Deníček uživatele Kateřina a náš poklad

Tak se konečně našla chvíle klidu a já vám všem chci představit našeho syna Honzíka!!!

moc vam gratuluju ke krasnemu klouckovi a preju mu hodne zdravicka :k: :k: :k: :c: je opravdu kouzelnej :)

Ahoj, tak se po 14 dnech poslíčků objevil další pokrok :qu: - ráno jsem našla krvavý výtok a od rána mně bolí v podbřišku, jako při měsíčkách.

Jé tak držím palce :qu: .Já jsem tet na začátku 36týdne a taky si říkám že ty rány od malého jsou hrozný,někdy se tak svíjím v bolestech,že si říkám co bude až budu rodit :00: :a:

Tak to bude určitě brzo mrňousek na světě :\x: Tak přejem hodně štěstí a ať tě moc dlouho netrápí :one:

Ahoj, tak jsem zvědavá, jestli tohle je moje poslední psaníčko v rubrice těhotenství :a: už se nemůžeme dočkat až porodíme.

tedy ale pěkný chlubílek! :s: :s: :s: Co my chuděry máme dělat, když jsme teprve v polovině a táááák moc bychom si to s tebou vyměnily! :r: Ale jinak ti přeji pohodový porod a krásné miminko, které ti bude dělat jen samou radost! Pak se nezapomeň pochlubit fotečkama, ať závidíme ještě více! :/;x:

Ahojky, předně chci moc pogratulovat všem novým maminkám a miminkům, to je skvělý, že už to máte za sebou. K nám přijeli poslíčci a nějak nemizí a nemizí :j)

Já myslím, že poslíci by měli být cítit trochu bolestivě a je to nece jiného než tvrdnutí břicha. mě břicho tvrdlo dost často a přesto jsem byla ne vyvolání. A porodní cesty se ti už určitě připravují. tak ti přeju a´t vám to proběhne v pohodě a na mimi nemusíš dlouho čekat.

to je krása, už jsem úplně v klídku, kdyby se maličkému chtělo ven, tak snad už by byl v pořádku a neměli bychom moc velké problémy.

Ahojky! Jsme na tom podobně! Taky jsem si snížila magnézko a příští týden ho chci vysadit úplně! Včera jsem měla poslíčky, bolelo mě břichoa tvrdnutí 4x po 12minutách a potom 3x po 20 a pak to naštěstí přešlo, ale stále mám takový divný pocit! Ve 31tt mi hrozil předčasný porod, takže maliník asi vynechám! Hráz taky nemasíruju! Je to zvláštní, ale porodu se nebojím, jen jsem se bála, že se malá narodí moc brzo a půjde do inkubátoru a bude problém s kojením, ale už s tolik nebojím, myslím, že jsme dost daleko, tak bychom to už zvládly!!

Dlouho jsem se tu neukázala a máme spoustu novinek!!!

Miluju tyhle pozitivne naladeny vzkaziky :qu:
Uplne z tebe cisi ta pohodicka. Tak si to pekne uzivej, dokud to jde ;)
My taky na dovolene trosku zlobili a lezli po kopcich, ale malinka to zvladla uplne bez problemu a ja vlastne taky. Bylo to bajecny a jsem rada, ze jsem tu dovcu jeste takhle dobre zvladla.
S pranim a zehlenim je u nas taky temer hotovo, ted uz jen dodelavam ty vetsi vecicky, takze i kdyby se neco delo, jsme pripraveni. Tasku teda jeste sbalenou nemam, ale aspon uz mam seznam a vsechno doma, tak snad bych to nejak na rychlo dala dohromady, ale snad to nebude ani treba.
Svatbu si pekne uzijte/nebo jste si uzili, pokud byla tento vikend a ani to pocasi uz neni tak umorny. Furt lepsi, nez ty triceti stupnovy vedra pred par dny...
Tak ahoj a zase nam sem nekdy rozdej tu pozitivni naladu, je to moc fajn :k: :a:

Gratuluji ke kloučkovi, :cc): to jsi odvážná lézt po skalách :one: to já bych si už netroufla :n: :n:

no tak ty si to krasne uzivas... preju hezky zbytek tehotenstvi a pohodovej porod a treba at to vyjde na toho Vaclava :///:

Tak to blahopřeji. My čekáme koncem září, ale holčičku. Snad to tak bude.Mám víc oblečení na holčičku. Hlavně, že se ti nic nestalo na skalách.Ty vedra mě teda vadí, ale jak píšeš, já jsem zalezlá v baráčku, kde máme příjemně. Tak se mějte a pěknou svatbu. Ahoj Věrka

Ahoj, já vám musím sdělit, že si se svým miminkem povídáme!!!

Ahoj Kačko... jojo.... tak to na tom budeme podobně. To moje miminko taky kope jako o život. Skoro pořád. Já někde četla, že mimča v týhle době - tedy 22., 23., apod týden potřebují hodně spinkat, protože spotřebují hodně energie na růst a tak... tak to moje asi kope i ze spaní.
Mám vypozorovaný, že chůze ho krásně ukolíbá a je pak hodný a pak když si sednu, tak kope nejvíc... asi že se nehoupe.... :///: ale je to paráda. Teď teprve si to užívám... teda od tý doby, co cítím pohyby.

To je krásný :e): Já už chci taky cítit pohyby... Zatím jsem ale 16tt, takže si ještě tak 2-3 týdny musím počkat :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No já mám navíc placentu vepředu... Přes ruku ho ale cítím, když ležím na zádech, a včera mi přišlo, že už i bez tý ruky, tak žeby už? ;) Teď jsem 18+6, takže má mrňous nejvyšší čas se přihlásit :///: :a:

Ahoj všem,

Ahoj, to ti závidím a zároveň přeju. Já už chci taky! :) Já začala 16, takže mám ještě pár týdnů čas, ale doufám, že to příjde co nejdřív. Už se moc teším.

Ahojky, já jsem 17tt a taky od soboty cítím takový šťouchance a vlnobití....ale jen jednou denně...včear teda dvakrát, zato dneska ještě nic :-)
je to skvělej pocit vid? :-)

Gratuluji,je to krásný pocit,že?Malá už leží vedle mě,ale pamatuju si to,jako by to bylo včera:) Užívej si to!!!

:q: Ahoj, výsledky z vrozených vad nám vyšly dobře!!!

já byla nedávno na plodovce a čekám výsledky .jediná výhoda na tom byla že nám tam řekli co čekáme . Miminko tam ohrožené není na to ti dohlíží ultrazvukem a ty to i vydíš.Mě se ten odběr vůbec ale nelíbil .papa ://:

Ahoj, tak to je skvělý, že to vyšlo. Já teď ve středu psala to samé. Vyházela jsem už taky všechny kalhoty,mám nové....větší a dobrý. Sháním ale i těhu kalhoty. Zítra taky začnu 19 tt, ale už od pondělí mám takový vlnky dole v podbříšku, nevěnovala jsem tomu pozornost, ale je to zřejmě miminko. dělá mi to jen v sedě a každý den od té doby, ale jen jednou a nic. Už se těším na dnešní zavlnění.

To je moc moc moc dobře,. že výsledky Vám vyšly dobře.... :one: . Držím pěstičky aby se brzo ukázalo, jestli máte holčičku nebo chlapečka... :) . Hodně štěstí... :k: :k: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka