Deníček uživatele Kamila22

07.06.2012

Ahojky holky :a: Tak jsem dnes zavítala na exkurzi do Jihlavské porodnice a řeknu Vám,i přes to,že mne provázela snad ta nejmilejší sestra,tak mi při pohledu na porodní křesla naskakovala husí kůže :

Já tam rodila před 2 lety a za mě můžu taky vřele doporučit, sice nevím jak to tam vypadá teď po rekonstrukci, ale ono je to vlastně nakonec celkem jedno ;) Měla jsem při porodu komplikace a musím říct, že tak perfektní zásah doktorů jsem fakt nečekala, ale jsem za něj moc ráda. Na poporodním všechny sestřičky byly moc fajn, snad jen na jednu, doufám, že až tam v srpnu odrodím, tak zrovna nebude mít směnu :s:

06.06.2012

Ahoj holky,tak přidávám fotečku z 35.Týdne,dnes už jsme 36+3tt,moje váha se vyšplhala na 97kg :00: No hrůza...

:-) 35.týden

neboj to das dolu..ja s holkou sem sla do porodnice 102kg ja byla dost za vodnena..ale pri me vysce 184cm se tech 27kg nahore dooost ztratilo..

30.05.2012

Ahoj holky,chci se zeptat...jsem 35+4tt,a v pátek jdu sice na kontrolu,ale i tak mi to nedá se vás nezeptat..To,že mě bolí snad všechny klouby v celým těle,to nejsem určo sama,nejvíc bolí kyčle-nejspí

Budˇ blbá náhoda tou krabicí, nebo jsi tomu pomohla,ale mě to bolelo úplně stejně na konci těhu. Dlouhý procházky už jsem teda nedávala vůbec. Kyčle, kolena a žebra mě bolí ještě teď a to budu 2 měsíce po porodu. :00:

Ahoj, já tohle přesně jak popisuješ měla při prvním těhu. Zhruba od 30 týdne mě bolela stydká kost, pánev a nemohla jsem ani pořádně chodit. Cítila jsem jak kdyby se mi spodek měl každou chvilku rozletět a stále se mi ta bolest stupňovala. Nakonec jsem ještě 2 týdny přenášela. Nemyslím si, že by to znamenalo, že se už otvíráš, to by tě bolelo jako vevnitř, né kosti, aspoň si myslim, nebo by ti začala odcházet zátka... Snad to bude dobré, přeci jen má mimčo ještě chvilku čas

04.05.2012

Ahoj holky,tak my už budeme začínat 32.týden,to nám to letí...Přikládám fotečku z 30.týdne,vážím už 95 kg,Bože můj,jak já to potom budu schazovat :00:

95 kg :-)
95 kg :-)

Holky vy jste mě tak vychválily!! :///: :///: Začínala jsem na 75kg a to jsem měla zrovna takové to období kdy jsem měla pár kil navíc.Teď si připadám jak oteklej hroch :s: :00: Ale co...hlavně že jsme obě zdravé ne? :s: Už se nemůžu dočkat až se malinká narodí,vše to tak hrozně uteklo,ale čím víc se to blíží,tím víc se to vleče... :dance: Všechny si pohlaďte pupíky,ať jste hlavně zdravé a miminka pěkně rostou! :c: :c: :c:

Ahojky, já myslím, že ti to moc sluší a marně hledám, kde máš ta kila :O ručičky hubené :s:
Na kolika kilech jsi začínala? Já v 1. těhu přibrala 23 kg a rodila jsem v 37+5, v porodce jsem nechala 7 kg a pak do roka shodila zbytek, nyní jsem 39+4 a mám 24 kg nahoře :00: :a:

Ahojky!Tak nejdřív musím pochválit,jak ti to :€O: sluší. :s: A té váhy se neboj.Já v těhotonství nabrala úctyhoných 29kg a z porodnice jsem šla už jen s cca 5kg navíc,půl roku po porodu jsem byla no svojí původní váze a potom jen díky troše cvičení a hlídání si jídla jsem rok po porodu měla dalších skoro 10kg dole.Teď jsem po porodu už dva roky a váhu si skoro držím.Takže neboj.Pá

mamčo, jseš kočka, takže bud v klííídu, to shodíš, počkej jak kolem mimča budeš kmitat, to půjde dolů raz dva..já přibrala v prvním těhu přes 20kilo a do dvou měsícu bylo skoro vše dole.. ;)

16.04.2012

Máme zamluvený kočárek X-lander XA 2011,máte s ním některá zkušenost? ;)

Holky jakou máte zkušenost s X-landerem?

Ahoj, já mám x lander xt 2009 (trojkolku), a jsem s ním maximálně spokojená. Kupovali jsme jej jako sporťák na druhé dítko jsem dokoupila jen korbu. Dcerka v ní byla sice jen 7 měsíců, ale ne proto, že by se tam nevešla na délku (i s fusakem v lednu měla místo a to je poměrně dlouhánek), ale vztekala se a nechtěla v kočárku být. Dala jsem jí do sporťáku (na leh) a byl klid. Jinak do terénu tříkolku doporučuji. Lesní cesty, polňačky, nerovný terén, kopce zvládneme báječně, když je nejhůř po předním kole vyjedeme/sjedeme vše. Chodíme každý den s naším velkým psem do terénu..

U té nové kolekce oceňuji +, že mají norm. zipy a né suché zipy, jako u naší z 2009.

já mám 2008 a ještě teď využiju na druhé dítko hl. korbu,ale sporťák už nechci.Vadilo mi polohování na tu šňůrku a tak mám vyhlídlý spořťák od jiné značky.Ale ten letošní 2012 už vypadá dost propracovaně

Za sebe doporučuju..Dcera se narodila 2010 a my koupili dva landery. jeden z roku 2010 ten arctic.. v plné výbavě jako nový a druhý ( jelikož máme rodinu 60km nejblíž) tak k nim aby sme nemuseli každý víkend převážet už opotřebenější .. jen ale asi rok .. kolekci 2009 pink.. Ten nový jsem pak ještě za doboru cenu prodala a ten z roku 2009 jako sporťák používáme do dnes.. už ho ale prodávám teď .. Bez závad, nereklamovaný,, do terénu super. Někdo k němu má vítku, že má malou korbu.. já tam malou vozila do 7 měsíce. přes zimu s beránkovým fusakem a Natka nebyla malá jako miminko.. při narození 54 cm:-) Lander je patří do prvních míst nejlepších kočárků. Kočárky jsem prodávala a vím, že jsou teda i lepší, ale za větší ceny a možná ani ne v takové výbavě

Ahoj, my ho máme a drandím s ním téměř každý den už půl roku. Kupovali jsme ho v té menší variantě - korba a sporťák - a zatím jsme spokojení. Je lehounký, krásně se ovládá. Jen teda trošku mínus vidím ve velikosti korbičky (ale co jsme koukali na ostatní kočárky,tak taky žádná sláva), takže už jsme ve sporťáku...

16.04.2012

Ahojky těhulky :a: Tak jsem se tu konečeně zaregistrovala :s:

jj ničeho se neboj vše je v pořádku, aspoň víš že mimi je v pořádku jak ti píší holky. já o miminku přes den skoro nevím, za to večery a noci stojí za to. přesně tak jsem to měla i u 1. mimi a musím říct, že 1. 3měs. po porodu stály za to. malá ve dne spala a v noci to byla hrůza, chodila spát až po 2.hod. a já byla vyřízená jen jsem chovala a chovala. ještě že mi pomáhal manžel. takže ti přeju ať máš mimi akční jen v bříšku a po porodu je to hodnej andílek. já v to doufám taky. pa

No tě prsty, tak to koukám, že mám extra hodné miminko ...:) Jakmile něco během dne dělám, občas si kopne, asi aby maminku uklidnil,že je vše v pořádku..... Když odpočívám a jsem v klídku,jakoby si chtěl se mnou povídat...:) V bříšku se to mele, občas se nám i houpe,ale žádné morbidní kopance...... Je to můj poklad...:) Mamina mi tvrdila, že malej když je hodně neklidnej, může to být způsobené tím, že mu něco nejspíš schází, nebo se maminka nesprávně stravuje a něco se mu nelíbí..... Třeba jsou to jen babské drby...:) Přeju hodně zdravíčka a hlavně noci plné klidu :€s€: :k:

Ahojky, vítám tě mezi námi :a: . Ten můj raubíř taky v bříšku pěkně skotačí :s: . Sice mě teda ty jeho otočky a kopanečky nebudí, ale jinak je přes den pěkně akční. Jsem ráda, že ho cítím a buď taky.. alespoň víš, že je ta tvoje princezna v pořádku ;) . Myslím, že je to známka toho, že se miminko má fajn i když tak extrémně řádí. Měj se krásně a pohlaď tvoji malou dračici :€s€: .

Ahoj Kamco :a: vitej mezi nami :k: muj broucek taky zrejme nema zadny rezim, jako, ze ma faze spanku a bdeni, skotaci porad :D alespon o nich vime, ze jsou v poradku ;) neboj, oni se ted vyblbnou a az budou venku z briska , tak nam to vrati a budou nam jen krasne spinkat ;) :a:

In reply to by fnecice

No moje mamina mi říkala,že když čekala mě,tak jsem jí prý dávala v těhu dost zabrat,taky jsem jí nenechala vyspat,atd a když jsem se narodila,tak o mě prý vůbec nevěděla jakej jsem byla andílek :s: Pořád jsem prý spinkala a když ne,tak jsem prý vůbec neplakala :) Tak se tím pořád uklidňuju,že malá bude třeba po mě :///: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka