Deníček uživatele Králičková

Ahojte maminiky to je síla před porodem každej den tady a teď tu jsem po půl roce :( hanba mě :)) Maminky copak vaříte ratolestem mě už nic nenapadá a to co je na netu sem snad už vše vyz

Ahoj holky mám větší problém v těhu jsem přibrala 8kg ty jsem nechala v porodnici ale teď pomalu 3měsíce po porodu jsem přibrala 4 kg. Nemělo by se kojenim hubnout??

já včera zjistila, že jsem zase nepatrně zhubla, juchú :dance: , tak jsem ráda, plně kojím a z těch 20 kg mám už 15 dole, konečně pomalu, kilo po kilu, asi ty procházky, pohyb

já to měla u obou kluků... po porodu jsem do 6 nedělí krásně hubla a pak šok, na půl roce jsem měla snad o 9kilo navíc :( - u Robina jsem začala držet protialergickou dietu a kila šla dolů krásně sama (vynechala jsem mléko a mléčné výrobky, výrobky z pšeničné mouky, vejce...) - neměla jsem hlad a všechno jde nahradit :)

In reply to by Kytiii

trošku divný, ta dieta, pokud se kojí...
bála bych se, že si mimís vezme to kalcium z mých kostí a pak bych časem měla problémy nejen s koleny, ale všemi kostmi i páteří
podle mě blbost, pokud se kojí

Já na tom byla podobně, při prvním těhu jsem přibrala 16kg, do 14 dní po porodu byli všechny pryč, ba naopak jsem šla ještě o 2 kila do mínusu a během půl roku jsem přibrala 4 - 5 kilíček a ty už se mě držely :( a to jsem taky plně kojila do půl roka, tak nevím, ale je pravda, že co jsem kojila, tak mě občas dost honila mlsná, tak to asi bude tím ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak antinu vysaď a používejte kondom, dělaj i ultra tenké
a udělej si radost z tvé aktuální postavy - já si koupila na léto nové větší plavky, kalhoty, trička a cítím se super, i když mám o 1-2 čísla větší konfekční velikost

Ahojte tetičky vůbec si nevím řady s oblikanim v tomhle počasí. A dáváte ještě něco na pití když kojite? Prosím poraďte

Ahojky, tak já dávám bodyčko a tepláčky nebo dupačky i ponožky, někdy i kabátek, když se mi zdá že je moc teplá, tak ji svléknu a když se mi zdá, že je chladnější, tak ji víc přikryju dekou a příště ji víc obleču. Ono je lepší přiobléct a kdyžtak sundat. a nezapomen už mazat krémem s uv. Jinak plně kojím a na pití nic nedávám, sice už jsme začli uvažovat, protože malá pořád pláče prdíkama, ale nakonec ji čaj zatím dávat nebudeme, jen jak budou velké horka.

Růstový spurt má každé dítě - okolo 3. a 6. týdne a pak kolem 3. a 6. měsíce... některé maminka nemusí zaregistrovat, nebo to, že je dítě protivné přisuzuje třeba zoubkům nebo teplotám... ale obecně jsou děti protivnější, chtějí častěji pít, hůře spí... když budeš dostatečně pít (min 3l denně) a odpočívat, tak je to do 3-5 dní za vámi... a klidně si dopřej jednu čokošku navíc, ať máš dost energie...
Jinak já začínám přidávat vodu teď - na půl roce - ne proto, že by mu mlíčko nestačilo, ale protože když se to podcení a nenaučí včas, tak pak má dítě problémy s pitím pořád (jako starší syn)... ale takhle malý mimčo bych další vodou necpala... akorát to zatěžuje ledviny... možná jen pár lžiček při velkých vedrech

Jak poznám že saje přední a zadní mličko? Posledních pár dnů se mi co 2 hodiny budí a vždy saje tak 10-15 min dohromady a taky víc pláče tak ho uspávám právě mlíčkem prý se jedna o růstový skok. Slyšeli jste o tom?

In reply to by Králičková

je to růstový spurt,miminko rychle vyroste a tak má i větší nároky na mlíčko.Než začneš víc produkovat,tak to trvá pár dní proto miminko pláčePokud kojíš střídavě z jednoho a další kojení z druhého prsu a 10-15minut,tak se napije předního i zadního mlíčka.Na to uspávání u prsa pozor,ať si na to mimi nezvykne.To by se z tebe stal otrok.Mrkni na www.kojeni.net tam je spousta věcí.Ale ber to taky s rezervou,ju :-)

Ahojte tetičky tak dlouhou jsem tu nebyla až mi hanba je.Miminko je prostě na plný úvazek.

Ahojky,on uz tu skoro nikdo nema moc casu,a vsichni vime proc,a nikdo se na nikoho nezlobi...:-D I ja pisu jen kdyz kojim...ale ja kojim porad,mame malou vahu a neceme pribirat,ale mlika mame haba kuk...tak se mejte krasne,a ozvete se brzo...

Tetičky hrozně moc se omlouvám ale teď vůbec nestíhám jenom co dokojim už jdu zase kojit :)))) snad se vám ještě stihnu ozvat :)

hlavně že kojíš a že Vojtíšek papá tak jak má :) já jen nechápu že poslední těhulka ze seznamu měla to štěstí a takhle mě předběhla!! :D já už chci taky :D tak se nenech se rušit, hezky prospívejte a pozdravuj bobánka :) :papa:

Ahojte Březňandy tak sem tu celý týden nebyla a už sem se těšila až se pochlubíme 12.3.

Překvapeníííí :)
Překvapeníííí :)
Překvapeníííí :)
Překvapeníííí :)
Překvapeníííí :)
Překvapeníííí :)
Překvapeníííí :)
Překvapeníííí :)
Překvapeníííí :)
Překvapeníííí :)

panejo, tak ty na nás takhle!!!! Velká gratulka, malý je úplně kouzelný a jak se na té předposlední fotce suprově mračí na taťku, copak mu prováděl? :€Ss€: to jste teda šikuly, taková rychlost a ještě takhle předbíhat :s: , neboj taťka je asi jen zaraženej, páč mu to asi nedocvaklo, ale to přijde :€s€:

Ahoj holky! :\x: tak dneska dobrej den od rána!!! Ráno stávačka v 7:30 to abych to stihla do 10:30 na kontrolu do porodky mám to hrozně daleko :€Ss€: asi tak 20 minut pěšky....

No králíčci, jen pěkně dupejte,.,na co chemie, když to zvládnete sami :-D
Manžel je z toho nějakej vyplašenej,.,ale aspoň správňácky akční,.,
No do obchodu už chodím jen s menší častkou, ale stejně, na nějaký to kokino tam vždycky zbude,.,ale odolej že, když všechno na tebe z těch regálů tak řve kup si mě!

Holky já vám tak závidím mi jsme až posledního Března ale už teď se nemůžu dočkat toho broučka malého 3krát jsem už přebalovala tašku no já to jdu ještě překontrolovat.

Ahojík ..
Vím jak ti je, taky vždycky když jsem četla že už se něco děje a u nás nic, tak jsem měla hroznou radost, a zároveň jsem cítila jak závidím že už bych chtěla taky. Ale věř mi že to uteče jako voda .. a až budeš sama psát co se s tebou děje tak se taky zasměješ jako já dneska !! :D
A co ty víš neznamená že když jste až posledního března že to nebude dřív .. :C]]: . Můžu se zeptat, já asi ani nevím co čekáte, nebo jestli to máte jako překvapení ... :€s€:

ahoj to znam,jsem v klubiku rijnatek 2010 jak se to tam rozrodilo tak jsem zacala silet,termin jsem mela 25.10(a i jsem ten den stihla porodit :-d ) bylo to silene cist jak ta padla a za chvili druza pak treti a ja furt bruch pak me zacaly predbihat i lupinci bylo to desne to cekani ale stalo za to :-) drizim ti pesticky at se ti to o nejaky ten den skrati a at ti to rychle utika :-)

Ahoj, neboj všechny se dočkáme :||): Už je aspoň krásný počasí - nebo teda u nás - tak je to čekání hned veselejší :C]]: Jsem zvědavá, jestli budeš mít do porodnice všechno, když to tolikrát kontroluješ :€): Tak se měj hezky :a:

Ahoj tetitny!

náštěva genetiky

Ty jo a my tam všechny viděli tatínka toho mého Petříka ten nosánek :D Moc děkuji zase se mám na co dívat na 10 dnů mám vystaráno než to všem ukáži :€Ss€:

Taky tam vidím podobu na Tebe :-) To máš jako krásný zpestření konce těhu :-) Hezký fotečky a je fajn, že se povedly :-)

krásné fotečky, takže ty už vlastně víš jak bude vypadat :-) my sice máte 3D fotky i dvd ale mám pocit, že je na každé fotce jiná :-)
pan :*8*: musel mít dobrou náladu, že ti to udělal :-) máme z toho taky takovou radost :\x:

Spolutěhulky nemá některá z vás menstruační bolesti dole v podbříšku?

Poslíčci, ničeho se neboj. Mě PA říkala, že poslíčci jsou jako menzes, nejdřív slabá bolest, někdy silnější. Pokud začnou předporodní kontrakce, že to poznám, že se to nedá srovnat ani s nejsilnejšími menzes bolestmi. A taky je potřeba sledovat pravidelnost. Když si nejsi jistá je dobré vlézt do vany poslíčci přejdou, ale kontrakce zesílí. Mě to popadá už od 32 tt. a pořád držim pohromadě. Pa (zrovna to na mě jde)

...no to ale strašíte i mně,protože já mám to samé už asi tři dny,ale ve čtvrtek u dr taky vše ok!! :?

Kurňa maminy nestrašte že bych rodila v 36 týdnu? Jako já jsem v pohodě už vždycky to přijde a pak celej den to mám ale už mě bolelo aj když jsme se pokoušeli o :*O*: kdyby něco dám nějak vědět. vážně to není příjemné.

Kurňa maminy nestrašte že bych rodila v 36 týdnu? Jako já jsem v pohodě už vždycky to přijde a pak celej den to mám ale už mě bolelo aj když jsme se pokoušeli o :*O*: kdyby něco dám nějak vědět. vážně to není příjemné.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka