Deníček uživatele klokan27

14.03.2011

ahoj maminky budu se zbavovat monitoru dechu, je sice starší,ale stále funkční. Nikdy nám nespustil planý poplach. Kdyby měl někdo zájem,tak pište pro bližší info.

18.12.2010

ahoj maminky,potřebovala bych poradit ohledně našeho 5.měsíčního syna.

Ahoj, ja mam 5. mesicni holcicku a ta mi posledni dobou taky tak chrapoti, az skoro sipe. Je to slyset pri tom, kdyz si tak pro sebe hulaka :s: Zni mi to, jako kdyz ma dospely vyrvane hlasivky. Ale taky je az na rymu zdrava.. Ja si teda myslim, ze si ten hlasek klidne muzou "vyrvat", teda ta nase urcite, protoze ty zvuky, co vydava :00: :s:

17.08.2010

potřebuji poradit. Teď jsem malého přebalovala a u pupku má zaschlou krev. Měli jsme tam normálně ještě žlutý hnis,ale krev ne. Plakat nepláče,takže ho nic nebolinká.

Ahojky my to máme taky a zítra malému budou 3 týdny ,když jsem se na to ptala doktorky tak říkala že to je normální a že už to mám čistit jen v čisté vodě.Holt každýmu se to hojí jinak dlouho.pa

Ahoj, tak nám se pupíček hojil 2 měsíce, taky občas hnis a občas trošku krvavý, vytírala jsem mu to lihem při každém přebalení a dobrý :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka