Deníček uživatele Káťa25

03.01.2013

Ahojky holky,můžu se k vám taky přidat :€s€: ??? Prvorozenou mám holčičku březen 2010 a teď 20.května čekáme chlapečka :dance: ...mějte se moc pěkně a všechny zdravíme :a:

15.12.2012

Ahoj holky,hrozně moc dlouho jsem tu už nebyla,ale pravidelně čtu Vaše příspěvky :€s€: a chtěla bych se podělit taky o radostnou zprávu :) .První dítko mám březňátko 2010 Darinku a teď v květnu ček

Tak to je super, gratulujeme :one: Koukám, že se nám březňátka pěkně rozrůstají :) Přeju ti pohodové :€O:

gratuluji, to jsou krásné zprávy :). A páreček, to je super. Tak at nemáš žádné problémy a máte krásné vánoce :)

26.01.2012

Ahoj holky, prosím poraďte...

Ahoj, jak píšou holky, ignorovat ji a nepovolit. U nás to docela funguje a když řve, tak začnu taky :s: , to máš vidět jak hned ke mě běží a volá mami, mami a hladí mě :) Přeju pevný nervy, snad je to brzy přejde :a:

jedina rada je ignorovat, protožepokud zjistí že na něco reaguješ aspon trochu tak ti to bude dělat, takže bud ji dat za dveře aaž se uklidni at přijdea nebo se obrn trpělivosti a dělej že to nevidíš a že je jedno že řve, za chvilku pijde na to že ji to je prd platný :one:

Posílám malou za dveře, když odmítne, dovleču ji tam růčo. Pár minut vříská v pokoji a pak přijde..

Malýmu tohle období začalo kolem dvou let. Teď je mu něco přes dva a půl a trvá to stále. Zkoušela jsem snad všechno a jediný co aspoň trochu pomáhá je, že jakmile začne kňourat, vyfňukávat, vztekat se apod. pošlu ho do pokoje, řeknu ať za sebou zavře dveře a vrátí se za mnou až přestane fňukat... Nevím jestli to je z výchovnýho hlediska správně, ale je to jediný co v tu chvíli pomůže...

16.11.2010

Ahojky zdravíme maminky i jejich miminka :a: ...tak dnes jsme byli na 8.měs.prohlídce,měříme 76cm :€s€: a holky podržte se,vážíme 11.660g :00: ...to asi nikdo na nás z březňátek

Naše 8.měs.prohlídka :-)......

ahoj holky,nestíhám všem odepsat najednou a tak píšu hromadně :€s€: ,hrozně moc děkuju za komentáře :) ...a snad máte pravdu,že až malá začne chhodit,tak to nebude už takové a nebude tak přibírat :00: ..jinak já mám 168cm a 57kg a manžel 197cm a 103kg,takže uvidíme,po kom ta naše holka bude :dance: ..jinak nám dělá teď už samou radost a nepláče jako když byla maličkác :§) ,to plakal v jednom kuse.Sice se jí musím neustále věnovat,ale miluju ji nadevše :kiss: ....za měsíc jdem na převážení,tak kdyžtak písnu,jak na tom jsme....všechny zdravíme a mějte se moc krásně :a:

Ahojky děvčata :a:
no máte krásnou váhu, páni :00: ale jak se mamko postaví, tak to určitě vyběhá a je to kus ženské, aspon se neztratí :-)))
mějte se :a: máváme Petu a Tomášek

Teda, tak to je pořádná macanda.Klobouk dolů....já sice taky kojím asi tak 4-5x denně, kaši na večer taky dávám,ale na takovou váhu teda nemáme.Máme něco přes 8kg a už se taky pronese.

Tak to je pěknej puclík,ale je taky hodně vysoká takže aspon není kost a kůže. Neboj to vyběhá.Taky záleží na rodiných dispozicích. :a:

Malá Darinka je šikulka :s: s tou váhou je na tom náš Miky podobně, má kolem 10 kg :///: ale jak méně kojím a jí víc ostatní jídlo, tak přibírá pomaleji. S tím nočním vstáváním je to děs, taky jsme si to zažili, jak rostly Mikymu hned dva zuby naráz, takže fakt soucítím :|€|: A koukám, že i pohybově je šikulka, jen tak dál a mějte se krásně :\x:

20.10.2010

Ahoj holky,taky se přidávám do klubíku kupování pejska :s: ,daly jste mi dobrý tip :€s€: ,jen kupujete toho českého nebo česko-anglického?Umí oba to stejné???? :+^*: za radu....

07.10.2010

Ahojk holky,jen se chci pro info zeptat...už některé z Vás doplatily tu mateřskou???

ahojky, me rekli na socialce at spis pocitam s tim,ze to dostanu az kolem Vanoc. Ze se sice mluvi o rijnu,ale to se pry nestihne. Tak uvidime.

Ahojda, tak mě mateřskou už doplatily v srpnu, ale mě ji doplácel zaměstnavatel, protože mi platil celou mateřskou. Od sociálky mi chodí až teď rodičovská, ale doplácet určitě budou...hold člověk musí vydržet...

Ahoj, já jsem teď tak nějak v jednom kole,tak moc nesleduji dění a na tento blok se moc nedostanu. Prosím Tě co by měla socka doplácet?? Mám chlapečka narozeného 30.7.2009.

09.09.2010

Ahoj holky a miminka :a: ,tak my máme dneškem taky za sebou pů roční prohlídku....a maminky nezhrozte se :dance: ,Darinka váží 9.50kg :$$: a měří 71cm :///: ....Mudr.říkal,že 97%

01.09.2010

:w: Ahojky holky,četly jste už na netu,že se má snižovat rodičovský příspěvek :$$: ???

Kde to je konkrétně napsaný? Já zatím četla jen, že maminka na mateřský má strop 220000... Nebo jsou nějaký další info?

01.09.2010

Chtěli bychom popřát Samíkovi :cc): od Nikkys ;) , všechno nejlepší k dnešnímu svátečku :one: , hodně štěstíčka, zdravíčka,ať mamču poslouchá a v noci pěkně spinká :|P: ..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak banánová přesnídávka je u nás favorit, Jiřík jí miluje, vlastně všechno, v čem je banán, i banánovou kašičku má rád.Já mu snad namíchám banán s brokolici, abych jí do něho dostala, zeleninka mu teda moc nejede :€\€: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka