Deníček uživatele kasparekmalicky

Ahoj můj milý deníčku a moje milá děvčata,

Ahoj holky,
moc vám děkuju za Vaše reakce. Jsem ráda, že se můžu o své problémy podělit :-( Jinak nakonec jsem na pohotovost došla, miminko je v pořádku. Jen nejspíš ze stresu jsem opět začala špinit. Takže mně důrazně varovali, jesti to takhle půjde dál, že to nedopadne dobře. Cca 2 až tři dny si mně tady rozhodli nechat, abych byla v klidu.. a hlavně že je do během krátké doby podruhé.. Budou mně 2 denně dávat injekce a následně mně dají tabletky domů Duphastonu.. Moc děkuju za psaníčka a zatím papa K.

Tak to mě moc mrzí,že máš takový trable :( ,ale neměla by ses tím stresovat.Hlavně kvůli miminku.Já jsem v těhotenství také jednou špinila,byla jsem někdy ve čtvrtém měsíci,a zrovna jsem byla v práci,takže jsem se bála a známí mě hned odvezli do nemocnice.Ale všechno bylo v pořádku a samozřejmě při vyšetření jsem nešpinila.A doktor mi tam tenkrát řekl,že mi měl můj gynekolog říct,že pokud se trochu špiní,tak to nic neznamená.myslela jsem,že ho praštím.A když jsem to říkala mému doktorovi,tak nechápal,jak něco takového ten doktor mohl říct.Takže asi je lepší jít hned k doktorovi,i když to nic nebude. :\x:

Ahojky, asi vím jak ti je, já jsem měla ten samý problem s tim mým... Pořád mi jí předhazoval že ona to dělala jinak už jsem byla taky párkrát rozhodnutá že od něj odejdu..., ale po nádherné dvoutýdenní dovolené v Tunisu na ní jaksi zapoměl :s:
Teď jsme spolu 6let a je nám fajn, sem tam ňáká ta hádka nám neunikne , ale to k vstahu přece patří :h: :k: :h:
Tak hlavu vzhůru a zkuste taky ňákou dovču, kde budete jen VY dva.
pa pa pa :a:

Ahojky holky,

ahojky,
no, já si myslím, že pokud to Dr. nezakázal tak by to mělo být v poho.
Já kdybych si nedělala test a nešla na prohlídku tak bych na těhotenství ani nepřišla. Nebylo mi špatně, prostě nic.
Kamarádka mi radila (mimochodem zatím nebyla v jiném stavu), že první 3 měsíce bych prakticky neměla nic dělat, natož mít sex. :jawdrop: Myslím, že je to blbost, pokud to nebolí, nekrvácí anebo nedělá jiné problémy. Takže v rámci možností nevěřit vše nezkušeným kamarádkám. :w:

MY sex omezili, ale jen pro to, že jsem byla strašně unavená a padla vždy v půl devátý do postele, a dokázala být vzhůru tak jedou za týden, ale stejně mi nějak chyběla chuť, teď už jsem ospalá míň, ale zase jsem nějaká nastydlá, trochu cítím močák, tak to se mi taky nechce, ale tak jednou týdně to dopadne, a je fakt, že v podbřišku mě tak půl hodinky po tom taky bolí a už se nevydržím ani tak dlouho milovat jako dřív, prostě mě to dole začně bolet a je konec, naštěstí jsou i jiné způsoby, jinak bych manžela dost litovala.Hanča

Holky,
moc Vám děkuju. Jsem ráda za Vaše názory, u mě je bohužel situace taková, že chuť mám daleko větší než normálně a Dr. mě vysloveně nezákazal, takže si budeme opatrně užívat dál, dokuzď to půjde :-)
To by jeden nevěřil, jak se mu splaší hormóny :-) :spid: :|-|:

no my si sex dopřáváme, sice jen asi 1 až 2x týdně,ale ano. Nemám žádné problémy, ani mě potom nebolí bříško. Ovšem asi si to pak odpustíme, protože přítel se mi svěřil, že mu to začíná být trapné, protože je mu prý hloupí, "strkat" ho někam kde je miminko. Já ho chápu takže uvidíme jak dlouho nám ještě zůstane chuť.

tak bych to v podstatě neřešila a pěkně si užívala. Já třeba v prvním trimestru byla do sexu úplně hotová a potřebovala jsem to skoro denně (někdy i víckrát) :-) Ve druhým trimestru se mi začalo dělat blbě od žaludku a ráno jsem dosta často zvracela, takže ta chuť už tam moc nebyla, ale tak 2-3 x do týdne milování proběhlo. A teď ve třetím mě při sexu občas bolí podbřišek nebo dostávám křeče do noh, což je docela mazec... Ale pokud po tom nekrvácíš nebo se vyloženě nekroutíš bolestí, nebo ti to doktor nezakáže, tak proč ne :-) Přeci jen, po porodu už ten čas a ani chuť asi moc nebude :-)
Jo a stím "uděláním se", to platí spíš pro partnera, protože spermie obsahují určitej hormon, kterej napomáhá kontrakcím, proto se při přenášení radí sexovat. Ale v raným stádiu by to fakt vadit nemělo.

Ahoj holky,

ahojky, taky se s přítelem chystám, pojedem hned 18.3., je to středa, tak doufám, že tam nebude tolik lidí, co jsem se dívala na net, tak pro mimi, tedy od kočárku, přes postýlku, oblečeníčko a takový věci, který potřebuješ hned po narození, musíme projít 7 pavilonů, tak tam jedeme už na 9.00 hod., abychom to stihli :-) Doufám, že tam všechno koupím, chci tam hlavně koupit kočárek a postýlku s výbavičku nebo alespoň objednat, ono se to nezdá, ale za 2,5 měsíce mám rodit a kdyby se to muselo objednávat, tak to taky nějakou dobu trvá, než to přijde a kdybych náhodou rodila dřív, tak je na to akorát tak čas, abych všechno stihla :-) a myslíme si, že tam budou i veletržní ceny, takže doufáme, že i ušetříme :-)

ahojky taky se tam chystám,kamaradka sice říkala at nepočítám s tím že tam všechno pořídím,ale rozhodně tam máš možnost omrknout a otlapkat si kočárky a celkově najdeš inspiraci a říkala že když uřž nic tak tam nasbírala plno vizitek a apk objednávala přes net,takže to určitě stojí za to :a: jo a prosím tě jak se ten veletrh jmenuje přesně a na který den to vychází???děkuji a přeji krásnou sobotu

Ahojky Katy, tak kámoška se na ten veletrh chystá i s manželem, chtějí si koupit kočárek, protože jich to tam vyjde o mnoho levněji, budou si kupovat i jiné věcičky do výbavy, od oblečků, povlečení až po postýlku, vaničku, no prostě všeho chuť. Můžeš narazit i na dražší věci, ale pokud si to projdete, tak určitě si vyberete, měj se krásně a pěkně těhulkuj papá Eva :a:

Ahojky holky, :-)

a nebo to taky může být uhnízďování oplodněnýho vajíčka ... ať zkusí testík tak za dva tři dny znovu, pokud nedostane "normální" ms

těžko říct, ale s největší pravděpodobností není těhu..může mít blokaci MS..buď psychickou, nebo zdravotní..

Ahoj holky,

kam pasuje, to nevím, ale Firkon má přeci taky verzi s autosedačkou! Dnes je celý den študuju, zkusím ti vložit odkaz: http://www.batolatko.cz/0,15,KOCARKY-.html
prolistuj si obrázky, jsou to ty trojsety Ivone a Twist
Snad jsem tě pochopila a bude ti to k něčemu...
Já zas mám sedačku Chicco a kočárek Peg Pérégo (až od 6 měs.) a myslela jsem, že koupím jen autosedačku Peg Pérégo, co se do toho kočárku dá zacvaknout, ale teď se mi do ní taky nějak nechce. Zaujal mě ten Firkon, předtím jsem o něm neslyšela, i když má 16kg, není úplně lehký :( Ale to je asi jediná vada

In reply to by Handiiiik

Ahojky Handiiku,
vím, že má i verze s autosedačkou, ale už mám koupenou Maxi Cosi, protože se mně zdá velmi bezpečná. Ale děkuju za odkaz, jdu študovat dál. :-) A jak je? Jak bylo v lázní? Je u Tebe vše ok?

In reply to by Handiiiik

To věřím, všude je dobře, doma je nejlíp :-) U mě to musím zaklepat, že ranní nevonosti odešli, i když jsem unavená a když vidím v Tv reklamu, kde je mimi, tak brečím .. :-) Přibrala jsem cca 2 kila, ale bříško mám pořád jak převracený lavor :-) Zítra jdu na kontrolu, už se těším :-) Ale jsem v šoku z hlediska registrace k porodu, prý to má být do 12 tt? Za chvilku mám pocit, že se bude registrovat, když vyjdou dvě čárky :-)

Ahojky holky,

Ahoj. Já jsem v 9tt, ale prsa mě bolí už měsíc.. Je to den ode dne snad horší. :( Nemůžu si na ně vůbec sáhnout, jak píšeš, jsou jak kámen tvrdý a mám už číslo nahoře. :( Tímhle tempem teda nevím, kam se dostanu. Ségra (už má dvě děti) se mi směje, že to ještě nic není, že prej ať počkám, až se mi nalejou mlíkem, to že je teprve hukot. :)

tak taky se podělím o zkušenost :) Mě prsa bolely nejvíc v sedmém týdnu. Nejhorší to bylo když jsem sundala podprsenku. Teď už je to trochu lepší. Citlivý je mam, a když je zmáčknu tak to bolí, ale už se to dá vydržet. Ale ber to pozitivně, doktorka říkala že když bolí prsa tak je to dobré znamení. Držím palečky :)

Ahoj,jsem nyní ve 32.týdnu a vše je ok,v tom týdnu jako jsi ty mě bolely prsa moc,měla jsem stejné pocity jako ty,ale přešlo to,po 12 týdnu se to srovná,hlavně vydržet.

Mě o tom povídej teď se mi začaly loupat bradavky, Takže je to krajně nepříjemný, holky mi tu poradili děckej olejíček tak to zkusím. Jinak mě bolý prsa i normálně,ale beru si pevnou podprsenku aby se moc nehejbaly pak je to dobrý.

ahoj děvčata,

Hlavní je, aby ti teplota nevylezla nad 38 °C. Já jsem to řešila čajem s medem a citrónem, studenými obklady a pocením.

Ahojky, tak jsem jí taky chytla jsem v 31.tt a navíc mám doma ještě 2letého klučinu, který jí má taky. Asi nezbyde než to pořádně vyležet :00: :a:

Moc děkuju. Čaj ovocnej mám už od rána asi 4. Snažím se kloktat vincentkou, ale zatím to pomůže jen na chvilku a pak už zase funím jako medvěd :-) a peřiny mám na sobě tři, jen doufám, že to neublíži mimi po minulém týdnu ..

Ahoj, spíš to vypadá na virózu. nevim jestli můžeš něco jiného než paralen. takže jedině paralen a ležet v posteli a potit se. Na rýmu si kupu olynth a pokud tě bolí v krku a máš hleny tak je dobré kloktadlo-ale to ti musí předepsat doktorka..určitě si zajdi k doktorce (obvoďačce-třeba ti něco poradí). tak se drž....
Jo a než půjdeš k doktorce tak si zavolej a řekni že jsi těhotná. Aby jsi mohlajít přednostně-vem si průkazku a pak na ni zaťukej...abys nechytla ještě něco horšího

Hele, to na pravou chřipku moc nevypadá, ta nemá rýmu, může být až dýl jako komplikace, ale pravá chřipka není respirační zpočátku, jen bolí celé tělo a jsou čtyřicítky, až jako komplikace po několika dnech až týdnu může začít kašel, nejdřív suchý, a rýma... možná máš jen běžnou virozu, a to chce hlavně vyležet... paralen je jen berlička na teplotu, když je hodně vysoká.. tak jen ležet a smrkat, citron a vitaminky! :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky