Deníček uživatele kovisa1

16.11.2011

Tak tohle je nase Nellinka na oslave svych prvnich narozeninek (3.11) Dlouho sem tu nebyla tak jen ve skratce co uz umime-chodi sama, umi zavolat na kocicku, na pejska, vi jak dela traktor, vozi koca

Nase princezna

Nelinka je moc šikovná holčička a kolik má vlásků, že uděláte culíček..Jinak my máme taky ročního prcka a přesně, jak říkáš nejoblíbenější slovo je u nás táta. Chození musíme ještě dost vypilovat,protože je hrozně opatrný a ujde kousek a nečeho se hned chytí nebo raději spadne na prdýlku. Spinkat začal celou noc, je to pár dní, ale vstáváme v 6 a UM už nechce, no a taky bych mu dávala všechno, kdyby nebyl mlsoun a něco snědl. S obědem bojujeme každý den, udělám polívku sní pár lžiček a začne řev, ale když rozdělám tu posr.. :zadek: skleničku spapá ji celou :jawdrop:
Vážíme o něco víc cca 10,240 ale měříme jen 73cm takže Nelinka je dlouhán nebo náš je mrňous..Na fotečce vypadá už jako veliká ženská a sluší ji to..

11.11.2010

Ahojky,

Fotecky
Fotecky
Fotecky

GRATUJUJI K NAROZENÍ KRÁSNÉ HOLČIČKY, je roztomilá a krásně vlasaťoučká, hotová princezna... Hlavně přeji hodně zdravíčka a ať roste jen a jen do krásy - a maminku ať moc nezlobí ;-)

Gratulaceee :qu: a miminku krááásně chutná, ale to je dobře...
Jinak kolik malá vážila, měřila a kdy? Nějak to tu nemůžu najít, jak jsme se u lupínků krásně rozrodili

02.07.2010

Ahoj,
dnes jsem po dlouhe dobe videli to nase zlaticko. :*8*: nam udelala utrazvuk koukala se na ni asi 10 min nez se zaclo neco dit.

tak to jsou krásné zprávy! Gratuluji! :qu: Aspoň vám mrňouska zkontrolují častěji a častěji ho uvidíte :) Já bych nejradši měla ultrazvuk doma a koukala se na ty naše zlatíčka každý den :c:

In reply to by adalie

Ahojky,
jojo taky se na to tesim, ze uvidime nase zlaticko casteji.Tak to si myslim, ze takovych je nas rozhodne vic co by meli nejradsi ultrazvuk doma a koukali na ne aby jsme vedeli, ze jsou :°O°: v poradku.

29.06.2010

Zdravim vsechny tehulky,

ahoj tak já mám termín 23.11 pohyby cítím asi už 14 dní ale ze začátku to bylo jen takovy tlačení ted tak přes tyden cítím kopanečky akdyz ležím tak i se to vypoukne ale né moc nejsem taky moc hun´bená i když bříško mám velky čekáme druhy mimi už máíme 3 holčinu ale i tak jsem přemýšlela ted jestli to jsou pohyby není tolik času se sledovat s tou naší divoškou :)ted 8 jdu an genetiku tak snad mi tam řeknou co čekáme jinak mám celkem 3 kila na hoře a drží se mi 77 kg tak ´jsme ráda jinak bych malé asi nestíhala :s:

to budou určitě už pohyby! :///: Já jsem si taky nebyla jistá - pořád jsem se sledovala, jestli to jsou střeva nebo co... :#o: A bylo to ono - postupně to sílilo a teď už to bezpečně poznám, že se tam broučci melou. A hlavně je i teď ve 22. týdnu cítím převážně večer, když si lehnu do postele na záda a mám klid. Posledních pár dní je občas ucítím i přes den, ale méně - asi se jim líbí, jak je natřásám a přes den jsou v klidu a užívají si to :s:

já jsem prcka cítila už v 16tt a nejdřív jsem myslela, že to je snídaně a nebo stres ze zkoušky, byla jsem zrovna ve škole :-) užívej si že ještě necítíš kopanečky :-) věř mi, že potom už ti nedá pokoj a někdy je to pěkná síla :-)
přeju ti pohodové těhulkování

Ahojky,
neboj, já jsem ve 20.týdnu a taky prcka ještě nějak nepocituji... Na jednu stranu si užívej slabých pohybů, potom ti to poleze krkem :-) Některá těhulka to malý cítí už v 18.týdnu a některá až v 23.týdnu. Já spíš cítím bublání a nebo jako ty, nějakej ten pohyb, když se převracím z boku na bok. A neboj, říká se,že jestli prcek je otočený spíše k páteři, tak si s kopanečkama ještě počkáš :-) Hlavně žádný strach a zkus si poskrabovat brisko, me to docela pomáhá :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka