Deníček uživatele kambuk

25.07.2012

Můj porod

Kamilko, moc gratuluju k Filípkovi, závidím, že už ho máš u sebe:) A co říkají holky na brášku?? Přeju ať se vše brzo zahojí a malý ať pokračuje tak dobře jako začal :D

v podstatě to proběhlo všechno dobře a v pohodě,že? aspoň se to tak tváří,ale s těma játrama mě teda netěšíš,taky mám jaterní testy v háji a jsem předaná do porodky jako vysoce riziková :-( snad si nás tam pohlídají,ještě tak ten týden by to chtělo,tak moc gratuluju a hlavně ať vám ten režim vydrží dlouho ;-)

04.06.2012

Ahojte všem, dnes když jsem převlíkala pískle do pyžamka, tak jsem se otočila a ona na mě skočila a kopla mě kolínkem do břicha. Teď mě to břicho trochu bolí a začlo i trvdnout.

mě dr. ujistila,že jak jsem v zimě spadla na zmrzlé kaluži,že se nic neděje a i po autobouračkách bývá vše ok...takže bych asi neplašila...jen hlídej to tvrdnutí

In reply to by kambuk

já ten pád konzultovala jen po telefonu a dost mě dr. uklidnila...tak jestli si nejseš jistá tak taky brnkni,ale já si myslím,že by kopnutí nemělo vadit,kolikrát když člověk ví co si prožívají těhule od nějakých grázlů a mimi je v bříšku ok

24.04.2012

Ahojda spolutěhulky a maminky, jdu za vámi z dotázkem, sice jsem těhu potřetí, ale každé těhu je jiné a tak se chci zeptat, co by jste udělali na mém místě.

20.04.2012

Tak jsem se zase v vyfotila a koukám že nám ten náš domeček krásně roste, jen si připadám čím dál víc neohrabaná a nemotorná.

Domeček
17.04.2012

Tak se s vámi jdu podělit, minulí týden ve středu jsme byli u zápisu, ale jelikož tam bylo 20 dětí a já čekám v srpnu mimi, tak jsem si myslela, že nás ani nevezmou, protože jsem věděla, že jde jen 6

Školka

to máte hodně rychlé výsledky :D my byli taky minulou středu a za 14 dní mám odevzdat evidenční list a až po 20. 5. dostanu vyrozumnění :(

super :one: jsem ráda,že jsme tohle absolvovali loni a snad mi učitelka neřekne ,že nás neveme,když už malá chodí rok

Moc vám to sluší holky! My jsme taky přijatí od září a v srpnu čekáme přírustek, však jsme v jednom seznámku :s: já si taky myslela, že mi ho nevezmou když budu na mateřské, ale prý takovým maminkám berou děti automaticky :one:

je to uleva,já vím...taky v srpnu rodím a malou do školky přijaly( byla jsem štastná jak blecha,potřebuje mezi děti jako sul :one: Tak at se jí tam líbí co nejvíc :dance:

10.04.2012

Ahojte maminky, mám na vás takový dotázek, mám 2-letou dceru a je zvyklá v noci pít a ráno jen co se vzbudí tak chce pít znovu je to taková moje malá ožbrunda a pak i snídaně a zítra máme jít na krev

to slysim poprve ze by se nemelo pit,gort u malych deti,co vim tak ma byt prave zavodnene,dr to ma i na nastence
na lacno ale piti ano,pokud se nejedna o neco extra special

Ahoj, my jsme teď byli na krvi nhned několikrát. Vždycky jsem jí nedávala vůbec nic, ani čaj a ani mlíčko. Měla jsem obavy, abych něco nepokazila. Ale mudra nám čaj povolila. Sebou jsem brala housku namazanou sýrem a nakrájenou do krabičky a hned jak jsem vylezli z ordinace, tak se nacpala. Holt to pro jednou nějak uděláte. Držím palce.

malá je zvyklá taky v noci a přes den pít a na krev chodíme s ní poměrně často...malé ráno dávám čaj aby to bez jídla vydržela a po odběrech ji kupuji hned rohlík aby něco snědla...pročpak jdete na krev?

In reply to by mařenka.l

no protože malá má tmavě hnědý jazýček a jde jí to jako by od kořene dopředu a dr už neví co s ní a tak nám zitra vezme krav a pak už prý jedině ORL nebo zubař

08.04.2012

Ahoj, tak máme 8-mi letou, 2 letou dceru a teď čekáme třetí a tak jsem si myslela, že ta 8-mi letá už z toho bude mít trochu rozum a žárlit bude ta druhá, ale opak je pravdou.

Děkuji za odopvědi já se snažím jí zapojovat, pupíček hladí, posloucháme spolu srdíčko, pusinkuje to všechno děla a tu dvouletou jsme jí taky nechali přebalovat i krmit a to jí bylo 6 ale věděla jsem že se prostě odtrčit nes a ani bych to nechtěla a nedopustila. Já se snažím co mi síly stačí, ale ono mi jich kolikrát už moc nezbývá.

Ahojky, nebudeš to mít moc lehké:( Moc rad ti nedám, ale snaž se, aby se ta nejstarší necítila odstrčená a zkus jí víc o miminku vykládat, jaký to je zázrak a zapojit ji pak zvlášť po porodu, ať třeba s tebou vozí kočárek, zkusí si přebalit a tak. Já v tomhle vyrostla, měla jsem dvě sestry o pět let mladší a můžu ti říct, že naši udělali strašnou chybu, že mě nezapojovali a nepřipravovali na sourozence. Teď už vím jaký to byl pro mamku záhul, ale jako starší a "soběstačnou" mě odstrčili a dítě neumí pochopit, cítí se samo, pak si to vybíjí na těch mladších i na rodičích. Vztahy se nám v podstatě srovnali až v dospělosti. Snaž se proto projevovat svou lásku všem stejně a nesnaž se tu starší příkazama srovnat, potřebuje hezký slova stejně jako to miminko a když se občas sprčí, tak se snaž držet a spíš jí vysvětluj, ať se naučí chápat. Nejspíš se snaží srovnat s novou situací a hledá svoje místo, proto se může chovat vzdorovitě. Chce ji to co nejvíc zapojit a dělat věci společně. Ono se mi to snadno říká, když čekáme prvního prcka a žádný praktický zkušenosti nemám. Akorát se chci vyvarovat chyb, kterých se dopouštěli rodiče. Držím pěsti, ať se to brzo urovná a třeba po porodu dcera otočí a bude se miminkem ještě chlubit :€s€:

Ahojky,já mám taky 3 děti a shodou okolností 8 letou dceru.Skus jí každou volnou chvilku dát pohladit bříško at miminku třeba zaspívá,nebo at ti nasadí na pupík sluchátka a uvidí miminko tancovat v bříšku a tak.Já to dělala a malá furt bříško pusinkovala,loučila se sním když šla do školy.Je to pro ně těžké ví že bude potom tak trochu stranou.Dcera začala žárlit až se malej narodil do té doby byla pořád na mě nalepená a potom jako když utne furt vysí na manžovi,až mi je to někdy líto.No skus něco vymyslet uvidíš třeba se zadaří :)

ahoj, nevím co bych měla poradit, protože na tohle asi žádná kloudná rada není. Napadá mě jedině jí zapojit do přípravy na mimčo, ale neznám její povahu, tak těžko soudit...pevné nervy... :)

03.04.2012

Ahojda všem, chtěla jsem se zeptat, jsem 23tt a začlo mi samo odtékat mlezivo, je to normální??? Pak vždycky cítím, jak mi tvrdne bříško.

Ahoj je to normalni u prvniho jsem to mela dokonce uplne na zacatku jeste jsem mela negat.test a kdyz jsem si zmackla bradavku vyteklo mlezivo a ted u druhyho to zacalo kolem 16tt...zvetsi se pekne prsa me uz to zacalo :s: a snad to uz nebude moc pokracovat :-) :€O:

Ahojky, mě se to taky občas stane, že mi to mlezivo vyteče ale může to být známka že budeš mít třeba hodně mlíka ale je to normální.Někdo to má v celém průběhu těhotenství a někdo vůbec. Buď hlavně v klidu a nestresuj se to tomu nepomůže.

Jo tak já tohle mám od 20týdne a je to horší a horší takže prsní vložky to jistí je to prý normální neboj.Přesně jak ty popisuješ sedím u telky a najednou cítím mokrý tričko :-( a kola jak blázen!S tím bříškem teda nvím nemám zkušenost že by mi tvrdlo jen mi teď dost otékají kotníky a pálí žáha.

02.04.2012

Tak dnes jsem se konečně dostala k tomu, abych si vyfotila pupíka, i když s mou postavou není moc o co stát, ale pupíček jsem si zvěčnit chtěla. Jsem dnes předně 22+2 a váhový přírůstek 1kg.

bříško

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji užívam si co to jde.Je to moje poslední těhu tak už musím užívat si co nejvíc.

In reply to by kambuk

No tak na konci si to fakt pekne vychutnas..., ale 3deti-mas muj obdiv, pro me jsou nekdy dost i ty 2 co mam, ale abych nevypadala jak nejaka krkavci matka... Jsem stastna, ze je mam, byly planovane, ale na treti mi chybi odvaha.....mozna je to i vekem 40klepe na dvere .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka