Deníček uživatele kicka

09.12.2008

Jakpak se mate a co vase deticky??? Zdrave, rostou, vsechno v pohode??? VIm, ze tady uz posledni dobou moc nechodim, ale ja se napravim... ;)

Ahoooooj Kicko,tebe jsem tu neviděla hoooodně dlouho. Vypadáte úžasně a malá je mocinky roztomilá :c: . Tak nám to pěkně letí,co? Dětičky mají už rok a maminky zase nějakou tu vrásečku navíc :s: Mějte se fajnově :a: Pa Rena a Matýsek :a:

ahooooooj mamkooooo :a: :h: :h: :h: ....no vám to sluší holky :girl: ...malá je kouzelná :h: ...ať se vám vede jen bezvadně :k: :k: :k: :k:

ahoj Kicko.. malá je kouzelná.. no moje dítko roste.. už má dva zuby a to dva týdny zpátky neměl nic :)

18.11.2008

Pani zoubkova... :)

ahojky Kickooo, paneboze no jooo, to uz je rok vid? Tak blahoprejeme k narozeninam i kdyz opozdene. Mala je nadherna :-) Tak at se vam dari.

In reply to by PETRUSE333

Ahojky, mam se jakstaks dobre... Jde to, jsme zdrave a to je hlavni... ;) Vidim, ze vsichni uz si to buri v sportacich... ;) Je to fajn, ze nam ty nase zlaticka rostou zdravi a do krasy... :) Pozdravujeme srdecne.... Kiki&Jacqueline

25.07.2008

Ahoj holky, tak se nasemu slunicku prodral prvni zoubek... Jsme z toho na vetvy :D :D :D Jeste zacit chodit sama samotinka a jsme velke zeny!!@!! :D :D :D

Kecáš!! Vždyť jsi tu nedavno psala, jak se narodila. tahle ženská není tvoje. Natálka by Ti řekla, že "šidíš" :s:
Ne vážně, gratuluju k prvnímu zoubku a mooooc Tě zdravím!!!!!!!!!!!!!!!!!

02.07.2008

To jsem, ale povyrostla, vidte???

31.05.2008

AHojky devcata,

Tyyyy jo.To je sikuja.Je o dva mesice starsi jak moje tak jsem zvedava kdy zacne lozit.Uz ted se snazi ale nevi co s rukama tak se akorad postavi na hlavu :!k:

28.05.2008

Je to uz uple neco jineho..., pac ke vsemu si tedka dojde sama, tak uz mi to zacina, vsechno musim dat vys, cim se zajmu prave dnes... COpak je u vas noveho maminky? Jake maji pokroky vase miminka???

Ahojky, tak to je super, že děláte takové pokroky!! :-)
My si teprve bereme zvířátka do ručiček a všechno samozřejmě do pusinky..:-)

:qu: ahojik no vy jste sikulky, my se zatim snazime o nejake paseni konicku a otaceni moc se mu nechce je nejaky lenivy ale dr. rika ze kdyz byl predcasne ma cas tak ji budu verit :c:

jé vy se máte, já už se na to těším, až mi bude fičet po celém bytě :!k: i když to bude hrůza :00: my se zatím snažím vystrčit prdel a kleknout na všechny 4, už sami hačáme ale ještě se sem tam vyvrátí, zuba ještě nemáme :(

In reply to by kicka

ty jo vy jste šikovní :one: malá zatím nemluví, spíš vydává skřeky :!k: Já vím že na zuby je čas, ale už bych to chtěla mít za sebou :) Kačenka od Hanky už má dva zuby, stěhovali tak jsou už dva týdny bez netu, dneska by ji měli konečně zapojit, pořád septá co nového, tak ji informuji přes sms

15.05.2008

Ahojky holky, tak jsme zpatky z CR...Byli jsme tam skoro 2 mesice a ridicak jsem udelala, tak jsem mocky rada, i kdyz to bude mazec jezdit tady po Holandsku...

Ahoj Kicko!!!!!!!! Holky, vám to ale sluší!!!!! A utíká to jako voda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To snad ani není možný. Grautuluju k řidičáku !!!! :k:

ahoj kicko, vám už je půl roku? to to letí!!! je to moc hezká holčička a tobě to taky moc sluší :one: my budeme mít příští týden 3 měsíce. gratuluju k řídičáku :\x:

16.04.2008

AHojky holky, jakpak se mate, co noveho, povidejte, prehanejte... :00: My jsme jeste stale v CR..., tak s toho uzivame, i kdyz pocasi dneska nepreje... PRidavam par fotek moji velke princezny...

20.03.2008

Ahoooj holky, tak uz jsme s Jacqueline u mamky doma a je moooc fajn... Jsme stastneeee...DNes jsem byla poprve na kurzu ridicaku a normalne ASI nikoho nesejmu...

Ahoj Kicko, to jste přijeli do pěknýho marastu co? Ani nejde poznat, že zítra začíná jaro :00: Tak ať se vám tu líbí a pozdravuj Jacquelinku :h:

jééé.. ahoooj.. zdravím kousek od Karviné :) já se jdu tak ypříští tejden přihlásit na řidičák :) a jak ti to jde ?? a co doma ??

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka