Deníček uživatele Kalinová

21.05.2012

Ahoj holky,
mám jednu velkou prosbu. Rozdělala jsem na vypraní autosedačku vajíčko 0-13kg Beiby point. Ale zapoměla jsem si vyfotit jak byli vzádu připevněný pásy a teď si nejsme jistý. :( :?

01.01.2010

Ahoj holky,

Ahoj.Já dávám dudlík od začátku.Dokonce i v porodnici už ho malá(taky Anetka)měla.Sami mi řekli at ji ho dám na uklidnění.A dětská dr.řekla ho mám dávat taky že to nevadí.Žádné problémy s kojením nemáme.Ahoj.

Tak já před pár dny řešila to samé.A nakonec jsem to vzdala a taky ten dudlík koupila !!!
Dudáme od pondělí a v pohodě !!!!ťuk ťuk
Naty byly ve středu 3 týdny a s bříškem máme to samé trápení, říhat většinou nechce a nic nepomáhá .
S první dcerou jsem to měla horší ta ječela celý den ( v noci spala 10-12 h) a 3 měsícem jako když utne, protože se začala překulovat.

In reply to by Gertička

Ahoj,
tak mi to vzdali dneska. Anetce byli 3týdny v pondělí a dneska odpoledne v největší kryzi jsem jí ho dala a docela pohoda, když usla tak jí sám vypadl. Mám hlavně strach kvůli jídlu snat se nám to nezhorší.Jinak jí ho budu muset znova vzít.
Hezký dvečer Pa Pa

In reply to by Kalinová

Tak dudáme už týden a přád kojíme, zítra jí budou 4 týdny, tak máme první růstoví spurt zasebou, tak je ten dudlík asi v pohodě !!!
Taky vám přeju aby se vám dařilo !!!

14.12.2009

Ahoj holky,

Tak máme Anetku

je nádherná :qu: , moc moc gratulujeme. To kojení vypilujete, neboj ;)
Přejeme hodně zdravíčka a krásné svátky
Pa Katka a Bublina Adinka

24.11.2009

Ahoj maminky,

v nemocnici taky,10dní,ale byly jsme teprve 33+3,ale i tak už hlavička pěkně naléhala,hrdlo se skrátilo a CS jsme měli 3.po týdenní kontrole CS 4,hrdlo měkké,ale uzavřené.cítím občasný tlaky na spodek...jinak nás taky připravují na to,že to bude dřív než na Vánoce:)
tak se držte a co nejdýl 2v1:)

11.11.2009

Ahoj holky,
zkuste prosím tyto stránky a napište jestli vám to vychází.
Nám každý hádá něco jiného tak jsem zvědavá jestli nám to podle těchto grafů vyjde.

Tak jak to tady čtu asi žádný nefunguje na 100% ..na mě totiž vychází jedině ten poslední. Tedy pravděpodobně..jsem totiž čekatelka :s: a měla by to být holčička a ta mi vyšla jenom tam. :one:

Ten první test mi předpověděl holčičku, ale ty dva kluka a nejspíš čekáme chlapáka, pokud mu ten pidník do porodu neupadne :) ...tak hodně štěstí!!papa

09.11.2009

Ahoj maminky,

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No právě mě už to pobíhání taky moc nejde jsem docela rychle unavená. Nějak to vydržíme a pak bude dobře, budem běhat jak srnky. :s:
Hezký den Pa Pa :a:

Tak koukám, že to je problém asi 90% maminek na konci těhu. :( Vítej do klubu. :s: Hlavně, že máš v pořádku tlak. Ono to už teď bude jen horší. Podle mě tomu ani moc nepřidá to věčný střídání teplot. :plac: Tak si užívej poslední dny 2v1 a volno na mateřské. A držíme pěstičky, aby ti ty otoky daly pokoj. :)

22.10.2009

Ahoj,

Dnešní kontrola 31 + 4

Tak to jsou krásný zprávičky :qu: ! A tu váhu ber orientačně. Mé kamarádce vyvolávali porod,. protože měla mít 4Kg mimi a nakonec se jí narodil zdravej klučík s 2960g :w: Takže se určo neboj;). Opatruj se :c: :a:

Jééé to je zlatíčko a váhu má taky parádní. :one: Je dobře, že jste v pořádku. A z těch kil si nic nedělej. Pak to vyběháme. ;) Já mám taky nahoře 13kg.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj,
děkujeme za pochvalu. :+^*: Taky nám dalo než se povedla, náš prcek se totiž vůbec nechce fotit. :n: Máme jen jednu z 10tt a potom teď na poslení chvíli a to nás pan doktor naháněl skoro 10min. :ooo: :°O°:
Hezký den Pa Pa

30.09.2009

Ahoj holky,
nevíte prosím kolik stojí vstupenka na veletrh hraček? Bydlíme 100km od Prahy a přemýšlíme s manželem jestli se tam máme jet podívat. Stojí to za to?
Hezký den

byli jsme tam loni a byla jsem nadsena :one: , i kdyz to byl masakr - spousta lidi. :P Navic s 3,5 letym synkem to bylo narocny, chtel si vsechno osahat a z nekterych stanku jsem ho jen tezko dostavala, a tak to bylo skoro se vsemi detmi. Ale maji tam zarizeny dets. koutek s hlidanim, tak pokud budou mit volno, tak tam Honzika letos na chvili odlozim. ;) Ale Jezisek tam pro Honzika udelal skoro cely vanocni nakup. ;) samozrejme za vyhodne ceny.
Tady mas zkopirovany info, a jinak jsou firmy, ktere dostavaji volnasky, tak se poptej ve svem okoli ;)

Otevírací doba
čtvrtek 1.10. 14 – 19 hod.
pátek 2.10. 10 – 19 hod.
sobota 3.10. 9 – 19 hod.
neděle 4.10. 9 – 16 hod.

Vstupne
na obě akce platí jednotné vstupné
základní 150 Kč
děti do 120 cm 50 Kč
ZTP-P zdarma

Happy Hours, nebo-li zlevněné vstupné, platí denně od 16 hodin.
základní 120 Kč
děti do 120 cm 20 Kč

30.09.2009

Ahoj holky,
mám prosbu nevíte prosím kolik stojí vstupenka na veletrh? Bydlíme 100km od Prahy a přemýšlíme jestli se vyplatí tam zajet. Nemáte někdo zkušenost?
Přeji krásný den

06.09.2009

Náš domeček dnešním dnes vstupujeme do 26. týdne to to letí.
Hezký den

Náš domeček 25 + 0

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka