Deníček uživatele kokosacek

17.03.2010

Zdravím březňátka,

GRATULUJI ke kočince ANDULINCE!!! :\x: :°*°: :\x: Tak ať Vám pěkně roste a je zdravoučká! :)

Véélkáá gratulace :qu: ..Už jsem si říkala jestli ještě žiješ :-)...Vůůbec nepíšeš!! Tak doufám, že pošleš i fotečky Aničky :girl: .. :a:

18.02.2010

Ahojky maminky a těhulky,

A jak to může pan dr. tak 100% vědět??? :sick: Kolik jich tvrdilo takový věci, a pak to stejně přišlo jak si mimi řeklo. 36+0 a 2,5 kg je pěkná váha, já to měla podobně, ted jsem 37+2 a mimi má 3kg. Vše je pouze orientační +- 30% takže si myslím, že se ti naši milísci nemaj vůbec špatně! :c: A těch tvých 60kg ber s úsměvem, já jsem ráda, že jsem nenabrala víc, než je ta zákl. těhulkovská váha, teda zatím mám nahoře 12kg, ale ted už přibírám jen po necelých 500g a to už do konce nebude tak zlý :)
Pac a pusu na bíško :)

05.11.2009

Ahojte holčiny,

Ahojky teda moc gratuluju k holčičce!! teda vy jste pěkně velcí :) , my jsme měřili 23cm a vážili 350gr. :) ... ale máme v rodině maličké porodní váhy, takže mě to ani nepřekvapuje, (já měla 1900gr a sestra 2500gr.)....tak se opatrujte!!papa

Moc moc gratuluju kokosko tak hlavne se opatrujte a krasne prospivejte dal,to se mas ze vis kolik meri a vazi,ja nevim nic a ani ten papir co mam z ultrazvuku neni o moc sdilnejsi je tam jen ze mam placentu na zadni strane a pak ze celkova anatomie zda se v poradku,ale vim,ze je malej o tyden vetsi,takze to bude asi kus :qu: :qu: :qu:

15.10.2009

Ahojky holčiny, tak jsem byla u dr. a krom mykózy :( mi ještě oznámil, že dle výsledků z genetiky zjistili, že trpím chudokrevností (anémií)... a dali mi na to nějaké prášky.

Nic se neboj miminko bude v pořádku ;) . někdy je opravdu lepší nic nestudovat a nehledat na netu a nechat vše na zkušenosti lékařů. oni si tě budou s pr´dolkou hlídat.
Taky mohu potvrdit, že je anémie velmi v těhotenství častá...zrovna od včerejška už zase beru železo + k. listovou.,jako v prvním těhu. Neb mi opět klesla červená krevní řada...+ ještě mám prý málo krevních destiček, takže mi hned nahlásili, že epidurál u porodu nehrozí...přesně jako v prvního těhu ://: . Tak zobkej železo a věř, že bude vše v pořádku :a:

Holčinky děkuji moc za slova podpory :) To je tím jak totiž pořád čtu ty katastrofické scénáře na netu. Já jí měla dřív také, ale když si pak přečte člověk ty články.... Teď už se snažím myslet pozitivně a poslouchám pohyby toho našeho cipíska. :)
Tak se mějte krásně pa J. a díky

Ahojky, nic si z toho nedělej, beru železo cca od 4.měsíce, je to v těhu skoro normální, že ho máš nedostatek.... Neboj, určitě bude vše v pořádku, snaž se být v pohodě a miminko bude taky :dance:

Ahojky, neboooj, přesně jak píšou holky, tyhle problémy trápí skoro každou těhulku ;) tak se snaž odpočívat, věř doktorovi, a uvidíš, že to bude ok :one: :h:

Ahojky kokosacku, anemii má v těhu každá druhá. Já jsem na to brala železo (aktiferrin), no a Natálka je vyvolávaná a že by byla psychicky opožděná se fakt říct nedá. nestresuj se, to ubližuje miminku více než nějaká chudokrevnost. užij si těhulkování :a:

07.10.2009

Ahoj holky,

Bříško a ručička :D
Bříško a ručička :D

Kokosáčku ta bříško máme skoro stejné :-)..Já jsem 16+5, takže jsme na tom stejně a mimi budeme mít asi na první jarní den :c: , takže malý Beránek..pokud se teda samozřejmě nebude chtít podívat na svět trochu dřív :-).Ručička je milá, krásně jdou vidět prstíčky..Co výbavička? Už pořizuješ?

In reply to by ZelaZuzu

No ještě nepořizuji, je fakt že do obchůdků s mimi věcmi chodím pořád, ale ještě se bojím . . . nejsem sice pověrčivá, ale tak nějak ještě počkám :) No uvidíme kdy se ty naši cipísci s námi budou chtít přivítat :)
hezké těhulkováni :) J.

In reply to by kokosacek

Tak to máme stejné..akorát po tom co se stalo Andulce, tak jsem přestala chodit i po obchodech a ani na netu se nedívám, ale je pravda, že dnes už mě ten splín nějak přechází a asi začnu zase cárat po netu a vybírat věcičky..aspoň na to nebudu tak myslet. S manželem jsme se domluvili, že začnem výbavu víc řešit až v Listopadu..To budu mít po všech testech i po velkém UTZ..

14.09.2009

Ahoj holčiny,

Jak pisou holky, ale ve 14tydnu jsi byla toho 3.9. takze si k tomu pripocti jeste 15dni takze mi to vychazi ze dnes 18.9. jsi 15+3 takze 16ty tyden (podle uzv). To ze tam mas rozdil 14dni zalezi taky jak presny jsi mela cyklus a taky jestli sis nespletla tu posledni nahlasenou MS treba jen s krvacenim ktere se objevuje pri zahnizdovani. Hlavni je ze je vsechno v poradku a malickemu se dari!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka