Deníček uživatele katka82

21.12.2008

Ahoj holky! Takže sedmiměsíční snažení a čekání se asi konečně vyplatilo, menstruaci sem nedostala a na testíku sou 2// :) :) Je hodně slabounká, ale to asi nevadí že?

Huráááááááááááá :w: :h: Moc gratuluju mám radost i za tebe :) :c: :one: ,jestli chceš vidět fazolku tak jdi až po svátcích :dance: .Jestli ti stačí potvrzení od DR.tak můžeš klidně zítra on pozná i tak těhu i když nic vidět nejde mamino :one: :e): :cc): :\x: :qu: :a:

Tak to ti také gratuluji, já jsem na tom teď stejně, viz můj příspěvek výše, Půjdu k doktorovi v pondělí a uvidím.Jsem taky šťastná a pořád tomu nemůžu věřit, že v bříšku něco malinkého je. Pořad se chodím na test koukat :-)
Tak doufám, že nám to vyjde.
Zdravím

20.12.2008

Ahojky kočky :) Dneska jsem měla dostat menstruaci a nic :):) Trochu mi pobolívají prsa, občas se mi motá hlava jinak nemám žádné příznaky. Snad to do rána nedostanu a zkusím testík.

11.12.2008

Ahojky, tak jak zvládáte předvánoční hoňku? Já začala dneska péct cukroví a chystám se na úklid :)

ahojda, tak já mám napečeno tak na půl, dárky mi chybí dva a uklizeno mám tak normálně, chystám se na to o víkendu, zítra si jdu nechat rozmasírovat moji bolavou krční páteř a v sobotu jdu na ples, ani se mi moc nechce.Ve středu očekávám ms, takže se už těším:)Vzhledem k tomu, že manžílka bolí zuby už týden a já mám různý společenský povinnosti, tak nebyl moc čas a nálada na snažení, tak 100%přijde. Naštěstí jsme o Vánocích doma, tak asi nebudeme chodit na návštěvy a budeme se činit :) Hanča

úklid mám napečeno taky,jen to slepit a naplnit.Ale s dárky to je horší...mám jen pro malýho(3roky)a jinak nic.V sobotu se chystám na celodenní nákupy tak snad vše seženu.Každý rok si říkám,že nakoupím dárky už v září a pokaždé se na to vykašlu :-g( Jinak se snažíme už 3měsíc o mimi,ted mi MS skončila takže máme jasný program na večery :s: Třeba bude mimi když ho nečekáš a nadělíš krásný dárek pod stromeček :a:

Ahojky,tak úklid už mám za sebou..napečeno taky,ještě udělám nepečený rumový kuličky a o víkendu budeme lepit slepovaný.Dárek nemám ještě ani jeden,ale letos budou skromný Vánoce,takže jen nějaký drobnosti,který snad sfouknu za den dva :) Jinak mám dva dny do ms a už cítím,že se blíží mrcha jedna.No co se dá dělat,snad alespon ten příští rok už budeme tři i kdyby bylo :cc): ještě v bříšku i to se počítá :)

Ahojky a právě že nic nečekáš, tak se třeba ms nedostaví a bude mimi... ;) to je zákon schválnosti... jinak já snad měla teď ovulku, tak doufám, že proběhla aspoň ta, v nic jinýho už nedoufám.... :( radši a třeba budu mile překvapená :qu: ... taky jsem podlehla vánočnímu shonu, peču cukroví, tento víkend nás s manžou čeká generální úklid, už máme nazdobeno v bytečku a do toho práce a v mým případě škola... no je toho dost.... :O tak doufám, že budeme mít brzo všichni // na těhu testíku.... :a: :one: :dance: :c: :\x:

In reply to by lulubar

Přeju ti aby si byla moc mile překvapená :) jo vánoční shon, už ať je to pryč. Já nemám nějak takovyhle svátky ráda, pro mě to znamená jenom stres a nucený oslavování mě taky moc nebere. No tak doufám že to dopadne ok jak s vánocema, tak s drobečkama a příští vánoce už s námi bude slavit človíček navíc :) Měj se hezky

02.12.2008

Ahoj, jak se máte?
Tak se snažíme už 7. měsícem, menstruaci čekám až na 20. prosince.

Ahoj já jsem v 11 měsíci snažení,prvních 5 měsíců jsem doufala,že už to vyjde,další 3 měsíce jsem si myslela ,že jsem snad neplodná,(i přes to že jedno mimi už bylo),no a tyto zbývající 3 měsíce házím vše za hlavu nechávám tomu volný průběh (až na vitamínky) a věř mi je mi líp!!!!!Tak hodně zdaru a snaž se na to tolika nemyslet. :a:

Ahoj, tak jsme na tom podobně, i když my se snažíme teprve 2. měsíc a začínám brát Proveru, kvůli nepravidelným cyklům.... takže ani moc nedoufám, že by se to tak rychle podařilo... ale MS mám dostat 24. 12. (pan doktor říkal, at počítám 28 denní cykly) :D . To by byl ale dáreček pod stromeček.... testík s // a :cc): v bříšku..... :h: . No ale jak říkám, raději nedoufám, a třeba budu příjemně překvapená...... :qu: . Tak přeju krásný snažílkování, pořádně si to užívejte holky a brzo ať jsou miminka v bříšku....... :a: :one: :dance: :c: :\x:

ja vim ze cekani je dlouhe, ale neboj to je jeste uplne v norme, nekdy to hold trva, ale vyrtvalost prinasi ruze ;)
hmm tak preju co nejkrasnejsi darecek pod stromecek :!k:

Ahoj,moc držim palečky,ať to vyjde a ta ošklivá ms se nedostaví a je v bříšku malá fazolka :) :e): :a:

22.11.2008

Ahojky, omlouvám se že píšu takhle pozdě, dřív jsem se k počítači nedostala.

Ahoj Káči,

zkus potravinové doplňky vitatonic a fytotonic. Ředí se vodou a chutná to jako džusík. Podívej se na
http://www.missiva.cz/produkty/default.asp?l=c&m1=11&m2=99
Ještě ti pošlu kontakt na Aničku ta ti k tomu napíše víc, už hodně holkám pomohla.
AnnaVrablikova@seznam.cz

Tyhle vitamíny mi doproručila kamarádka co se léčila s neplodností, je z ní ted mamina . Už je měsíc beru.
V so jsem měla dostat MS zatím nic ještě počkám do čtvrtka a pak si udělá test. Teda jestli nepřijde :n:

z osobní zkušenosti to neznám, ale mám pár přátel, kteří jsou na tom jako ty, možná i hůř... Je mi strašně líto, že jim to nevychází... vlastně je mi líto každé holky, která by chtěla a nemůže.... Kdysi tady psala nějaká snažilka, že když se to ten měsíc nepovede, koupí si něco hezkého. Zkus to taky, třeba ti ten malý dáreček na chvíli pomůže :-)

7 mesicu neni tak dlouho,ale chapu,ze ti to tak prijde,protoze jsem to tak mela taky..S nasim 2letym jsem otehotnela zrovna po case o kterem tady pises,takze treba hned dalsi mesic na tebe ceka prekvapeni a dnes je z nej cerik,ze me honi jak nadmutou kozu.. ;) Zkuseli jsme druhe tehu a povedlo se zase za stejnou dobu jako u prvniho,ale tehu bohuzel nevyslo a dnes..Muzem se snazit az od vanoc,takze uz se mi nechce cekat tak dlouho a zkusim ovu testiky...Vsimam si,ze nekde uprostred cyklu me strasne boli podbrisek a vubec na zachode vidim priznaky ovu,ale jista si nejsem,tak proto je zkusim a budu vedet vic..

vůbec se ti nedivím, že máš takovou náladu, ale moc to s tím pesimismem nepřeháněj. Mylím si, že 7 měsíců není tak dlouhá doba. Já nikdy na měření teplot nebyla, spíš to nechávám náhodě. otěhotněla jsem po 9 měsících bez prášků, ale bohužel to nedopadlo a teď jsem otěhotněla znova po půl roce a to jsme s manželem na sebe nějak neměli čas a obcovali jsme spolu ten měsíc 2x :w: :w: :w:
Takže hlavu vzhůru, určo se to brzo podaří. Držím pěsti...

In reply to by Barče

Děkuju, já vím že to neni ztracený. Ale když na to myslím a plánuju to jsem potom vždycky strašně zklamaná. To budu pokaždý když se to nevyvede ale snad míň když se tím už nebudu nijak zabývat. Děkuju za podporu, strašně mi to pomáhá

20.11.2008

Ach jo, tak BT mi klesla na 36,8 tak to zejtra nebo v pátek určitě dostanu :(
Sem z toho smutná, ale musim říct, že jsem s tím tak trochu počítala.
Hezký zbytek dne :)

kolik si měla předtím?
Me totiz dva dny před MS klesla a držela do MS furt na 36,8 a den po ocekvane MS byla 37
jeste nesmutni

19.11.2008

3 dny do MS, BT = 37,2 :) Trápí mě šílená únava, ale jinak se mam moooc dobře :) a co vy? ;)

ahojky,tak ja to mela dostat vcera,ale sem tam nejaky zpozdeni parkrat jsem mela,tak pokud to nedostanu do patku,tak budu testovat,ale myslim si,ze to zase nevyslo,dneska jsem delala testik a negativni,jinak zadny priznaky nemam,tak vazne asi nic...tobe moc drrzim palecky,aby to vyslo :) :one:

Ahojky já čekám MS příští týden ,tak bud at něpřijde :cc): a nebo at dorazí přesně v termínu!!!!! :spid: Jinak tobě držím palce at teplota neklesá.Zatím papapa musím letět do práce .

18.11.2008

Ahojky, ráno jsem si měřila BT a teplotka se pořád drží okolo 37,2 :) Mám 4 dni do MS, já vím že to nic neznamená, ale..
Snad se teplotka udrží :) A co vy? jak se máte?

Já bych jen chtěla zaptata, jestli sis měřila jen bazální telotu, já ji srovnávala s měřenou pod paží a byla úplně stejná. Mívám MS za 35-45 dnů, ale mám teď BT 37,2 jenže mě dnes docela bolí v podbříšku, tak čekám že mrcha dorazí každým dnem a okamžikem, 45 dní bude ve čtvrtek :( Acchjoo už mě to čekání nebaví :r:
Tobě přeji ať MS nedorazí a je tam schované mimiško :)

16.11.2008

Dlouho jsem tu nebyla a tak sem se přišla nahlásit :):)
Mám 6 dní do začátku menstruace, nic se neděje, žádný příznaky.. :( Já to zas určitě dostanu :(

Čauky, no pravě,že máš pocit,že stopro těhu nejseš tak budeš :w: Příznaky mít ani nemusíš na to se nedívej,moc ti přeju,aby si byla :h: :k:

Tak to jsme na tom úplně stejně. Jsem nervózní až je mi z toho šoufl. A to jsem říkala, že nebudu vyšilovat jako minulý měsíc.

In reply to by katka82

Ahojky. :a: Tak koukám,že v tom pozorování jsme všechny stejné :one: . Držím palečky,ať ti to výjde a máš ne testíčku //. :cc): Já jsem tady nováček a snažíme se přes 4měsíce Do Ms mám jěště tak 12 dní,tak už se mi to taky blíží. Tak zatím papa Janča

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka