Deníček uživatele Katka a František junior

:a: Můj deníčku a holčiny tak se musím pochlubit,že se Františkovi klube zoubek.A to nejlepší na tom je,že jsem na to přišla v 10 hodin a Františkovi je dneska akorát 10 měsíců.Hurá

Konečně máme zub

Ahoj Katuš, tak už máte 11 měsíců co? Kolik těch zoubků je? Natalka má stále jen dva. František nám roste do krásy! Je moc pěkný, to říkám pořád,že lednová miminka jsou pěkňoučká.

:one: Ahojky deníčku a holky tak se musíme pochlubit tím,že si František dneska poprvé úplně sám sedl a začal léz po kolenou.A tak se mu to zalíbylo,že si sedal každou chvilku. :qu:

:a: Děkuji za gratulace,dneska jsem ho nechala v kočárku bez pásků co se dávají přes ruce a za chvilku se z toho vymotal a už stál v kočárku a měl z toho srandu.Taky už umí pěkně lízt tak to je hrůza je to malej ďáblík.pa :°~°:

tak ted uz bud na pozoru mamino ;) .Ja se tak tesila az Emma poleze ze se zabavi,ale ted z toho mam hruzu,porad by lezla,v kocaru samo byt nechce,chce lezt vsude,stoupa si,a o vse si brousi zuby,takze se bojim,aby ji to neuklouzlo a nepodjeli nozicky a neco si neudelala,takze fakt zlaty deti lezici spici :s: .Jinak sedame taky,ale neumime to z lehu,jen z klece nebo ze stoje.

:a: tak už jsem myslela,že na nás zapoměli,ale dneska jsme dostali pozvánku

Ahoj Kačko a Františku :a: ,já ti asi moc neporadím,já se prd vyznám v oblečení,chtěla jsem tě jen pozdravit. A co takhle nějakou supráckou košili,třeba s krátkým rukávkem a nějaký svetýrek na ni.Fakt nevím,ale to máš fuk.Frantík je fešák a bude mu slušet úplně všechno :qu: :qu: :k: :k: .Snad ti někdo poradí i když pochybuju,tady se poslední dobou moc neradí,ale spíš drbe.Tak ahoj zdraví Jana a Johanka :\x: :\x: :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky