Deníček uživatele Karluša

26.09.2010

Sice je to trochu "nechutný" téma, ale já už jsem z toho úplně nešťastná. Mám klučinu , má 17 měsíců. Od narození kojen. Do dvou měsíců co kojení, to kakání.

24.07.2010

Tohle je jen mimo mísu, ale tak nějak to skoro i sem patří. Bavím se od rána diskuzí k článku o zavedení poplatku u dr. na 200Kč.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

presne tak,ja mam praktickou doktorku uplne v jine vesnici nez specializovane doktory,takze by to byla zbytecna cesta nejdriv jet k prakticke dr.nekolik km a pak teprve dalsich 15km na opacnou stranu do mesta k odbornikovi.to radeji rovnou zajdu k odbornikovi a usetrim penizky za benzin a cas straveny v cekarne u prakticke,kde je to pokazde na hodne dlouho.kdyz mam problem ted,tak ho chci resit ted a ne podle ordinacnich hodin prakticke dr.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak me osobne poplatky vadi,protoze kdyz jdu opakovane k dr. s tim samym problemem i 3x a stejne nepomuze,tak me to fakt vadi.Pak se klidne muze stat ze si te objednava schvalne na priste a na priste,jen aby mel penizky a vykazanou praci.treba prace zubaru mi to hoodne pripomina,ted se mi to stalo i na gynde.A cekat pul hodiny jenom na recept a jeste za tech 5minut v ordinaci platit,i kdyz sedim jen na zidli,mi prijde jako pitomost.Melo by to byt za osetreni,ale to je taky jina diskuze.
a co se tyce prispevku tady,tak tech ma nejvic ten,kdo si stezuje na veci,ktere stejne neovlivnime -viz vyse a delka rodicaku,materskych,problemy v rodine ... je to proste debata,a kolikrat se taky divim,jak moc se to zvrtne a jak se dovedou nektere dospele zeny hadat :)

26.06.2010

Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli můžu dát malýmu maso, když jsem ho dělala na houbách? teda houby bych mu nedala, ale jestli vadí i ta šťáva nebo jen ty houby?

15.06.2010

Tak si jdu povzdechnout. Už fakt nemůžu a nevím ani, co pořád dělat.

a zkousela si vyrobky z konopi- myslym tim mydlo krem a pod. Rozince to pomohlo ze seho nejvice :) je to znacka CANADERM a vyrobek je Robatko coz uz znaci ze to je pro male deti.... je tam mydlo, nebo myci pena, sampon, kremy atd..je toho moc tak se zkus poptat v lekarne ci nejake cajovne a uvidis ja na to nedam dopustit

In reply to by Johanka_carodejka

canaderm znám, ten používal ten můj(taky bojuje s ekzemem), ale moc mu to nevyhovovalo. Já teda kupovala konopnej krém, ale teda teď nevím, co je to přesně za firmu, je na něm Kachna nebo co je to za ptáčka. Ale moc nám to nepomohlo. Koupat moc nekoupem a když, tak většinou v čisté vodě, nebo teda máme kosmetiku z Oriflame, dětskou řadu a celkem nám vyhovuje(nelepší se to sice, ale ani nehorší, takže asi tak). No, až tohle dopatlu, tak asi zkusím něco jinýho.

In reply to by Karluša

Ahojky, měla bys používat kosmetiku, která promašťuje a to už od koupele až po mazání... Do koupele zkus třeba Balneum Hermal, Linolu atd. Oriflame si myslím, že není pro atopiky dobrá! Pokožka se musí mastit. My koupele střídáme, mažeme Linolou, pokud má malej červený svědící místa tak mažeme Imacortem a pokud ho to hodně svědí, tak nasazujeme kapičky Fenistil a používáme do zahojení. Jinak konopný krém nám taky zabral, sice až po měsíci, ale úspěch byl a to jsme měli taky ten s kachničkou (nebo co to je) a přímo tam bylo napsáno ekzém a byl super. Holt atopický ekzém je běh na dlouhou trať a každý mimi je jiný a každému zabírá něco jiného, takže nezbývá než zkoušet a zkoušet... Tak držímě palečky k brzkému uzdravení :a:

Je to hrozný, co? Já mám dvě dítka a obě mají AE. Starší se to naštěstí (ťuky ťuk) zlepšilo po prvním roce života, takže teď to má celkem v pohodě (pokud není nastydlá nebo něco). No a mladší jsou teprve dva měsíce a má to dost ošklivý:-(
Třeba se vám to s věkem taky zlepší - držím palce!

23.05.2010

Ahojky, tak máme za sebou kontrolní UTZ srdíčka a dopadl dobře, otvůrky potvůrky nám zarostly. jen nám zůstal šelest, ale ten prý je u dětí normální.

In reply to by martina2105

jj, taky mám radost. No a dneska se mi podařilo domluvit termín k dr. co by měl holce dělat CT, tak 2.7. budu chytřejší. Už aby to bylo všechno za náma.

Výborná zprávička! Tak ať se podobně dobré zprávičky dozvíte i ohledně sluchu a už je vše ok! :one:

kolik je malému, náš Kubík ještě při poslední kontrole v roce a půl neměl otvůrky uzavřené, trochu mě to děsí .... do roku to myslím, že mělo být OK??? tak snad teď v červnu pořídíme lépe ....trochu se bojím ....od švagrové dcera má 6 a ještě to nemá uzavřené, bojí se, že ji budou hnát na operaci, už něco naznačovali .. prý to ale nic není ale i tak, fuj chudáčci malí

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky