Deníček uživatele KIKIS

02.03.2009

Po nahrání mi to stále píše, že přsahůjí velikostí, ačkoli je upravuji na dané rozměry a mají třeba jen 100 kb? Poraďte mi, prosím. Dík

Ahoj,
tak to mám ten stejný problém, taky mi nejdou vkládat fotky ke článkům v blogu a mám je přitom úplně malinké. Založila jsem si i druhý účet, protože z toho prvního mi to nešlo po pár fotkách, ale i z tohohle druhého mi to ze dne na den přestalo jít vkládat.
Třetí účet si už nechci zakládat, tak to řeším tak, že fotky vkládám do fotogalerie a pak k tomu článku v blogu napíšu odkaz na tu fotku v galerii. Jinak mi to bohužel nejde :( .
Pa :a:

18.02.2009

Ahoj, ráda bych se zeptala všech, které mají zkušenost s tímto nitroděložním tělískem. Uvažuji, že si ho nechám zavést. Jaká je vaše zkušenost?

10.02.2009

Nechala jsem si píchnout Depo Proveru a od té doby mám výtok. Také jsem přibrala už 2 kg, do té doby jsem měla tendenci spíš přirozeně hubnout (po porodu).

Tak Depo proveru uz nikdy. Hnus. 3piněni a krvaceni 3 tydny v kuse a asi 10kg navrch behem 5 mesicu. Ted jsem si uz nedala pichnout a neberu nic budem spolehat na prezervativy. A pokud do 2 mesicu nedostanu menstruaci tak mi ji budou vyvolavat. Takze druhe mimi kdovi kdy. Jinak koukni do blogu nedavno jsem to tu probirala.

ahojky tak já mám proveru už 3. píchnutou a nezdá se mi že bych přibrala, po porodu mi akorát zůstalo 5kg ještě nahoře a jinak nepřibírám, výtok jsem mívala chvilkový, napřed trochu jo, pak se zase ztratil , a pak objevil a teď už zase není. Ale už si další píchnout nenechám, měla jsem to jen kvůli kojení

Ahojky. Já ji neberu, ale doktorka mi ji nabízela jako první po 6 nedělí. To jsem na místě odmítla a požádala jí o normální prášky. Moje kamarádka si ji nechala dát. Je plnoštíhlá a po té injekci nabrala neuvěřitelně hodně a ještě k tomu dostala cukrovku. Moje švagrová ji bere a taky přibrala. Moje sestra ji chtěla vyzkoušet a měla strašný problémy psychické, tak ji přestala brát a vůbec nedostala menstruaci snad 3 měsíce. Tak musela zase chodit na injekce,aby ji menstruaci vyvolali :( No asi být Tebou , tak už to nechci. Pa

05.02.2009

Zbyly mi 2 celé a 1 načatý balíček Magnesii lactici O,5 tbl. - expirace 6/2011 a 5 plat (50 kapslí) Aktifeinu compositum-expirace 12/2012. Oba léky jsem užívala v těhotenství.

Beru stejné Mg,ale železo jiné(to by nevadilo),posílala jsem Ti zprávu s adresou,ale nešlo to odeslat(asi jsem Blboun) Jsem od Veselí.

30.01.2009

Včera jsem tu zadala anketu se dvěma otázkami:
1) Od kolika měsíců jste svému chlapečkovi přetahovali předkožku?
2) Jaký byl výsledek? (Zda to proběhlo bez problémů.)

29.01.2009

Jsem maminka měsíčního chlapečka. Zajímá mě, jak je to s přetahováním předkožky ve skutečném životě.

janka.82

Ahojky, stahujeme od narození. Jde nám to dobře. A stahuji na doporučení zkušeností kamarádek. Dr. to pak stáhne násilím a pak se chlapečci nemůžou bolestí vyčůrat.

Přetahovali jsme u obou kluku na doporučení hned ze začátku a je to v poho sedmi měsících jsme už přetáhli celého. Kamarádka začala po roce co jí řekla doktorka a byli už třikrát na obřísce. Stojím si za tím že je lepší hned od začátku pomalu ne násylím

Ahoj,
1.) My máme 9měsíčního chlapečka a zatím jsme mu to nepřetahovali.
2.) Jenom teď posledních pár dnů to manžel zkoušel, když jsme malého koupali, ale nejde nám to, tak rozhodně nechci dělat nic násilím. Sama taky nevím, kdy se to má zkoušet přetahovat, někdo říká od 1 roku, někdo to dělá od narození, tak nevím. Hlavně asi podle toho, jak je ta kůžička volná, náš Honzík ji tedy volnou nemá, tak to nechci dělat násilím.

1./ do 1 roku se s tím nemá dělat nic. Po roce vždy při koupání co to jde, ne na sílu. Ve 4 letech pak pan doktor kontroloval a pokud to nešlo úplně tak to jemně strhl. Po 3 dnech jsme nic nevěděli... tak to je vlastně i za druhé... Eva

ahojky, tak já zatím nevím, ale naše doktorka stahuje hned od 6ti nedělí a zatím máme šulíka v pohodě.

31.12.2008

Tak se mi podařilo porodit 25.12., jak jsem si přála. Štědrý večer jsem si užila doma s dvouletou dcerkou, byla doma babička, která hlídala.

Gratuluju, Kájík se povedl a máme stejně narozky. Ale já už 25 oslavila 31 :r:
Holky jak to děláte, že tak lehce a nijak zvlášť bolestně rodíte? Já bolestí skoro umřela a trvalo to 11 hodin a stejně malej na svět přišel císařem.

ahojyk tak super, taky bych si přala mit takovej pohodovej porod a porodit kdy budu chtit ;) tak hlavně zdravíčko :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka