Deníček uživatele kakarla

19.07.2014

ahojky chodi nebo chodil tu nekdo do sanatoria helios v Brně? jak jste byli spokojene popř k jakemu dr? chystam se prejid do tohoto caru .diky!!

Jsem v heliosu od ledna a jsem moc spokojena. Vsichni jsou prijemni a ochotni. Ja chodim k dr.Bilkove je zlata!!
Helios doporucuju :a:

no mam jid k tomu texlovi prave ,taky jsem se divala,ze on vi co dela ,jak mi psal ,radil ,usobi velice ochotně..pomohl ti ,respektive v tom heliosu??

28.11.2013

:a: tak zitra nas ceká punkce ,doufam ze to bude ok tak na nas myslete ;) na ultrazvuku bylo 7 foliklu tak verim aspon v jedno kvalitní .-)papa

In reply to by kakarla

Jojo, když normálně ovuluješ a roste ti sliznice, tak můžeš na nativní IVF, tj. bez stimulace, jen 36h před OPU píchneš Ovitrelle nebo Pregnyl. Dozrají ti přirozeně 1-2 folikuly, ty se vytahují "naživo", tedy bez narkózy. Dále postup jako při stimulovaném cyklu, jen prodloužená kultivace se kvůli malému počtu vajíček nedělá. Standarně doporučují i ICSI nebo PICSI, ale já je tentokrát odmítla. Tak jsem celá napnutá, jestli se nám vajíčko "přirozeně" podaří oplodnit nebo ne. Snad se ani nedočkám rána.

20.11.2013

:a: ahojky tak jsem dnes 7 den stimulace a byla jsem na ultrazvuku a pri mem dost nizkem amh docela dobry ,necekala jsem ani nic vic . na kazdem 3 vajicka ,ale jsou zatim jen 9mm tak snad to dozenou .ty male nemeril tak treba take jeste vyrostou ,ale budu rada za jedno vajicko na prenos ,tak se drzte vsichni :dance:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ano, ted jsem po KET, zaváděli mi ho 12.11.
Ale ty první dvě mi zaváděli normálně po stimulaci v červenci, ale nechytli se. Teď jsme brali to třetí,které jsme nechali zamrazit. Rozmrazilo se dobře, v utery bych měla testovat, jak to dopadlo. Snad tentokrát dobře :-)
Tobě taky držím pěsti, aby jsi měla dost vajíček na přenos :-)

Ahojky, moc držím pěstičky, aby ti to vyšlo :-)
Já to měla naopak v tom, že jich bylo strááášně moc, až hrozil ten hypersyndrom, a stejně jich z těch 25 bylo jen 6 co se chytlo a zůstali jen 3...teď mám už to 3 v bříšku a čekáme jak to dopadne :-)

31.10.2013

ahoj devcata ,pristi tyden zacinam stimulovat ,je tu nekdo kdo také stimuluje nebo bude? :a:

ahojky, mě čeká transfer 12.11. Léky jsem začala brát od neděle, teď o víkendu mě čeká první injekce. Mám toho plnout tašku, takže už teď mě bolí zadek, jen jak na to pomyslím :-)
Jdeš poprvé? nebo už jsi stimulaci někdy podstoupila?

In reply to by yetinka

ahoj :-) jojo uz jsme si kdysi psali ,ja mam endošku jako ty .. jo mam chlapecka z ivf ted jdu na druhe.. u me to tak rychle nebude ,ja mam dlouhy protokol ,takze jeste dostanu nejspis injekci na zastaveni funkce vajecniku .tak drzim palce :-))

In reply to by kakarla

jj, už jsem si to taky uvědomila :-) tak snad ta potvora nebude otravovat a nechá nám bublinky pěkně se uhnízdit. Já teď absolvuji KET, takže je to rychlejší. Jsme ale napjatí, zda se embryjko dobře rozmrazí jinak bychom museli také na novou stimulaci..

15.10.2013

zdravím vás ženy ,chtěla bych se vas zeptat ,byla jsem si domlouvat ivf a povidali mi vysledky z krve .Mám prej sníženou ovarialni rezervu , zvyšený prolaktin .Nema nekdo zksuenost co to pro me znamena ? jaky to ma vliv na samotne ivf ? :a:

19.09.2013

ahojte devcata ,nevite co je natom pravdy- že od září se měla skrze pojišťovny zdražit úhrada za IVF. nevíte ? :-/

ano je to pravda !!!! já kvůli tomu odkládám ICSI o jeden měsíc, bylo mi řečeno,že nezaplatím nic dnes mi řekli 8000,takže to budou řešit s pojišťouvnou.
Jinak pojišťovna ty stimuláty přestala platit,takže blbý menopur 8.000 :-(
jsou to hajzlové, člověk platí, zdr.poj. a oni všem ubírají, pak ať se nediví,že je nízká porodnost :-(

In reply to by sluníčko8

Ahoj jsou to fakt parchanti, za chvíli na to nikdo nebude mít...tohle musel vymyslet někdo, kdo nemá problémy s otěhotněním...Jdu na první IVF naštěstí jsem stihla léky před zářím a stály mě 4100Kč, pokud to nevyjde, budu už platit přes 10.000Kč jen za léky. což je sakra rozdíl...

02.09.2013

děvčatka jak dlouho trva schvaleni ivf od pojištovny,kdo ted nekdy podstupil ivf ,jak to ted je? mam metalku ,nebo jak se to ted jmenuje.. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka