Deníček uživatele kaška

15.12.2010

Tak včera jsem se konečně dočkala velkého UTZ a viděla toho našeho andílka :).

gratulujem, že je vše ok a podařila se :girl: . Uvidíš, jak budeš koukat, když si tu panenku rozbalíš a nebude tam pindík, já jsem tomu štěstí ani nemohla uvěřit. No teď ho tam pro změnu zase budeme mít. Pohlaď :€O: i Budulínka. :a:

Moc gratuluju,to jsou skvělé zprávy :-).Tak ať i zbytek těhu probíhá jako po másle.Já jsem taky v 21.týdnu a je neuvěřitelné jak to letí.

Moc gratuluju k holčičce, je krásný, že se vám takhle povedl páreček :-) !!! To je pravda ani se nenadějem a budeme mít ty naše cvrčky u sebe v náručí :-) já mám termín 23.4. ...a věřím taky, že to uteče jako voda, když se kouknu dopředu, tak mi to přijde za dlouho, ale jak se kouknu zpátky, tak ani nestíhám koukat, jak to uteklo do teď a bude utíkat jen rychleji :) Tak přeju krásné pohodové těhulkování :€O: :a:

Jo a ještě nechceš se přidat k nám mezi Dubňátka ?? Jesti jo, tak napiš sem http://www.mojetehotenstvi.cz/seznamek-dubnatka-2011-kecarna :-)

01.12.2010

tak další poradne za námi. Ale vím úplné prd :( pouze váha tlak vnitřní kontrola a za měsíc na shledanou ach jo.

byla jsem dnes, ale hlavně že jsou mimísci v poho, na velkém utz si to vynahradíš! :C]]: :a:

já jsem byla v poradně minulý týden v pondělí ,taky jsem se nic nedověděla.Velký utz mám v pondělí ,taky se moc těším že uvidím toho našeho roš´táka :) a další pondělí zase poradna ,chodím tam každé tři týdny:D asi se mu líbím nebo co :s:
Tak si utz uží a ať se mimísek ukáže a´t nemusíš čekat až do porodu :c:

02.05.2010

Jak jsem slíbila tak píšu. Je to týden co malému operovali pupeční a vodní kýlu. Maminka z toho začala mít silnou alergii na nemocnici.

Tak držím palce, ať už je všechno v pohodě... náš malej byl taky na operaci s tříselnou kýlou a když mu pan doktor vytahoval stehny, tak ho parádně počůral, povedlo se mu trefit na hlavu, brýle, no prostě ho hezky slil... naštěstí se tomu doktor i sestřička smáli, že prý to není poprvé, že už jsou zvyklí...

24.04.2010

Ahoj holky, už jsem dlouho nic nenapsala, nemám na to moc času, ale teď ve mě hlodá takovej malej červík.

ahojik neboj to urco zvladnete,male deti to zvladaji podstatne lip nez dospeli,
ale neboj my uz na operaci byli a pujdem zase 13.5 taky na hydrokylu a triselnou kylu,a za asi pul roku pujdem zase
zkus si to nepripoustet a bude to ok,zamestnej se nejak treba na prochazkach s malym a
nebo treba udelej jarni uklid :s:
ja si to nejak nepripoustim,to bych se asi musela zblaznit
od 2h nesmi jist,rano ho vezmou,pripravi vrati a pak ti ho po operaci vrati,ale asi bude cely den ospaly a mrzuty a pokud bude vse ok tak pujdete dalsi den domu
aspon takove mam infa ja,snad sem te trochu uklidnila
:a:

já jsem byla s malým na operaci tříselné kýly, když mu byly 2 měsíce. Byla jsem z toho na nervy a dokonce jsem z toho dostala i teplotu, ale malej byl úplně v pohodě :s: Nastoupili jsme do nemocnice v úterý, ve středu ho operovali a v pátek jsme šli domů. Jizva se mu krásně zahojila a dneska už skoro ani není vidět. Myslím, že se vůbec nemusíš ničeho bát, ikdyž vím co těď asi prožíváš. Ty dětičky to snášejí líp, než my maminky :) Tak držím palce a pak napiš jaké to bylo :a:

Ahojky,tak nám před dvěma dny objevili vodní kýlu ve varlátku,zatím to viděl dětský chirurg na poliklinice a ten říkal taky na operaci.. Uvidíme,co nám řeknou ve špitále. Budu moc držet palce a jestli tě můžu poprosit,mohla bys mi napsat,jak to probíhalo? Co nás čeká? Do jaký nemocnice nastupujete! určitě bude všechno ok a brzo půjdete domů,nám říkali tak 4 dny.. Taky mám obavy,nám jsou dva měsíce :(

09.08.2008

Ahoj holky, všechny Vás tu zdravím, chci Vám také poděkovat za rady, které mi tu dáváte, už jsem toho mýho drobečka ze všech neduhů dostala a už jsme jen a jen krásné miminko.

20.07.2008

Tak holky včera jsme ukončili šestinedělí a já se Vám pokusím napsat můj porod.

Moc moc gratuluji.... :qu: :qu: :qu: Dokážu si představit, jaké to bylo, prožila jsem si něco podobného a histerická, jsem byla taky... ;) .At se daří a at je vše NEJ NEJ NEJ... :) .

Moc gratuluju a chápu tě,taky jsem se hrozně dlouho otvírala,ale na tebe nemám! :///: .Hodně zdravíčka! :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka