Deníček uživatele kordulka28

10.08.2009

:a: Ahojte holky!jak se pozna ten hlen.? je to takova voda pruhledna nebo nevím...? děkuji a mejte se moc krásně a at se všem daří!!♣

Ahojky,pruhledny je ale ne jak voda,spis jako vajecny bilek,tahly a jak uz zde bylo napsano,lehce lepkavy mezi prsty,tak hodne zdaru :one:

Je to asi hloupé, ale někde jsem četla, že ten spravný hlen je průhledný a má takovou konzistenci, žekdyž si ho dáš mezi dva prsty a natáhneš tak nepraskne... :c:

01.08.2009

Zdravim vas všechny snažilky jak se mate (: čekáte ted taky nejaka tu hnusnou ms .

Ahojky, taky se pridavam, cekam ji od patku, pac nevim, kdy presne mi ma dorazit, dle grafu to tentokrat nevim, pac jsem v dobe ovu nemerila, diky dovce, takze jen tipuji, ze do zitrka ma cas...ale BT se mi drzi pekne vysoko, kez by to tak i zustalo :one: Jak jsi na tom dnes? doufam, ze zatim nedorazila...me taky boli podbrisek a prsa, kdykoli na me manzel sahne, rvu, jak pavian...ale do jake miry je to jine nez pred Ms nedokazu soudit, takze je to stejne bud a nebo... :#o:

In reply to by Marsseilka

ahojky holky takže ja mam opět smulu ): ms rano dorazila , ale vedela sem to jeste nez sem vylezla z postele z 36,9 klesla na 36,5 tak řikam áá sem jasná. no holt bude se pokracovat dál . Jinak vam všem držim palecky at vám nedorazí jinak Marseilko ty mas moc hezky graf, sem se koukala vypada to hodně krasne tak at to dobre dopadne ! Opatrujte se a krasny zbytek dne všem.

27.07.2009

ahoj děvčatka mam na vas takovy docela hloupy dotazicek ,chtela sem se zeptat jak je to stim spermiogramem , kam se na nej chodi jestly se to nejak dyl objednava ,nebo tam proste jen prijdeme ?

ahoj,my se snažili dva roky a nešlo to. můj doktor napsal manželovi žádanku na spermiogram,musela jsem ho objednat,jeli jsme asi za dva týdny a výsledky byly do hodiny na počkání. Byli jsme ve Zlíně.

Po 4 měsících je asi ještě brzo,ale domluv se s doktorem.Dělaj ho buď v nemocnicích,nebo ve specializovaný laboratoři,ale to by ti doktor řekl.Stejně bys tam musela pro nádobku a poučení=3 dny bez sexu-nesmí ani masturbovat!Pak se to tam musí do hodiny dopravit a nesmí to vystydnout.Někde maj kabiny,u nás ne.snad sem pomohla..

21.07.2009

Ahoj holčinky! mam na vas dotaz, koukala jsem jak sem pišete, radite si atd tak sem si řekla že se vas zeptam předem děkuji za odpoved.

Achojky,to vypada ze se chysta ovulka.nekdy muze byt pri ni i to spineni,takze sup sup na :|-|: at za 14 dni hlasis //

Ahojky Kordulko :a: ,
to může být ovulace. Taky mě hrozně při ní bolelo bříško, když jsme přestala brát antikoncepci.
Měj se hezky a ať se Vám mimčo brzy povede, pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky