Deníček uživatele Katka77.

04.01.2009

Nazdárek dámy, dlouho jsem nepsala co se u nás dějě ani nedala fotky. Naposledy v půl roce.

našla jsem si tady fotečky, sabča je fakt úžasnáááááááááááá :c: je to šikulka, to se musí nechat :h:

No Kačenko ahóóój :a: holky vy jste ale vyrostli do krásy :qu: Sabi je kráááásnáááá a moc šikovná. No my taky nic moc Adámek marodil s ušima byli jsme i v nemocnici na svátky :00: :00: :00: no ale už je to snad za náma a bude jen dobře ;) Jinak my máme 4 zuby ,leze jako drak staví se mi všude :00: ťapká kolem nábytku a pouští se chvíli sojí a pak hrc na zadek :s: :s: :s: jen mluvit se mu nechce občas pronese nějaké to ma, ba, ta, ble ale to je všechno nejlíp mu jde grrrrr :s: Jo a dělá, tááák jsem velkej , čau, a tik tak :s: :s: :s: hází balónek a jezdí autem :s: :s: :s: Zlobí ale se spaním :spid: Taky už není tolik čas sem chodi ale ty my tu chybíš :c: Holky tak se opatrujte a dej se do kupy ať jsi fit, řekni tátovi ať tě pořádně namasíruje :one:

In reply to by alena mocova

Ahoj Alíííí, jj četla jsem zpětně co vás potkalo, hlavně, že už jste v pořádku doma.Naše malá taky nemluví, jen pěžné slabiky a ještě taky štěká jak pes. :!k: Zkouší se vztekat. Když spadne ze stoje na zadek, tak se rovnou položí a hrozně brečí a čeká, že hned poběžím ji zvednout. Už ji na to neskočím. Snaží se mě omotat kolem prstu. Jednou tak ležela rozpláclá celou půl hodinu a řvala. Já si hrála s hračkama a jezdila s vláčkem a malá pořád jen řvala, :n: herečka, :!k: tak mi pak došly nervy a šla jsem ji zvednout.
V noci taky moc nespíme budí se do dvou každou hodinu, je to děs. Musím ji uspat v ruce, ale běda jak ji dám do postýlky, hned je vzhůru, potvora.

To že je ten mimísek z porodniceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?????????????????????Teda je opravdu krásná a šikovná,gratuluju!
My máme 5 zubů,Alenka ještě se nestaví ani sama nestojí,ale má myslím čas.Začíná se vztekat:)A je krásná jako Sabka:)
Doufám,že se máte jinak dobře!

In reply to by jituška

Ahoj Jitunko, my se máme fajn. Promiň, že jsem ti dlouho nepsala na mail, fakt nestíhám. Alenčiny fotky co jsi mi poslala jsou nádherný. Má moc krásný kukadla. Sabinka se teď taky často vzteká, asi si v tomhle období zkouší co si dokážou vyřvat. :!k:

23.12.2008

Kdyby se mě Bůh zeptal, co si přeji na tyto svátky, řekla bych:
:h: " S láskou opatruj ty, co čtou tyto řádky" :h:

janka.82

Kačenko, krásné Vánoce celé Tvé rodince a hlavně zdravíčko :h: :h: :h: :a:

22.12.2008

Posílám odkaz, jak ho taky můžete netradičně přívítat. ;) :)
http://intermedia.ffa.vutbr.cz/bozi-var-haleluja

In reply to by zabka.

Já tomu nerozumím, těm sektám, ale je to síla. :!k: Já jsem teď byla poslat Dupině zlaté prasátko, protože ji tu vůbec nepotkávám, ale aspoň mám na ni maila. Já jsem si ten vzkaz přehrála a musela se řehtat jako blázen.

05.11.2008

Ženský je nás tu asi dost, které pobíráme výživné na děti, tak by mě zajímalo kolik berete.
Napadlo mě to po tom co tu včera někdo psal, že má v návrhu na mimi 3300Kč.

Já ti teda v tomto ohledu neporadím, nemám a snad ani nikdy mít nebudu zkušenosti.. ;) .Jen tě zdravím.... :a: .

In reply to by Johanka a Rozinka

JJ, to všechno vím. My js to tak kdysi měli. Původně dával 800kč a pak jsme se dohodli asi před ctyřma rokame jen ústně, že bude dávat 1500kč. Ale jsk to udělat, když je v tom Španělsku, to nevím. A zajímalo by mě kolik se tak asi u nás průměrně bere, abych věděla o kolik mu mám říct, kdyby přistoupil na zvýšení jen ústní dohodou.

In reply to by Katka77.

Ahoj,já mám s bývalým taky jen ústní dohodu,dává mi také 1500,- a ještě nepravidelně - je to fakt strašně málo,kluk má 15 -gympl,hory,zájmy,jízdenky - je to jak nic,ještě že mu občas dá aspoň nějakou tu korunu navíc,ale syn mu zas jezdí pomáhat na stavbu.....jenže bývalý přítel samozřejmě neuvádí všechny příjmy,jen ty základní,takže bych si přes soud asi nepomohla magdik

04.11.2008

Jsem na netu u mladého v pokoji. On už tvrdě spal, dokonce i chrápal

Tak tohle mi dělá manžel. :s: Akorát že většinou mluví maďarsky, tak mu nerozumím. Ale párkrát už něco řešil i anglicky. :D Prostě mu nevypne mozek z práce. Většinou si jen sedne a něco blábolí, tak ho pohladím, řeknu ať spí dál, tak si lehne a spí dál.
Hrůza ale byla, když jsme byli ve Francii, on tam byl teda pracovně, bydleli jsme na hotelu, pokojík jak řiťka, tenké stěny, k tomu jsme tam ještě měli i naši pesanu. On najednou uprostřed noci vyskočil na posteli na nohy a začal řvát "Hej! Hej!" a máchat rukama a běžet, slítnul z postele ale naštěstí to ustál. Pesana začala štěkat, bo se lekla, já samozřejmě taky. Rychle jsem hmátla po lampičce, ale pomalu se to rozsvicovalo, tak jsem tím zacvakala, tak to zase zhaslo a pak teprve konečně rozsvítilo. No peklo. Já vyděšená, pesana vyděšená, manžel v šoku - prý se mu zdálo, že ho chce přejet kamion. :00:

to je dobrý :s: já kdysi ukládala zbraň na balkóně a jindy mi manžel říkal, že si PC vypne, až vyplatí dávky :s:

:!k: :!k: :!k: ja jsem jeden cas hodne hrala s brachem karty a jednoho dne se ze spani zvedl a rika.. lizni si... a ja ..co? ty hrajes karty? a on..jo vyloz.. :!k:

In reply to by Zuzana.Picmouse

:!k: :!k: :!k: Tak to je síla. Mladej to má docela často a dost se nasmějem. On si to, ale ráno nepamatuje.
To už jsem psala, jak se jednou srazil v noci s chlapem na chodbě a Honza se mladýho ptal co tam dělá a on na to, že potřebuje mluvit s Honzou. :!k: A Honza povídá: To jsem já. Co potřebuješ? :!k: Mladej: Aha.
Otočil se a šel spát. :? :n: :!k:

01.10.2008

Ahoj ženy, je nám půl roku a chtěla bych začít s příkrmem i když malé mlíko zatím stačí a není hladová. Chci se zeptat kdy jste začínaly s kaší, já jí taky ještě nedávám.

Káťo, tak my nejdříve začali kaší na noc, protože nechtěl spinkat a pak hodně špatně kadil a bylo mi řečeno, že potřebuje nějakou vlákninu, tak jsem začala dávat zeleninový příkrm ;)

Ahojky, já jsem začínala dávat kaší asi týden po začátku příkrmu, kdy už uměla pěkně jíst lžičkou. Dávám tu od Hami na dobrou noc a začala jsem to dávat z důvodu toho, že nám málo přibírala a taky z častého buzení v noci. Jsem si myslela, že bude spát celou noc, ale nene.... :-) Kaši dávám v sedm, pak ještě cecek a vstává stejně kolem půl jedné a pak kolem čtvrté.

24.09.2008

Z naší mladé bude asi horolezkyně.

Tak jsem ji nejdříve tipla na slimáčka (dle popisu zaslintaných ručiček) a ono ne! Ona bude super drahá kadeřnice :one: :qu: :qu: :qu:

Jsem ztahaná jak kotě z toho našeho 7 týdenního broučka, že mě máloco rozesměje, jsem bez energie, ale po přečtení Tvého zážitku s pošťákem jsem se opravdu od srdce zasmála, :s: mám zas úsměv na tváři a budu ho mít kdykoli uvidím nebo si vzpomenu na poštu!!!!! Moc Ti za to děkuju!!!!!!Ani netušíš jak moc mi to pomohlo, je půl jedné a mám navrácenou energii!!!! :one:
PS: gratuluji k nedávným narozeninám :k: plno štěstí, lásky,pohody a radosti s Tvou krásnou horolezkyní!!! :c: :one: Ivča a Honzulka :a:

In reply to by tatranka

Jé ahoj, tak to mám radost, že jsem aĺespoň někomu pomohla z krize svým novým účesem. :one: :!k:
Díky moc za přání, jsi moc hodná. Honzíček se určitě brzy dá do kopy. Naše malá byla v tom věku opravddu dost děsná. :00: :!k: A teď mě občas nechá už dokonce i dojít na záchod. :!k: Drž se. :one: :a:

23.09.2008

Čabas dámy, tak my jsme dnes byli s malou na KO v půl roce. Vyváděla tam strašně a to jí přitom nepíchali ani uši ani injekci.

kato, sabka je nadherna, fakt uzasna holcicka :c: ale jak to, ze se zmensujete? :O jinak s tim deckem - kape se do roka 2 kapky denne. my jdeme na kontrolu zitra, tak pak taky poreferuju :a:

Kači,Sabka je boží!!!!!Hlavně na té fotce v autosedačce :///:
Fakt je čím dál krásnější :\x: :h: :girl:
Alenka je už v poho,akorát umrčená,doufám,že se brzy srovná.Má určo 7 kilo,v á jdeme na ko,doufám,že nebude sprdunk i od dětské.... :00:

In reply to by jituška

Holky držím vám, aby jste sprdunk nedostaly, vy si to nezasloužíte. Jsem moc ráda, že je Alenka v pořádku. 7 kilo, tak to je moc pěkná váha a jsem zvědavá i na délku. Sabinka je taky skoro pořád umrčená, ničím se dlouho nezabaví.

Ahoj holky no vy jste teda krasavice :qu: :qu: :qu: Sabča je krásná a ta rošťárna z ní přímo sálá }:) :s: :s: :s: hezký fotečky no holt nam ty děti rostou a rostou ;) :) no my žádnej vtamím nedávame jen Vigantol a ten se bere až do roka jedna kapka ;) No to já taky znám taky to vždycky odkejvu a pak pak doma vym prdlačku :s: :s: :00: :00: Hele a jak to že se Sabča zmenšila?????????? :jawdrop: Ty jí nějak bráníš ve vzrůstu či co :s: :s: :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky