Deníček uživatele Katulle25

16.12.2012

Ahoj holky, tak se zase po čase hlásíme, tentokrát u příležitosti Gabčiných tříměsíčnin. To je strašný jak to rychle utíká, před chvílí jsme tlačily na sálech a teď už máme doma taková velká miminka.

Gabi jsou 3 měsíce
Gabi jsou 3 měsíce
Gabi jsou 3 měsíce
Gabi jsou 3 měsíce
Gabi jsou 3 měsíce
Gabi jsou 3 měsíce

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuju Veru, přišlo to z ničeho nic, do té doby byla líná jak veška :) . No Marečkovi ty plenky vůbec nezávidím, to se ty dětičky fakt nehnou (u mě je to i jeden z důvodů proč jsem odpůrce látkovek). Ale co, na otáčení má ještě spoustu času, hlavně ať se mu kyčlíky brzy zlepší Šmudlíkovi :€s€: . Papa

In reply to by Katulle25

no já právě látkuji ale taky se mi moc nelíbí že se v nich nemůže hýbat tak s látkovýma z končím hlavně z tohoto důvodu, až bude mít kyčlíky v pohodě.jinak já psala že se nepřetočí na bok a dnes na mě manžel volá že se otočil na bok a pak to ještě ukázal i mě :D ale je fakt že měl jednorázovky plínky,dávám je když jdeme ven.

In reply to by Verucira

No vidíš ho šikulu, asi se taky urazil, že ho máma pomlouvá :///: . S látkovkama-mám kamarádku, u které jsem přesvědčená, že kombinací látkovek,šátku a nedonošeňátka, malej ještě v roce a půl nechodí. Je to každého věc, ale já razím teorii, že dítě má ležet na rovné podložce, co nejmíň zbalenou prdíznu a kolem sebe co nejvíce podnětů ;)

15.10.2012

Tak se Vám u příležitosti Gabčiných měsíčnin také po dlouhé době hlasíme. Včera to byl měsíc co Gabi vykoukla na svět. Váží 4630g a měří něco přes 56cm.

Měsíční mininarozeninky
Měsíční mininarozeninky

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Díky Míšo, jsou to zlatíčka moje. Na prochajdy chodíme, když se nám teda podaří vyhrabat :s: , zkusím je tedy pořádně protáhnout. Moc ráda bych aby si aspoň trochu odpočinul, tohle je opravdu psychicky náročná situace :( . Nejhorší je to fňukání, ať si klidně nespí ten bordel jak nestíhám uklízet bych přežila, ale to kňourání mě ubíjí. :00: ... Na kyčle jdeme až 30tého, ale klidně se můžeme v ten pátek domluvit a my za Vámi přijedeme. Moc ráda bych Vás viděla a pokecala ;) . Mějte se zatím krásně a snad brzy naviděnou. Papa K+M+G

In reply to by Katulle25

My chodíme každý den díky tomu, že malá vstává poslední týden nejdéle v sedm, malého ještě tak do osmi v postýlce přemluvím, takže kolem desáté vyrážíme... škoda jen, že tu takových bláznů jako já není víc, věčně jsme venku sami...
S tím pátkem to nakonec asi nevyjde, nechám malou doma s našima a pojedu s malým sama, zkusím to vzít rovnou ještě k dětské (máme ji taky na Locháči), ale ten další týden už bychom mohly něco spáchat :-)

22.09.2012

Ahoj holky, tak se konečně také dostávám k sepsání průběhu porodu naší Gábinky. Narodila se v pátek 14.9.2012 v 9:35h, vážila 4180g a měřila 54cm.

Jak se Gabi rozhodla přijít mezi nás...
Jak se Gabi rozhodla přijít mezi nás...
Jak se Gabi rozhodla přijít mezi nás...
Jak se Gabi rozhodla přijít mezi nás...

Ahoj, gratuluju. Zvládla jsi to skvěle a s poslední větou v předposledním odstavci musim souhlasit :-)

16.07.2012

Tak jsme s princeznou absolvovali poradnu ve 32tt.

Gabi a její 32týden

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky Míšo, já mám tohle těhu taky úplně jiné a navíc si myslím, že odporuju i těm babským pověrám. Ale co je stejné je ten velký bachor :s: , zatím doufám, že malá bude do těch 4 kilo, abysme mohli rodit přirozeně... Kašel se malinko zlepšil, ale chrchlám stále, tak uvidím. Co někdy v příštím týdnu, nenajdeme společný termínek na to kafčo? :a:

26.05.2012

Holky přidávám se k Míše a nabízím oblečení po našem synkovi. Pokud byste měla některá zájem, tak písněte. Mějte se bájo a pohlaďte :€O: . Pa, Katka

Káťo já budu mít do budoucna zájem o ty větší věci po malém :-) myslím tak 80 a dál, nějak mi chybí zdroj s chlapečkem, všude kolem samé ženské :s: :s: :s:

25.05.2012

Ahoj holky, tak jsem Vám dnes konečně chtěla podat nějaké infošky od nás, ale nějak nemám co. Doktor mě pěkně nasrajdil, čekala jsem tam dvě a půl hodiny a pak nedělal UTZ (dělá ho vždycky) :( .

24/25tt

Káťo Maxík je úžasný brácha, když už teď pusinkuje ségru :-) malá teda taky, ale jen když se jí zrovna chce a dnes nechtěla ani cítit bráškovi kopance :-)
Musím mrknout na ty kuponky a napsat, co tu vlastně mám, jak jsem slíbila :-)

In reply to by Elukiv

JJ Míšo, je to zlatíčko, ale taky to není pořád ;) . S těma kuponkama to nějak nehroť, půjdu tam nakupovat někdy v půlce června, ale když nebudou tak se nic nestane. Ty tam nic nenakupuješ? Že bysme nějaký vyměnili třebas? Nechystáš se někdy v blízké době na test na cukrovku? I když to asi Viki brát sebou nebudeš, já že bysme to spojili s nějakým setkáním :) papa a pozdravuj dětičky :a:

In reply to by Katulle25

Já tu drogérku už tolik nepotřebuji, kupuji tam vlastně jen ubrousky a pleny, když jsou v akci - do zásoby pro malého :-) a občas nějaké tablety do myčky, šampon apod., takže ty dětské kuponky už fakt moc nevyužívám. Navíc jednou za měsíc dva jezdíme do Německa, tak co potřebuji kupuji tam :-)
Na cukrovku se asi začnu chystat po dnešní poradně, jestli mi tam dr. pošle. Tak dám vědět a vymyslíme nějaký společný termín, ať tam nejsem s tím sladkým pitím sama. Já mám teda pocit, že to stejně nedám, protože jak se ráno nenajím do hodiny od probuzení, tak zvracím, ale třeba se překvapím :D
Budu moct příští týden nebo pak za 14 dní, abych měla hlídání dopoledne :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka