Deníček uživatele kocanda2009

26.07.2010

Vite jak je to s tim vracenim materske?

Podle usnesení staré vlády se maminkám, kterým byla od Nového roku snížena peněžitá pomoc v mateřství, bude tato částka vracet jednorázově a k výplatě to půjde od října letošního roku, takže do Vánoc by to snad mělo být na účtech...

15.10.2009

Moje maminka mi povídala o porodu, když jsem byla v pubertě a v té době mně děsila spousta kroků, které při tom musela podstoupit – oholení, nástřih a následné šití.

Muj porod a prdolka
Muj porod a prdolka
Muj porod a prdolka
Muj porod a prdolka

Jůů, to jsem si azse početla :C]]: . Skvěle jsi to vystihla, můj porod probíhal téměř stejně, stejné jsem měla i pocity bezprostředně po porodu, ale dnes už u sebe mám to své zlatíčko 8 měsíců a miluji ji :c: :h: nadevšechno!!!
Tobě hlavně gratuluji k narození Damiánka a věř, že za pár měsíců si tento blog přečeš s úsměvem na rtech :) :a:

Neuvěřitelně nádherně popsané a skvěle vystižené musím ti moc poděkovat za takle popsaný porod a hlavně obrovsky pogratulovat k synovi a samozřejmě pochvala pro statečnou maminku.SUPR

21.07.2009

Ahojky, tak takhle uz mi krasne vyrostlo brisko (teda nejen to), ja jsem pribrala 10kg a mimi pry vazi 1586g dle vcerejsiho UZV.

Tak to jsem ja v 30tt
Tak to jsem ja v 30tt
Tak to jsem ja v 30tt
Tak to jsem ja v 30tt

In reply to by Radka M.

fotil mne pritel a docela se obaval ze to bude hrozne, ale ja myslim ze vysledek se mu povedl (teda trochu jsem to upravila ve Photoshopu) takze jsem ho za to taky nalezite pochvalila :-) Jinak pokud bys opravdu mela zajem o fotky od nejakeho fotografa tak se zaregistruj na fotopatracka.cz, mne se ozvalo docela dost lidi :-)

In reply to by kocanda2009

to neznám.... jakože na focení a ty jim za to zaplatíš? No, mě fotí manžílek, ale někdy příští týden, se chci jít i s ním vyfotit do fotoatelieru ať máme nějakou hezkou památku na bříško :)

In reply to by Radka M.

prave ze jsou tam zaregistrovani i fotografove, kteri ti nabidnou foceni bez placeni. Teda tak ze on si to vyzkousi aby ziskal vic zkusenosti, plus pak fotografie muze pouzit treba do soutezi nebo pro svou prezentaci a ty si fotografie odneses na cd nebo ti je i udela. Docetla jsem se o tom taky na techto strankach. Mam domluvene neco na srpen s fotografem z okoli tak jsem zvedava :-)

24.06.2009

Aktualni fotecka meho briska s nasim drobeckem uvnitr.

Brisko 26tt - nejak povyrostlo za posledni dva tydny

on to byl zacatek 26tt :-) Co cekame vime i jmeno mame vybrane ale nechavame si to pro sebe, doufam ze nas pan doktor na velkem uzv neprekvapi zmenou :)))

bříško. Taky mám takový podobný a to jsem 25 tt. Naše miminko se taky pořád otáčí až mám občas pocit že jich tam mám víc. Už víš co čekáš?

26.02.2009

Ahojky. Tak konecne jsme dnes byli na kontrole. Vse v poradku, doktor mne nechal dal doma, kdyz mi neni dobre.

ahojky,já se taky rozhodovala minulý týden jestli si mám zaplatit nadstandarty,ale nakonec jsem se pro to nerozhodla.Jak píšeš i ty,přijde mi to zbytečné.Při prvním těhotenství jsem to taky neměla a vidíš mám krásnou a hlavně zdravou holčičku

In reply to by monieli

vcera jsem byla v poradne u sestricky a ta mi vysvetlila, ze pan doktor ma novy UZV takze mi vlastne cast toho vysetreni NT uz provede na pristi kontrole a kdyz bude neco v neporadku tak ze mne kdyztak posle dal...takze vlastne zatim ani nic resit nemusim. Jinak by mne do toho ale pritel nutil, ale jsem rada ze je tak nadseny a krasne to proziva se mnou. Tvoje holcicka je moc roztomila...mejte se pekne

:) krása. a proč jsi doma?Já jsem doma byla prvně kvu li špinění hned od začátku ale včera jsem byla na kontrole v 8 tt a vše je jak má být už i nešpiním ale mám tam malý hematom,ale nevím jka velký ani kde,dala sjem tu obrázek a zatím žádná odezva. Pár dní mi taky bylo blbě ale piju ted kolu a je to lepší

In reply to by Jajusskaa

Jsem doma od 5.2., neni mi dobre ale ne v tom smyslu, ze bych zvracela, ale jsem hrozne unavena, a mam jen pocit na zvraceni, porad bych spala a boli mne bricho. Hlava se mi mota (mam nizky tlak) a v praci sice pul dne prosedim ale pul dne chodim po fabrice a do schodu takze bych to nezvladala.....

In reply to by kocanda2009

aha :) no já jsem doma od 16.2 což je od 6+5 tuším a dnes jsem v 8+1 tak jsem tqaky zjedavá o kolik peněz budu mít míň. Tys už asi nedostala ještě peníze tak nevíš,že?

12.02.2009

Ahojky, najde se tady nejaka tehulka ze Svitav?

AHOJky Nejsem ze Svitav, ale bydlím v Moravské Třebové, tedy v Boršově. Jak se vede? Já jsem teď ve 25tt, tak ty jsi na tom, kocando, asi dál.
Já jsem na nemocenské už tři měsíce, doktor mě nechal doma z práce už asi ve 3. měsíci, mám už "léta" a dělala jsem noční směny a dvanáctky v Lanškrouně. Je to docela nahouby s vycházkama - od desíti do jedenácti a od čtrnácti do osmnácti, zkoušela jsem hnout s gyndr. aby mi to rozšířil, ale tady u nás na Svitavsku je s tím asi problém.
Jinak to docela jde, jen už jsem celkem "velká". Do Svitav jezdím na ultrazvuk k doktorovi Richtrovi, tak zdravím do Svitav.
Hanča :) :dance: :a:

In reply to by 11HANULA

Ahojky, ja jsem uz v 31tt - toto leti :-) doma jsem od druheho mesice protoze mi nebylo dobre, vychazky bohuzel opravdu nejdou jinak napsat kvuli socialce. No a velka uz jsem taky (teda ostatni vidi ze mam bricho ale ja vidim i ty ostatni speky a tuk vsude - ale pry to je dobre pro kojeni). K doktorovi jezdim do Litomysle, zrovna dneska tam jedu na predporodni kurzy :-)
Preju krasny den

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka