Deníček uživatele kate.dove

18.02.2015

Poradí někdo nějaký destinaci, hotel/komplex, kde jste byli s malými dětmi na dovolené? Nám je rok. Kanárské ostrovy.

My byli na Kanarech 2x na Tenerife jednou na západě a podruhyi s malou (2,5) na jihu! Bylo úžasné :-) jen moře dost studeny a hodně foukalo ale hned bych jela znovu ! Na západě to byl hotylek plnéj Němců :) jeli jsme s německou cestovkou! Na jihu soukromá rezidence ;) ač moře studené tak me se tam strašně líbí :)

Ahoj, my byli na fuerteventure, pro deti je super more na jihovychode ostrova, plaze tam jsou tak pozvolne, ze kdyz se tam clovek chce vykoupat, musi fakt daleko od brehu, ale dite si tam posadis a jak je to tam melke, tak je ta voda tepla. A melke myslim od po kotniky po do puli lytek :s: ale let je na mimco podle me dlouhej a na fuerte s mezipristanim (na lanzarote), z Lanzarote taky mezipristani (na fuerte). Je to tam super. Dobre vyberte. Pa :a:

Nevim jakou mate max. cenu za osobu, ale co kdyby jste zkusili Kapverdske ostrovy? Je tam hezky, teplota stala celej rok a more tez teply a hlavne neni tam tolik lidi jako v jinych destinacich, protoze lide to tamjeste moc neobjevili. Kdyz byste to meli na last minute tak to je o pulku levnejsi, ale nevyhoda je delka letu...

Zalezi v kterem obdobi, kamaradka jezdi casto na Kanary a rika,ze je tam hoooodne vetrno, tak se v urcitych mesicich na urcitych ostrovech a strane, neda moc koupat a tak ze je tam vlastne zima. Navic, co vím, tak i diky delsi dobe letu letavali s takto malymi detmi do Recka.

08.02.2015

Ahoj ženy, chtěla bych od Vás radu, kdo má zkušenosti, třeba i ze svého okolí a mohl by doporučit nějakého psychologa-potřebuju radu ohledně partnerského vztahu, sexu, nevěře. Někoho od rány, nebo jak to nazvat, ne někoho, kdo bude jen hrát nějaké divadlo. Praha, stř. čechy. Díky

04.03.2014

Holky, neměl by někdo zájem o plenky Moltex Öko MINI 3–6 kg, 44 ks v balení, vhodné pro alergická, atopická, citlivá miminka, pro děti s ekzémem a jinými kožními problémy, 330,- Kč, mám více balení, nakoupila jsem víc než bylo potřeba..

Plenky Moltex
06.01.2014

Ahoj holky, tak se nám 2.1. 2014 (termín byl 8.1. 2014) narodila holčička Johanka, přesně 39+0 mi začala ráno v 10 odtékat plodovka, ale kontrakce žádné, druhý den ráno začli vyvolávat, od té doby permanentní nesnesitelné bolesti, až se večer v 6 narodila...měla 3 580 g a 51 cm. Den pře odtokem vody jsem si šla vyšlápnout Říp, abych tomu trochu pomohla a nejspíš to nějaký vliv mělo...

Velká gratulace :\x: :°*°: :\x: !!!!!! No zatím jsi první, která se tu nahlásila. Já mám termín až za 14dní, ale mimčo si tam trůní, takže mě čeká císař, jen ješte není naplánovaný. Užívej si berušku, hrozně to utíká :a:

Velká gratulace :-) my už taky čekáme kdy to přijde ... tak at vám dělá jen samou radost a krásně roste :-)

15.12.2013

Holky, zítra se chystáme s partnerem na matriku, vyřídit tyhle věci před porodem. Co všechno potřebujeme s sebou, občanku, rodné listy atd...? stačí kopie?

15.12.2013

Ahoj maminky, pomalu se blížíme k datu porodu a musíme sepsat dohodu o jménu dítěte. můžu poprosit maminy, co mají holčičku tohoto jména, jak svým dětem říkáte, jak se Vám jméno líbí, případně Vašim odrostlejším dítkům. Já jsem si na tohle jméno už hrozně zvykla a neříkám jí jinak, tak bych měla problém dít jí jiné.... jen mám problém s tím, že nemá moc formulací....prosím o zkušenosti, názory...

16.09.2013

Tak mě to včera trochu chytlo a nakoupila jsem pár oblečků s 25% "slevou" :00: Jen doufám, že to bude holka...

Oblečky

In reply to by Deniska2010

už bohužel nemají, měli jen tenhle víkend v All for kids na čerňáku...já teda nevím, ale koupila jsem asi 17ks a stálo mě to 2 500,-....přijde mi to i tak předražené, ale neorientuju se v tom, koupila jsem je pro radost a proto, že toho bohužel moc nedostaneme....

In reply to by kate.dove

jojo krásný oblečky, ale zdají se mi i tak dost drahý, já si objednala teď balík věcí /18ks/ na mmb, už mi i přišly a jsou úžasné všechny jako nové, není na nich známka nošení a i s poštou mě to vyšlo na 550kč. Ale je mi jasné,že nové je nové!!

03.09.2013

Ahoj holky, tak se tu zase po delší době hlásím. Minulý týden jsme byli na 3D utz, tam nám Dr. řekla, že čekáme holčičku, tak pro mě docela změna, tak nějak jsem si automaticky a pocitově vsugerovala, že to bude klučina, ale radost mám, je to první, tak je to úúúplně jedno...pohyby docela cítím, každý den nějaké, to je taky zvláštní pocit, hlavně aby se slečna držela a narodila se krásná a zdravá....

3D, oznamení těhotenství, kojící polštář
3D, oznamení těhotenství, kojící polštář
3D, oznamení těhotenství, kojící polštář

Ahojky, moc gratuluju k holčičce, mám dojem, že holek je třeba :)se mi zdá, že se poslední dobou rodí nějak moc kluků :) teda aspoń kolem nás je to samý klučina.
To oznámení se Vám povedlo...krásné, originální a obdivuhodné, že jste si to tak dlouho nechali pro sebe :one: . To já, i kdybych sebevíc chtěla, tak to na mně každý pozná :D .. čekáme druhého klučinu a vidět to na mně jde opravdu ze začátku a pupek už mám teda pěkný :).
Pohyby začínají být častější, ale dokud mi po pupku neběhá obrys nožky, či sem tam nějaký výstupek tak to ještě není ono }:) .
Já bych taaak nakupovala, ale furt se nějak nemůžu dokopat, abych vybalila věci po starším synovi, abych zjistila čeho kolik máme, co kupovat a nekupovat :/ ... zatím se teda spíš dívám na oblečky pro maminku, bo se jí začínají zmenšovat trička..co ty, ještě s tímhle nemáš problémy??

05.07.2013

Ahoj holky,

Screening v 1. trimestru

Gratulujeme k negativnímu výsledku :) Hlavně že je vše jak má být..tak na sebe dávej pozor a užívej si těhulkování :)

Super zprávičky :one: :\x: a fotka je opravdu povedená :one: . Mě screening taky čeká přesně ve 13tt+0, tak snad bude všechno stejně dobré jako u tebe. :a:

gratuluju :k:
tohle je nejlepší doba pro pořízení fotky.. fakt že jo :one: pak už jsou ty mimiňáci docela veliký a ne vždycky se vlezou celý na monitor... sama se už nemůžu dočkat :dance:

In reply to by Peťule..

Gratuluju, to jsou úžasné zprávy. Určitě bude i nadále vse v pořádku.
Můžeš si užívat klidné tehu ...
Nás to čeká v úterý a budeme 13+4

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky