Deníček uživatele kochaa

07.11.2012

Ahoj maminky :)
Tak za týden mám termín. Čekáme holčičku Elen. Už se těším, až to budeme mít za sebou, ale zároveň mám z porodu strach ..

dnes 38+5
dnes 38+5
dnes 38+5

Jééé, moc ti to sluší! :///: Přeju, aby byl porod rychlý a co možná bezbolestný!

In reply to by Tez

Tak to je paráda, že Samík pomáhá a že není problém. Jsem zvědavá na toho našeho raubíře, co řekne na malou ;) Mě dělá vstávání problém teď, natož, až bude malá na světě, to budou muka .. ale těším se :-)
Tak sis porod taky pěkně vytrpěla podobně, jako já ten první .. Na porod zapomeň, hlavně, že jste v pořádku, aspoň chlap viděl, že to není jen tak, že ? ;)

Ahoj :a: Skoro jako bych to psala já ;)
Mám doma taky tříletýho klučina, taky šel kleštěma. Teď mám doma dvouměsíční princeznu, která byla malinká (narodila se sotva 3 kg) a doktor mě taky postrašil, že má malou hlavičku, že to odpovídá snad o měsíc menší. Ale vzhledem k tomu, že i syn měl malou hlavičku při narození, tak mě to moc nevyděsilo. Maličká je zdravoučká a má se čile k světu, tak se neboj :D A porod byl tentokrát úplná pohodička, neskutečně rychlej, tak budu držet palce, ať to máš podobně :a:

04.11.2012

Mému tříletému synovi se udělaly tyto pupínky – má to téměř po celém těle. Nejspíš ho to nesvědí, vůbec se neškrabe. Má to klidný, ale vůbec se to neztrácí, ba naopak pomaličku pupínky přibývají.

pupínky u tříletého synka
pupínky u tříletého synka
pupínky u tříletého synka
pupínky u tříletého synka
pupínky u tříletého synka

Ahoj
já bych změnila kožaře :-) měli jsme podobné pupínky vím, že se to nějak jmenuje ale už si fakt nevzpomenu a vysušovali jsme je novikovem taková zelená vodička na rány. Teda doktorka našla ten první největší a vyloupla ho.
Po týdnu pupínky zmizely a prcek si ještě dělal legraci že je beruška s puntíkama.
Ale upřímně bych zkusila jiného kožaře.
Držím palce

D.

ahoj.. tohle se objeví někdy i u mě a to když se spotím nebo mám podrážděnou kůži.. ale mě to svědí.. potřu si to frankovkou... jsem atopik od 10 let.. v 16 ltech jsem to začela řešit.. zajela jsem si do nemocnice a tam mi vyřízli kousek kůže a udělali rozbor a zjistili že mám vzácnou poruchu kůže a ta se léčí uplně jinak než atopickej exzem.. takže kdyby nikdo nevěděl co to je a horšilo se to zkus taky ten rozbor kůže.. vůbec to nebolí :)

Mohla by to být alergie - náš malý měl něco podobného, osypaný byl na tvářích a kolem krku. Léčili jsme to přes rok - kožní, dětské, zase kožní. Pak jsem se naštvala a objednala ho na alergilogii, tam mu nabrali krev a preventivně mu dali kapky Zirtec. V krvi mu žádnou alergii nenašli, ale po kapičnách měl po týdnu pokoj. Před týdnem se mi zase osypal, nejspíš z moc procentní čokolády, kterou mu dával dědeček, tak jsem zase nasadila Zirtec a už má zase pokoj. Zkus si u dětského vyžádat předpis na ty kapičky (ty jsou na rozdíl od prášků na předpis) a zkus mu je dát, myslím, že tím nic nezkazíš.

30.05.2012

ahoj tetky, tak screening mi dopadl dobře !!!

screening je ok ;-) ... cítíte už pohyby ??

ahojky, tak to je dobře :one: , nás teprve druhý screening čeká...
a pohyby? jak si mam být jistá, že to je pídě a ne střeva? :n:

Ahojky,máš krásnou fotečku :-) Vypadá to,jako když má celou packu v pusince :s: Já jsem včera večer zaregistrovala tři slabé ťukance,ale jelikož jsem 17tt,tak si myslím že to asi nebylo ono. A taky čekám první mimi a pak mám placentu na přední straně bříška...

Ahoj Gratuluji :s: Tak já jsem 16+2 a pohyby??? nejsem si jistá,ale mám první nevím na co se extra zaměřit ....Takže asi do doby než bude kopat vyditelně to asi ani nepoznám :? :r: :s: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

děkuji :-) já jsem u prvního cítila pohyby už v 18tt, tak teď už to právě očekávám každou chvíli :-)

06.05.2012
Angelsounds , mám nebo nemám??

Měla jsem ho u prvního a srdíčko poslouchala od 10.týdne cca do 16.týdne, než mi začali první kopanečky. Pak jsem ho prodala. Ze začátku mi byl velikým pomocníčkem, byůa jsem vystrašená ze všeho..teď jse těhule podruhé a už to neřeším. Nebudu si ho kupovat, už je to dle mého zbytečná věc. Mě to popravdě jen stresovalo, takže jsem každý den ležela a pozorovala břicho a hledala prcka a jeho srdíčko. Nemám ho a cítím se klidnější a hlavně.. není to úplně nejzdravější..neprošlo to všema testama
:€O:

Je to super věc!!!Když jsem ještě necítila malého, používala jsem ho od 12.tt,asi do 16.tt, protože jsem malého začala cítit brzy...ale i někdy,když se třeba dlouho nehýbal a byla jsem nervózní,tak mě to uklidnilo... :k:

06.05.2012

ahoj maminky, tak se mi už trochu rýsuje bříško, ale zatím nic moc .. :-/

bříško 12tt

Zdravím mamču,
předem pochvala pro bříško, pěkný :€s€: jsem taky 12t a na kontrolu se vším všudy jdu taky 14.5. a zajisté nám vše dobře dopadne... akorát mám úplně opačný problém, musím od rána do večera něco dělat, při sezení nebo ležení se to drobkovi nelíbí a bolí mě celý břicho, takže mám udělaný věci na rok dopředu :s: držím palce na pondělí :k:

17.03.2012

ahoj nastávající maminky .. potichounku se k Vám přidávám, nechci nic zakřiknout .. na testíkách mám dálnici jak vyšitou ;) ale u doktora jsem ještě nebyla. Jsem objednaná 26.3.

ahoj listopáďátka

Ahojky,taky jsem objednaná na 26.3.,tak uvidíme :a: Držím pěstičky,ať je vše,jak má být :one:

Blahopřeju :a: a přeju hodně štěstíčka.Já budu testovat příští týden,tak uvidím,jestli něco uvidím :s:

Veliká gratulace Mončo :€s€: Taky patříme do listopaďátek :dance: Tak ať u dr.dopadne všechno dobře :kiss:

14.03.2012

ahoj tety .. už jsem z toho fakt magor a tak myslím na blbosti ;)
Ale nedá mi to.
poslední měsíčky jsem měla 3.2. , měla bych být teda v 5týdnu.

sílí čárka ??

:\x: sílí krásně :) normální to je,já si dělala tři testy a žaden nebyl tak silný jako kontrolní čárečka. potichoučku gratuluju at je vše jak má být :) :a:

no .. vím že jsou moje pochyby možná zbytečné, ale přeci se jen bojím, jelikož jsem po jednom potratu .. Moc díky holky ;)

12.03.2012

:one:
stále tomu nemůžu uvěřit ;)

super
10.03.2012

ahoj tetky,

copak si o tom myslíte ??

Je to tam :) úplně přesně takový test, jako jsem měla já na začátku.Taky jsem neměla jistotu, tak jsem šla na krevní testy...hodně štěstíčka :a:

Ahoj, ja nejsem po revizi, PM taky 3.2. a testiky vypadaji jak pres kopirak s tema tvyma :) Ja si myslim, ze to vypada dobre!!! :dance:

18.11.2011

Ahoj tetky, tak se k Vám také přidávám, jmenuji se Monika, mám 2,5 letého Honzíka a zjistila jsem, že jsem těhu. Teď se jen budu modlit, aby to vše dobře dopadlo. A třeba to bude holčička :girl:

tak se k Vám taky přidávám
tak se k Vám taky přidávám

tak to budou dvojčátka !! :-) Bude u nás veselo. moooc se těším ! jen je to trochu čára přes rozpočet, ale to se zvládne. Hlavně, aby jsme byli všichni zdraví, to ostatní se nějak poddá. Mám velkou podporu v rodičích, tak se toho ani moc nebojím ;)

Tak dle Dr.Plzáka by to měla být holčička !! :-)
U prvního dítěte mi to vyšlo, tak uvidíme ;)

Ahojky, moc gratuluju a přeji pohodové těhu. Když budeš chtít připíšu tě do seznámku ;-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka