Deníček uživatele Kesska

22.02.2012

http://www.detskyraj.cz/kocarky-a-doplnky/x-lander-2011-set-xa-xvii-s-p…

Ahoj máte někdo s tímto kočarkem zkušenosti? :) Děkuju :€s€:

Já mám tenhle stejnej modrej v té širší řadě koupenej v dětském ráji a jsem naprosto spokojená, krásně se s ním jezdí. Taky všechna ta výbava kolem je super. Nemůžu si vůbec stěžovat. Mám říjňátko 2011, takže ještě pořád v korbičce a je fakt, že s fusakem a všema těma vrstvama oblečení už je mu korbička docela těsná (má tam ještě malou rezervu, ale nic moc), ale až se oteplí, tak sundáme vrstvy a ještě v něm chvíli vydrží, ale letní miminko se do něj v zimě podle mě nemůže vlézt... ale to je problém většiny moderních kočárků :-(

Ahojky, moje kamarádka ho má v modrým. Je skvělej, akorát hluboká korba není moc velká, jejímu prckovi je skoro 6 měsíců a už jen tak tak doklepou tu zimu a musej na sporťák, páč je v tom už nadoraz. Jinak suprovej, krásně se s nim jezdí a je moc hezkej :a:

21.02.2012

Ahojky tak jak se všichni máte? :a:

29tt a domeček naší Sabinky ♥ :))

Ahojky, Sabinka má krásnej domeček :one: To já mám to břicho poněkud větší. Dnes jsem přesně 29+0 a letí to neuvěřitelně :s: Výbavičku nesháním, mám po malé a os kamarádky po klučinovi, takže nic kupovat nemusím :)
Jinak bříško tlačí, někdy bolí... někdy mě bolí i kyčel... no radost. Mám pocit, že to začíná nějak vše dřív než v 1. těhu :s: :a:

Ahoj, no mě to taky letí neuvěřitelnou rychlostí, hlavně když mám doma už jednoho svištíka, tak o to víc...no výbavičky mám jen pár kousků v č.56 a 62 a ještě mi toho dost zbývá, ale zase abych nezaspala, pač ta 3 měsíce už utečou jako voda. jo a sabinka, to je hezký jméno - my máme pracovní název Lucie, ale já nevím, všichni si na to jméno už zvykli jen já stále váhám...

In reply to by Kesska

Opravdu krásnej domeček, já jsem ve 30t a mám asi stejnej...Můžeš mi prosím poradit, jak se sem dává nějaký příspěvek, ale i s fotkou, nemůžu na to přijít, zatím vím jen jak někumu odpovídat, připadám si úpně blbá......Chci aby to spadlo do Květňátek 2012.... Moc děkuji za radu...Ahoj Lenka.

31.01.2012

ahoj všem . :) Jsem ve 26 tydnu a od večera+celou noc a ted ráno mě trápí hrozná nevolnost.. od žaludku je mi zle uplne jako na začatku těhu :( Jak je to možnéé??

26tt a nevolnost

Ahojky,
Já měla nevolnosti během těhu na tři etapy :s:
První 4měsíce v podstatě nepřetržitě, pak to ustalo, asi 2měsíce nato znovu, ale jen pár dnů a teď jsem 33.týden a zas to začíná, dokonce trochu hubnu, ale dr. mi říkala, že je to ok. Tak se drž :a:

Ahojky, tak to co prožíváš teď jsem měla minulý týden, dva dny zelená, jen jsem zvracela.všechno mě bolelo, jen jsem se plazila jak had. Ale jak to přišlo, tak to odešlo. Prý snad poletuje nějaká viróza, která se takto projevuje. Mně pomohla 3 krát denně smecta. Doufám, že to nebude nic vážnějšího, držím pěsti.

urcite je to mozne , ja jsem to mela v prvem tehu od 25 tydne ty nevolnosti nocni, a ted jsem 19tt a taky je mam :-(
ps. pekna boulicka -)))

08.01.2012

:a: zdravím.. blbne mi to, nebo jaktože když kliknu na Těhotenství, tak mi nevyjedou týdny? Popřípadě kde je najdu jeslti jde o nějakou změnu? Dekuji :a:

05.01.2012

Ahojky. Tak jsme včera byli na screeningu i s taťkou a vše dopadlo na výbornou :\x: Chvílema to vypadalo že odejdeme bez toho aby jsme veděli pohlaví,ale nakonec se mrňousek umoudřil a ukazal se .

3D fotografie a zjištění kdo je v bříšku :)

gratuluju k holčičce :girl: a hlavně k dobrým výsledkům :one: :k:
Na 3D UTZ se prý chodí od 20tt, my máme z tohoto týdne fotku a obličejík už byl krásně miminkovský :dance: Ale příští týden jdeme na další poradnu ve 24tt, kde se bude Dr. ještě jednou preventivně pro kontrolu dívat na srdíčko, tak si řekneme zase o 3D, bo jsme s manželem zvědaví na ten měsíční rozdíl ve vývoji :///: A hlavně už bude zase o něco podobnější novorozeňátku.. Zase jsem z toho nějaká naměkko :€O: :s:
Pohlaď za nás princezničku :€O:

In reply to by Peťule..

Ahoj holky, předem gratuluji k holčičce, my jsme ve 22týdnu a stále se stydíme něco ukázat, takže u nás to zatím vypadá na překvápko :)..
Chci se zeptat ohledně toho fota 3D, to by mi mohl dát i můj gynekolog, když mi dělá ultrazvuk? Nebo potom až zase půjdeme na nějaký screening do nemocnice, i když vlastně na druhém už jsme byli a nevím, jestli se chodí ještě na další.. Vůbec mě totiž nenapadlo, že bych si o takovou fotku mohla říct :(.. děkuji moc za odpověď a přeji mooc zdravíčka :)

In reply to by Carriex

s tím UTZ se to má tak - ne každý přístroj to umí a záleží na tom, zda tvůj Dr. má takovou mašinku v ordinaci.. Ale jestli nemá, tak si najdi na internetu, kde ve vašem okolí dělají 3D UTZ a objednej se na něj :) :one:

12.12.2011

ahojda holky :dance:

tak mě vycházel kluk, jak podle čínského kalendáře, tak podle toho prstýnku. Ale včera se ukázallo že to bude holčička :- )) dr ani nijak nepochybovala, tak snad se to nezmení a konečne začneme nakupovat holčičí věci :)

Ahoj, tak já nezkoušela tohle, ale ten čínský kalendář (našla jsem ho na tehotenskakalkulačka.cz) a vyšlo mi minulé těhu i těhotenství všech známých - opravdu mají pohlaví mimi které tam vyšlo. Teď mi vyšel kluk, tak jsem zvědavá jestli se to i teď potvrdí :-))

ahojky,taky sem to zkoušela a podle prstýnku to měl být chlapeček,ale čekáme holčičku,takže to podle prstýnku nevyšlo :n: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka