Deníček uživatele katerina-kaca

mám dotaz na ty co tento kočárek používali hlavně v zimě , jak velké dítě ( myslím váhově a délkou :-) ) jste v něm v pohodě složily , naskytla se mi příležitost pořídit ho jako

ahojky děvčata ,tak jsem před časem udělala zajímavou zkušenost a mám docela chuť se o ni podělit :-) Svým způsobem mě vždycky fascinovalo , jak se někdo dokáže na netu prezentovat ,a

:\/: a je tady se to zvrtlo.........radsi jdu pryc,nevim proc si musite kazit den hadkama a tak,to je skoda..... :\/:

No jo... tož každá máme svůj nějaký život, své nějaké radosti, starosti... ale je fakt, že třeba já nemám za potřebí tu vypisovat něco, co není pravda a co bych nemohla ve skutečnosti obhájit. Nevím... možná někdy píšu až příliš osobně, na druhou stranu jsem dosud neměla problém.
Každopádně tvoje zkušenost je zajímavá a žes tu maminku téměř na 100% poznala... no... upřímně, já nevím, co si mám o tom myslet. Navíc, ať bych si mohla myslet, co chci, tak mi do toho stejně nic není, když tu maminku ani tebe neznám osobně, že... Ale myslím si jednu věc - když jsi tu maminku poznala, tak jsi jí ten svůj poznatek mohla napsat spíš do osobní zprávy než takhle veřejně, i když jsi v původním článku neuvedla její nick ani odkazy na její články. Já jsem celou diskusi nečetla, takže jsem se nedostala k tomu, jestli ses někde v odpovědích prokecla nebo ne (jak tu někdo níže píše, že ten nick v odpovědích zmiňuješ).
Co víc k tomu napsat? Asi nic...
Markéta s Marcelkou :k:

ty osobky jsou jen z jednoho důvodu kočičko , takovou nebetyčnou krávu jako jseš ty jsem měla taky možnost potkat osobně a ty o tom asi ani nevíš ,nebýt tebe tak ségra je s Pavlem ještě dneska , nechápu proč si si s ním hned pořizovala dítě ,to dělají jenom ku..
a s vámi tady končím definitvně , už bych si neměla z koho dělat prdel a to by mě fakt neba , vy jste totiž jen banda přihloupých pipinek co ráda drby, co se vám předhodí na to lačně skočíte , předháníte se která z vás je lepší a přitom lůza až na půdu od první do poslední , ten svůj pseudosoucit si strčte ví kam , nikdo vám o něj nestojí , jste jen obyčejný namyšlený fifleny , blbý bloncky s gelovýma nehtama ,ale s hlínou za nima :s: :s: :s: s vámi se dá vydrbat až moc lehce :-) dva roky mi stačili až až

Iva Maničová :a: iveták 1504

ahojky ženy a vaši malí bumrlíčci a bumbrličky . Tak jsem si vydupala opět kočárek .

Teda Kačí vy jste experti :) hlavně že to všechno nakonec klaplo až na ten sex no--tak si to vynahradíte jindy :)

holky car sex žádnej ,potom harcování neměl chuť ani jeden :-) jo a zapomněla jsem dodat ,že na tacháči bylo 215km , což je téměř poloviční cesta k našim :-)

ahojky říjňátka ,tak už i Radimek se rozhodl a nechal si narůst první zoubek :\x: :\x: :\x: a obešlo se to bez teplot ,protivnosti a jiných laskomin :one: je to můj šikulka :qu: :qu:

a máme ho takýýý :-)))

Gratulace veliká.. :one: Už se taky tešim na zoubek..A proč tak často měníš kočárky ???:-)
Malej přes den taky moc nespí.Ale on má naspáno z noci.Vstává až tak kolem 9-10 hod ráno..Takže po obědě si dá tak hoďku a půl..Jak kdy..

ahojky maminy a vaše milá větší miminka ,

tak to jdu zkontrolovat a poreferovat :-)))
tak to jdu zkontrolovat a poreferovat :-)))
tak to jdu zkontrolovat a poreferovat :-)))
tak to jdu zkontrolovat a poreferovat :-)))
tak to jdu zkontrolovat a poreferovat :-)))
tak to jdu zkontrolovat a poreferovat :-)))
tak to jdu zkontrolovat a poreferovat :-)))
tak to jdu zkontrolovat a poreferovat :-)))

fotečky krásný,moc vám to sluší,tebe obdivuju jak to všechno bereš s humorem,ale tak to má být.Mějte se moc hezky a hlavně hodně zdravíčka pa,pa.

Jako klasicky román na pokračování :-) Nechceš něco takového psát denně? Jako, že bys měla v říjňátkách blog -Co jsem dnes dělala :-) Dobře se to čte :-) Jo a já bych chtěla být v příštím životě zahradní hadicí, jen bych ležela a občas by mě i někdo nosil :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no snad to k něčemu bude ,protože to už se fakt nedalo :-( můj chlap měsíc co měsíc vyšiloval ,že jedem na pohotovost ,že přes noc vykrvácím :-) fakt hnus :00: s tím Děčínem leda o víkendu , začali jsme žít ekologicky a moje auto půjčili tchánovi a tím druhým denně manžel dojíždí do práce :-(

ahojky těhulky ,my jsme říjňátko loňský a dávám teď po malým hadříky pryč ,kdybyste měli některá zájem ,odkázek pošlu do osobky, my už nevyužijem a vám by se mohlo hodit .

Ahoj Kačko,pokud to jsou hadříky klučičí,tak se ráda juknu,něco sice mám po synovi,ale moc mi toho nezbylo :€\€:

ahojky ženy a vaše miminka :-) tak včera v 8,20 nám bylo sedm měsíců . Letí to jako blázen .

sedmý měsíc zdárně za námi :-)
sedmý měsíc zdárně za námi :-)
sedmý měsíc zdárně za námi :-)
sedmý měsíc zdárně za námi :-)
sedmý měsíc zdárně za námi :-)
sedmý měsíc zdárně za námi :-)
sedmý měsíc zdárně za námi :-)
sedmý měsíc zdárně za námi :-)
sedmý měsíc zdárně za námi :-)

hezky fotky, radimek je celej tatinek :-)
s tim ekzemem je mi to lito, my ho meli taky brutalni, ale byla to asi moje vina. jakmile jsem prestala jist cokoladu, prestali jsme doma koupat a zacli chodit na plavani, tak je po ekzemu a tonda ma docela peknou kuzicku (i kdyz na jednom miste ma nehojici se stroupek a netusim proc).
je skoda, ze nedorazite do krkonos, tak snad to vyjde nekdy priste :-)

In reply to by kytickovana

no zatím je to v mezích ,takže ho jen promašťuju a co nedávám vyloženě kyselý ovoce tak je to +/- o.k tak uvidíme .Ty krkonoše mě mrzí :-( hodně jsem se těšila ,ale s tím mým chlapem bych to neriskla :-( snad bude do léta o.k a bude zase nějaká akce

super že je vše v pořádku a takle si výletujete,taky se snažíme je to super :-) mějte se moc moc krásně a at je vše jen dobrý :-) kukadla má radimek nádherný :-)

Tý jo, Radimek je celý tatínek - ale úplná kopie! Vipadá fit, tak ať se šetří! No a teda pěkně si výletujete ti řeknu! Krásné fotečky!

ahojky ženy , po delší pauze opět . Nějak to poslední dobou stojí za hovno ,ale popořádku . Radimek pokořil hranici 8kg :-) sice jen o pár gramů ,ale už je to osmikolivý mimi .

opět žulová kostka ,ale jinak si nestěžujem
opět žulová kostka ,ale jinak si nestěžujem
opět žulová kostka ,ale jinak si nestěžujem
Lobkova (neověřeno)

:C]]: děláte s radimkem konkurz do Playboyec ;) :one: je nádhernej :€m:

je teda už velký a krásný kluk.Ty jsi Kačí hrozně šikovná fakt a co vše musíš zvládnout jen od té doby co se tu známe ach jo ale snad už bude jen dobře :-) moc bych ti to přála :-) pa pa

Ahojky,Radimek roste do krásy,má krásný,velký ,modrý kukadla,prostě k sežrání :c: .A tebe moc obdivuju,jsi statečná a silná ženská,hlavně at jste všichni zdraví :h: a máte už od všeho špatného klid.Pa,pa.

Ahojky,malej je úžasnej. A ty jsi taky skvělá že to tak zvládáš,vím co sis prožila před rokem a půl mě aky oživovaly manžela před očima akorát že mu v tý době bylo 23. Držím pěsti ať je dobře!!

ahojky holky ,chápu vůbec to sem nepatří ,ale zajímalo by mě kde dělám chybu .

Tak já poštovní spořitelnu nemám, ale myslím, že int. bankovnictví má v podstatě stejné okénka na zadávání u všech bank. Tak to jsi to předčíslí musela napsat do špatného okénka, většinou tam bývá zvlášť okénko na předčíslí, které má šest míst, protože to je nejvíc znaků, co může v předčíslí být.

ahojky říjňátka

tak pro dnešek
tak pro dnešek
tak pro dnešek

se tu zase směju :-) ty to vždy tak napíšeš to je fakt prdel :-) no hlavně že máte veselo a chut na prasečinky na parkovišti :-) a manža je zase v pohodě :-) to u nás je pořád 6ti nedělí už jsem asi jediná,co? no debil já vím ale bolelo mě to a ted se bojím :-( ách jo.mějte se krásně a super že to radimkovi dobře dopadlo.

In reply to by helisek

u nás je taky ticho po pěšině, od porodu 3x, takže myslím, že jediná nejsi. Taky mě to poprvé bolelo, a teď se točí vše kolem prcka, že padáme večer únavou. A manžel většinou spí dřív než dám spát malou. Takže taky nějak není ani s kým, i když bych už chtěla.

In reply to by evca79

Tak to by mi neprošlo.Manžel nevydržel ani šestinedělí a chodil už 3týdny po porodu, jak mlsnej kocour :-) U mě není problém, že by to bolelo, ale přijde mi, že v tom není takový cit a neumím to prožít, tak jak před tím...prostě kočka dostala hašte, tak potřebuje asi čas no :-)

In reply to by lusylu

asi tak ,ale já šla kontrolu už po čtyřech týdnech :-) takže se na to vlítlo hned :-) i frekvence zůstala , obden a někdy i dvakrát :-) když nepočítám to jeho umírací období ,to byl víc jak měsíc půst :-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka