Deníček uživatele KatrinB

21.09.2010

Ahoj maminky, chtela jsem se zeptat - mam 7mes mimi. Davate kojeneckou vodu nebo uz muzu dat prevarenou z kohoutku (na piti, vareni kasicky). Jsme z Prahy, takze je tady voda v kohoutku fakt dobra.

05.09.2010

ahoj maminky. chtela bych se zepta, jestli nektera diky kojeni - trpite bolesti kloubu atd. Mam 6mes chlapecka - do min.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahoj, kokam, ze my mame dost podobnych veci:)))) vzdycky se nad nejakym clankem potkame:))))) vapnik i horcik beru.. ale kolena a zada me bolej brutalne porad.. 3tydny mame 1.prikrm, tak mozna, jak se bude kojeni zmensovat, bude to lepsi.. doufam.... ale malymu je 7mes a bolesti to jsou teda desny...

In reply to by KatrinB

Jj, samé starosti máme společné :s: Snad to časem přejde. Taky jsem na rozpadnutí. Malá ze mě tak všechno vtahá a e se nešetří. 10 kg v 6. měs :€Ss€: Ale má to alespoň tu výhodu, že jsem krásně zhubla. Se zádama chodim na masáře. Jestlli to má efekt nevim, ale aspoň super relax :one:

In reply to by Lenka.K

zhubla jo? tyjo, se mas... jako nas malej ma v 7mes 9kg tak koukam, ze to je uz asi normal:))))) ja zhubla v tehu, po porodu jsem mela taky porad min nez pred otehotnenim - a ted - blbe jim.. teda skoro pres den nejim a nafutruju se vecer... a mam uz zas o 3kg vic nez pred otehotnenim.. a porad kojim.. to je strasny.. se na sebe nemuzu divat. je mi z toho uz fakt do breku, takze jsem si dneska rekla, ze uz jako dost.. musim se sebou zacit neco delat...

In reply to by KatrinB

Já zhubla fakt těch 9 kg co jsem nabrala v těhu naprosto bez práce. Jen jsem kojila. Běhen 2 měsíců po porudu byly pryč. Od toho 4. měsíce mi kojení moc nepomáhalo a cítila jsem, že zase pomalu kynu. Malá začala být strašně hodná, hrála si sama já se jen doma válela a futrovala. Uhoupala jsem ji na dvorku a zase šupky domů a žrát. :s: Taky jsem si musela říct dost a povinně jezdim s kočárkem. Skoro každý den 4 km tempem. To je super na hubnutí, zkus. žádný lážo plážo procházky, ale pěkně z ostra jako kdybys to dítě ukradla :€Ss€: No a pak jsem propadla zumbě. Takže když můžu, jezdim večer na zumbu. Někdy mi to vyjde i 4x týdně, někdy bohužel vůbec. Večer se taky musim hlídat. Někdy mi to ujede, ale snažim se udržet :€): 3 kila jsou uplně v pohodě!!! To ses jen špatně vykakala :s: :€m:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka