Deníček uživatele Katjusha

31.10.2009

Ahojky těhulky,chtěla jsem se zeptat v jakém množství se berou ta homeopatika,co se maj brát,když vám začnou kontrakce,myslím,že se jmenujou Arnika....a ten druhej název si nepamatuju..dě

ja jsem to okopcila od jedne holciny co mi to posilala.preventivne to brat nemusis...staci az pri porodu.ja brala to CAULOPHYLLUM THALICTROIDES 9 CH od 37.tydne,ale nevim jestli to ma smysl na pripravu tech porodnich cest...je to na tobe.spis staci az to na tebe prijde.

ahojky...děkuji ti mockrát..já je obě mám,ale v lékárně mi nevysvětlili kolik toho brát...a ted nechápu,jak píšeš brát před porodem..to je jak dlouho?a pak píšeš přímo při bolestech..

Arnika Montana 9 CH ta je na lepsi hojeni.Tu ber i po porodu.CAULOPHYLLUM THALICTROIDES 9 CH
- dávkování: při nástupu porodní činnosti 5 granulí každých 30 minut, po odtoku plodové vody 5 granulí každých
15 minut
- použití: nepoddajnost děložního hrdla; nepravidelné, neúčinné, křečovité bolestivé stahy; atonická děloha
Tyhle jsem brala na doporuceni homeopatky na uvolneni delozniho hrdla. Davkovani pred porodem 3 kulicky 3 krat denne rozpustit pod jazykem po tom 30 min nepit a nejist. Jak zacne porod tak davkovani jak je psane nahore.
ACTAEA RACEMOSA 9 CH
- dávkování: stejné jako u léku Caulophyllum
- použití: silné nepravidelné porodní bolesti, křeče děložního hrdla, bolesti vystřelující do stehen
Tohle je na nepravidelne porodni bolesti.Tim se zpravidelni a urychli se porod.

21.10.2009

Nevíte někdo prosím,jak se sem dá dát více foteček?děkuji za pmoc

dáš vytvořit blog-těhotenský deníček
vložíš první obrázek
potom klikneš na ikonku nahrávání souborů
a pak ti to nabídne možnost vložit další obrázek

21.10.2009

ahojky těhulky...chtěla jsm se zeptat,jestli jste tu i některý který taky nechodíte na do nemocnice na ty ozvy...já jsme z toho docela přepadlá,moje dr ten přístroj měla v ordinaci,ale my

Já jsem se nedávno ptala a řekli mi, že od 37 tt začnu chodit na monitor. Myslím, že je to dost důležitý a určitě si raději zavolej do té porodnice. :n:

přide dost zvlaštni přistup dr.včera jsem byla na ko.a přiště jdu za 2tt,to budu 35tt,a hned jdu na monitor,což jsem moc šťastna,nechapu ten nazor že monitor je na prd...tam ti kontrolujou ozvy :h: ,protok krve dělohou,a jseš pod dohledem.A co se tyče registrace,tak je lepe se tam registrovat,teď a vklidu,než pak až přijedeš s bolestma,a budeš muset,to udělat stejně tak jako tak.Tak že lepe v klidu....

děkuji vám děvčátka za rady :a: k dr chodím stále,každý týden...a na srdíčko juká...my sme se tam byli podívat ve 34t a říkali jsme,že budem rodit tam a oni nám právě řekli,že se budem od toho 36t vídat...ale o žádné registraci nemluvili...ona prej už v dnešní době není nutná,že si prej můžeš rodit kde chceš...kámošky co ted odrodily sse taky nikde nehlásily...tak nevím no :#o:

Ahojky, to mi přijde dost zvláštní... kamarádky docházeli do nemocnice na monitor tak od 36. nebo 37. týdne pravidelně a nebylo to do stejné porodnice.. Já jsem teď 35. tt a zatím vlastní zkušenost nemám, moje doktorka mě bude do porodky odesílat až příští týden...

ahoj, tak si zavolej do porodnice kde budeš rodit a objednej se tam. gynekologům je tohle celkem jedno jestli tam chodit budeš nebo ne. Mě moje dr. propustila v 36tt a řekla že se mám objednat na poradnu do porodnice. No nakonec jsem se ani první poradny nedočkala a v den poradny jsem porodila :s:
Pokud tě ale tvůj gynekolog má stále v péči, tak se na monitor objenávat nemusíš, protože to co by dělali v nemocnici od udělá v ordinaci-srdíčko miminka slyší a o to jediné tam jde. Prohlídne tě také.
Jediné co bys měla udělat-pokud jsi to už neudělala je se v porodnici registrovat... :a:

15.10.2009

Prosím moc o radu....předevčírem ze mě šel jakej si průhlrdno-bílej hlen a dneska z ničeho nic mám na kalhotkách,hustý bílý výtok a ještě takovej vodovatej výtok,mám úplně mokré

já ti nevíím ??? přemýšlela jsem to k čemu to přirovnat,ale nic mě nenapadá...každopádně to potom přestalo,ikdyž ten bílej pokračoval...tak vám nevím..mám silnější bolesti,než doted,tak nevím,jestli se to už blíží,když na mě přijdou,tak dostanu i křeč a nemůžu ani stát pořádně...dneska sem byla na kontrole u dr tak říkal,at to hlídám..tak já budu hlídat a kdyžtak písnu co a jak :one:
P.S. děkuji váám móóc za rady :girl:

l i n d a
nechci tě strašit jsem taky v 36tyd. a chodím na předporodní kurzy, a tam nám zrovna sestřička říkala, že takhle to taky může vypadat (porod) já osobně bych jela do nemocnice kapnou tě na vložku vodičku zjistí zdali to není plodovka, natočí tě a budeš v klídku.Sestřička nám říká lepší jed 100x než něco prošvihnout a podle toho cos tu popsala to fak vypadá na to že mimíško chce ven. tak držím palečky a napiš .......

tak su dej čisté kalhotky a vložku pokud se bude ten výtok moc tekuty že ti poteče vkuse tak to bude asu ta plodovka a to bych teda jela ale jinak to nemusí být vubec nic špatnýho taky mám vodovej výtok už několik týdnů a je to vpohodě neboj to poznáš :-)

Ahoj, jsem na tom stejně, taky mokré kalhotky a tak divne to zapáchá, je to fyziologický výtok, nic špatného prý.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já ti nevíím :#o: přemýšlela jsem to k čemu to přirovnat,ale nic mě nenapadá...každopádně to potom přestalo,ikdyž ten bílej pokračoval...tak vám nevím..mám silnější bolesti,než doted,tak nevím,jestli se to už blíží,když na mě přijdou,tak dostanu i křeč a nemůžu ani stát pořádně...dneska sem byla na kontrole u dr tak říkal,at to hlídám..tak já budu hlídat a kdyžtak písnu co a jak :one:
P.S. děkuji váám móóc za rady :girl:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka