Deníček uživatele koka

28.09.2010

Potřebuji poradit s příkrmama. Malý bude mít půl roku za 14 dní a protože mám problémy s krví, tak už mám začít s příkrmy. Do teď byl plně kojený.

10.09.2010

Ahoj maminky, potřebuju poradit, čím čistíte kočárky. Mám možnost oprat v pračce, ale to se mi nechce, kvůli každé tečce prát, abych nečinila zbytečně látku.

04.08.2010

Potřebuju poradit od zkušených maminek látkařek. Balila sem malýho na široko a protože nám neseděli svrchní kalhotky, tak sem ho na radu mamky balila po staru do šátku.

05.05.2010

Ahoj, potřebuji poradit s odstříkáváním. Plně kojím a zatím mám mlíčka dost. Ale nevím jak správně odstříkávat, abych ho měla dostatek i po šestinedělí.

24.03.2010

Minule sem se tady ptala na porodnici v Bohunicích. Už jsem tam objednaná na první monitor a tak sem se chtěla zeptat těch, co už tam byly, jak to tam chodí.

Jo jo, prve se jakože zaregistruješ a oni tě pak pošlou do toho myslím třetího patra, tam zaklepeš, nebo vyčkáš až vyleze sestra, to už si přesně nepamatuju a dáš ji žádanku nebo něco co máš od doktora a budeš čekat a čekat a čekat na monitor :) Je to větší místnost, kde je zároveň napojeno více maminek, sestra udělá monitor a poté tě pošle k Dr. (pokud bude potřeba), ta je hned vedle :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka