recept na :cc): . Jinak všem vám moc děkuju za podporu. Mám vás tady všechny moc ráda :a: :a:

to dilema s testíkem (počůrat, nepočůrat) dobře znám, vůbec s tím neotravuješ, je fajn si přečíst, že to má i někdo další jako já !!! Ale čím víc jsem to odkládala a nic mi nepřišlo, tím víc jsem se těšila na těhu a tím mě to víc pakk mrzelo... jsem za - udělat krátký proces... držím palečky Pa

14.04.2011

Potřebuju poradit, možná že spíš i utěšit a podpořit. Stalo se někdy některé z vás, že přesto, že jste byla těhotná, vám vyšel negativní těhotenský test?

Víš co jsem četla? Nechci nijak znervózňovat, jenom to né!!!!! Ale prej (říkal to nějakej gynekolog), že spousta zpožděných MS u spousty ženských má za vinu jakoby ukončení těhu. Že se to prostě stane hned na začátku a to je pak to zpožděné krvácení v doměnkách, že to je MS. Že to ty ženský ani nezaregistrujou...
Tak mě napadlo, jestli to nebyl tenhle "případ"...
Ale vůbec to tak být nemusí, ale asi se to stává tisíce ženám, které to ani neví. Snad tě to nepolekalo :n:
Jinak MOC TI PŘEJI ABY TO PŘÍŠTĚ VYŠLO :one: A AŤ SE MŮŽEŠ CO NEJDŘÍV TĚŠIT Z //, ZDOUVAJÍCÍHO SE :€O: A MIMINKA :h: !!!!!!!!!!!!

In reply to by Booty

Ahojky,
to co píšeš je dost možný. Pracuji se zdravotně postiženýma dětma, takže se s nima docela nadřu a natahám, tak by mě to snad ani nepřekvapilo :( . Neboj, nevyděsila si mě, jen mě to aspoň donutí jít co nejdřív k doktorovi. Je to týden od doby co měla dorazit MS a zatim ještě nic. I když už tak asi 4 dny špinim, no mám spíš takovej protivnej výtok, tak mě to i trošku děsí aby nebyla chyba jinde. Ještě si během týdne udělám test a pak uvdím. Každopoádně ti moc děkuju za tvůj příspěvek a za tvojí podporu :a: :€s€:
Měj se hezky - Alča

In reply to by krtecek

Ahojky mam stejny problem jako ty..je to uz tyden co ms mela prijit a nic tak jsme dnes sla k doktorovi a i podle krve bohuzel tehotna pry nejsem.ani nespinim nic jen mam bilej vytok ale pry delozni sliznice je vysoka tak by ms mela prijit.svitla nadeje ze pry bych tehotna byt mohla ale podle krve nejsem.ach jo...tobe drzim pesticky aby ti to klaplo a tys byla..:)

In reply to by dkotabova

Ahojky,
tak to je mi moc líto!! No, já mám hnědý výtok a fakt mi neni dobře. Už se tomu asi nedá říkat ani špinění. Začínám mít strach co se děje. Ale k doktorovi se mi takhle jít nechce.
Tak doufám, že se nám to oběma brzo podaří a budeme brzo :€O: .
Měj se hezky - papa Alča :a:

Moc vám všem děkuju za vaše příspěvky a hlavně za vaši podporu. Ale večer jsem začala špinit :r: takže ta potvůrka :spid: zřejmě dorazí. Tak zase nic. Už jsem začínala trošku doufat, protože takovýhle zpoždění jsem ještě neměla a takhle blbě mi před tím taky nikdy nebylo, ale co naplat. :( Snad to brzy vyjde.
Tak se mějte všichni krásně všem snažilkám přeju brzo // a těhulkám pohodové těhulkování :a:

02.03.2011

Všechny, které se snažíme o mimčo a nedaří se, se určitě schodneme na tom, že pro to, abychom otěhotněly jsme schopný udělat a vyzkoušet všechno.

Fakt nevim jak moc tohle brát vážně, ale jsem momentálně ve fázi, kdy jsem ochotna vyzkoušet úplně všechno :dance:

Tak nevim, jestli jsem to zadala nejak spatne, ale vychazi mi to presne na ms :) kdyztak mi poradte, jak to spravne vyplnit..ale vzdycky mi to vy pocitalo pulku ms :D

In reply to by prclinka

Tak to je zvláštní, ale fakt nevim v čem je zakopaný pes. Mně to teda do ms nevyšlo a kamarádky co si to dělaly taky, tak jim to taky do ms nevyšlo. Objevila jsem to jenom náhodně, jak se probírám různými radami a typy jak otěhotnět, takže opravdu nevím jak velký to má význam. Ale prý i datum narození budoucí matky má přitom určitý význam. No, zadala jsem datum svého narození a zhruba přibližný čas kdy jsem se narodila a odklikla, nic víc. A máš pravidelnou ms?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka