Deníček uživatele kordulka04

13.12.2010

Ahojík holky, tak jsme byli na utrz ve 20 tt, tedy já ani vlastně po dnešku nevím kolik jsem. termín mám 4.5. a i přes to, že čekám třetí mímo, tak jsem fakt vyděšená.

ahojík, tak to jsem teda ráda, já už si to fakt nepamatuju, je pravda, že obříka taky nechci, Robča měl jen 1450g ve 34 tt, a Vojtík se narodil normál s váhou 3004g, nakonec jsem taky byla ráda, že to nebyl obr, už kvuli jizvě po císaři. Teď mne čeká taky a bude i lepší, když bude kousek menší.
Povzbidily jste mne anebudu aspoň myslet na kra....y :€O:

Ahojky, neboj, ty UTZ jsou orientační. My byli ve 20tt taky o týden menší (což mě rozhodně nevadilo, jelikož nechci rodit obříka) a ve 30tt už jsme byli o týden napřed a holky, které byly ve 20tt akorát tu nedávno psaly, že mají mimča větší. Tak buď v klidu, on to malý dožene :metal:

Klíd teta, všechno bude v pořádku. Každé mimčo je jiné, ty odchylky jsou fakt veliké. A stačí, když začneš přibírat po 20 týdnu. Jo a prcek měl v 16 týdnu 9,8 cm a já mám teď, v 18 tt ještě pořad o dvě kila míň, než před těhotenstvím.

13.11.2010

Ahoj holky, tak mně už trochu povolily nevolnosti, občas ještě nějaké jídlo nesedne, ale už je to mnohem lepší, mám tedy 4 kg dole, ale u mne se to ztratí.

Ahojky, tak to vám teda musím popřát at se brzo uzdravíte a hlavně ty ;) uplně si dovedu představit, jak ti je :( já měla šílený kašel přes týden a taky jsem bojovala, jako blázen. V noci jsem vubec nemohla spát, hrůza. Ale v lekarně mi prodali na kašel STODAL, a nakonec to snad trochu i zabralo ;) a je po kašli.tak pohlaď :€O: a hlavně se brzo uzdrav ;) pa

01.11.2010

Ahoj holky, tak jsme byli na screeningu, vše je ok paní doktorka byla moc spokojená, jen mne zarazilo, že mi řekla, že jelikož mám dva císaře tak jde už o život, byla se mnou tchyně a ta

Tak máme za sebou screening

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

AHOJKY HOLKY,PROMINTE ZE,ZE PISU A NE NA TEMA.NEMUZU PSAT U SEBE A NEVIM PROC.A PRITOM JSEM PRIHLASENA.A MAM DOTAZ.DO KOLIKATEHO TYDNE MESICE MUZOU TEHULKY UMYVAT OKNA A VESIT ZACLONY.DEKUJI A NEZLOBTE SE ZE JSEM SEM TAK VTRHLA.
JINAK MAS PEKNY OBRAZEK JA MAM VZDY ROZMAZANY.ASI SE NAS PRCEK NECHCE FOTIT.

21.10.2010

Ahojky všem těhulkám, tak jsem 12+1, hrozně se těším na UTZ 4.11. mezitím jdu na ten screening, zítra krev a pak mimíska zase uvidím, moc se těším.

Ahojík holčiny... já jsem dneska 11+6... v pátek jsem byla taky na krvi a za týden v pátek 29.10. jdu taky na screening. doufám, že bude všechno v pořádku. přítel jde se mnou - hlavně jako psychická podpora, ale aspoň konečně uvidí toho našeho broučka.
Jinak taky mi nebylo nic moc, ale je to lepší. Musím teda uznat, že jím mnohem míň, než když jsem nebyla těhu. Sním trošku, a pak už mi to nechutná. A vůbec vymyslet, co do tý huby strčím..... co mi bude aspoň trochu chutnat. Jiný mají chutě, že by se z toho jeden zbláznil a mně nechutná nic. No na druhou stranu, aspoň nebudu mít metrák.
Tak si hezky užívejte těhulkování a pohlaďte bříška.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka