Deníček uživatele Kellynka1

15.11.2009

Dnešek je 20 + 6tt, strašně mi to začalo utíkat. V 18tt jsem byla na kontrole, jen rychlý ultrazvuk, měření a pan doktor říkal, že miminko roste ukázkově, že radost pohledět. 26.11.

Kellynko, dávej na sebe větší pozor, tohle je opravdu dost náročné co popisuješ.... hlavně ta fyzická práce ... necítíš u toho, že by tě trochu bolelo bříško? Já celý den včera pracovala na zahradě a odpoledne už jsem bříško cítila, tak jsem toho hned nechala a šla dělat pohodovější práci. Opravdu si dej dneska regenerační den, ať je miminko v pořádku, za případné výčitky to určitě nestojí. Já taky bojovala s únavou a prostě jsem musela reagovat ... chodím spát po půl deváté (vstávám před pátou) a o víkendu spím aspon do sedmi a žádné ponocování, ono je to pak hned znát. Práci si domů už netahám, měla jsem období asi 3 týdnů, kdy jsem fakt musela makat kvůli deadlinům, a na kontrole se to pak hned projevilo, měla jsem na UZ kontrakci, což způsobuje i stres či fyzická únava a další faktory. My to třeba necítíme, ale miminku se to líbit nemusí....
Proto se nechávám obskakovat, i těžší domácí práce jako je třeba vytírání a přenášení těžších věcí dělá přítel. Dřív bych si to "líbit" nenechala, ale ted vím, jak je to nutné, stačí blbý pohyb v bříšku hned píchne... musíme tomu tělu naslouchat :))))

22.10.2009

Tak dnešní noc byla těžká. Nebylo mi moc dobře, i když už konečně poslední 2 týdny můžu říct, že je to paráda, oproti těm předchozím, kdy mi pořád bylo zle a zvracela jsem.

Ahojky, soucítím stebou...já měla dnes i včera to samé můj 5letý syn měl 39 horečku má angínu ale bolí ho celá pusina ale myslím že v tom bude ještě něco jiného. Krk už má lepší...dnes jsem ani nepočítala kolikrát jsem byla vzhuru. Já jsem taky nachlazená a dnes začínám 17tt. Přeju vám hodně zdravíčka...pro Kryštůfka tebe i mimiska. Držte se musíme bojovat. Papa Jana.

Ahojky, tak to přeji Kryštůfkovi brzké uzdravení, ono to není moc přijemný takové horečky. Snad to nic nebude a bude to jen obyčejné nachlazení :c: Tobě přeji dobře dopadnoucí kontrolu u doktora :s: Je skvělí, že baštíš a je ti lépe, teď si už můžeš těhu užívat plnými doušky :C]]: Tak se držte a opatrujte se :a:

05.10.2009

Hned po příchodu jsem doktorvi přiznala, že mě bolelo břicho a že jsem i trochu špinila. Tak dělal podrobný UZ a říkal, že nikde nic nekrvácí, že by to mělo být v pořádku.

Ahoj Kellynko, můžu se zetat - to špinění bylo z toho namáhání nebo z nízko položené placenty? :? Moc to nepobírám, jsem v 16tt a teď na podzim je fakt dost práce. Musím ale zaťukat - nešpiním, nekrvácím a jsem fakt v pohodě. A když už je to na mě moc, tak s tím prostě fláknu :s: Ale taky už jsem srovnávala dřevo (nasekaná polínka), sekala zahradu, lezla po čtyřech a sbírala švestky, ale nepřijde mi to jako velká zátěž, jen pak večer spím jak medvěd :s:

In reply to by Puzzlinka

ahoj, ono to bylo tou námahou, ale já mám hlídané těhotenství, v květnu jsem totiž samovolně potratila, před měsíce jsem ležela ve špitále s kolapem organismu, ale pořád jsem takový šílenec, že mi to nedá nedělat, když vidím, kolik je práce. Ale dokud můžeš, tak dělej, hlavně se nepřepínej, kdyby tě začlo trošku bolet bříško, tak dost. Jinak práce neškodí.

05.09.2009

Tak hned druhý den pro propuštění z nemocnice jsem byla objednaná na kontrolu. Šla jsem na lačno na odběry krve, donesla jsem moč a už mám průkazku.

tak tě vítám a přeju hlavně ať jste oba dva nadále v pořádku!!!!opatruj se!!! ta genetika byl zatím můj nejhezčí zážitek v těhu!!!byl se mnou i přítel a parádně jsme si to užili, prcka sjela od hlavy až k patě a to doslova :) ...počítali jsme i prstíčky :) ...tak si užívej těhotenství a hlavně ať je vše v pořádku!!!!opatruj se!pa

taky Tě vítam a opatrujte se. Moje druhé těhu je taky úplně jiné :-) a vyčerpáva mě. Ale to je možna tím, že už jedno dítko 5let doma je :-D

19.08.2009

Manžel si včera vzal dovolenou a jeli jsme na poslední výlet na motorce, takový závěr před dlouhou dobou, co zase nebudu moct.

tiše závidím.. já přestala dělat baťůžek hned v pátým týdnu akorát asi před měsícem mě manžel povozil krokem po parkovišti :-D ale už bych si taky nějaký výlet dala.. už se těším na příští sezónu :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka