Deníček uživatele KackaGold

13.09.2010

Milé zářijky, konečně se i já dostávám k tomu, abych vám popsala svůj druhý a s největší pravděpodobností poslední porod. Porodila jsem o 4 týdny dříve, nečekaně, pohodově.

Můj porod 25.8. 2010
Můj porod 25.8. 2010
Můj porod 25.8. 2010
Můj porod 25.8. 2010
Můj porod 25.8. 2010
Můj porod 25.8. 2010
Můj porod 25.8. 2010
Můj porod 25.8. 2010
Můj porod 25.8. 2010
Můj porod 25.8. 2010

Ten je krásný, gratuluju! Jací jsou oba blonďáčci ;) tak po tom čtení začínám shánět monitor dechu...

Také gratulujeme k narození Maxíka a ke zdárnému zakončení studií. Zvládla si to super s dítětem a ještě tehu, si dobrá. Zuzana a Toník

Kači, ještě jednou gratuluju a smekám před tebou, jak jsi všechno krásně zvládla a zvládáš.......papa Bára se Soninkou

krásný, krásný, krásný blonďáček. Porod jsem ráda, že ho bereš lepší než ten předchozí a doufám, že to budu mít stejné a problémy po porodu nezávidím, ale věřím, že už je zapomenuto a ty si užíváš toho svého krásného štěstíčka. Hodně zdraví celé rodince.

Ahoj! Moc gratuluju k narození Maxíčka, je úžasnej, takovej blonďáček vlasatej. Mimochodem, obě Tvoje dětičky jsou nádherné :c: Jinak klobouk dolů s těma státnicema! Připadáš mi jako superžena, jak to všechno tak hezky věcně popisuješ a musím říct, že s tím rozdýcháváním Maxíčka mě úplně mrazilo v zádech. Tak ať je u Vás hlavně už jen klid (teda myslím "klid" jako s dvěma dětičkama :s: ) buďte zdrávi :a:

04.08.2010

Tak se jdu pochlubit, máme kočárek doma :) Není sice nový, ale je skvělý, nepoškrábany, neodřený, prostě jako nový :/;x: , máme strašně velkou radost, vyšel nás na polovinu, než by

Máme kočárek :)
30.07.2010

Ahoj všem,

Finále se blíží

Tyjo Kačko takle být zaměstnána před porodem jo. Máš můj veliký obdiv. Já nemám žádné dítko doma,ale na školu bych asi fakt neměla. A co se týče překvapení, tak určitě budeš mít to co si přeješ. Ale jak píšou holky.Babičky to vždy poznají :-) My měli taky čekat chlapečky i dle odhadů lékařů a nakonec nám vždy potvdí holčičky. Jen ten náš děda tvrdí,že mají pindíky schovaný :-) Docela mne v úterý vyděsila tak jsem si to nechala ve středu na UTZ ještě raději potvrdit. Přecijen máme většinu růžovou :-)
Tak přeji hodně sil do konce a hlavně at to vše zvládneš i tu školu. pa

No holky díky za reakce :s: pokud to maminky- babičky vědí, tak ta moje tvrdí, že by to mohla být holčička :qu:
A tu já bych moc chtěla :girl:

Ahoj Kačí,
koukám, že to máš taky pěkně hektické :). Ale ono je to asi lepší, než když člověk nemá do čeho dloubnout a napadají ho špatné myšlenky. Já takhle nemám vůbec čas si připouštět, že by mohlo být něco špatně a zatím mi ani hormony nelítají :).
Jinak s tím, že vám pokaždé řeknou něco jiného, tak to je dobrý :). No, uvidíš, jestli nakonec budeš mít pravdu Ty jako maminka a cítíš to :). Já se od začátku pletla, byla jsem přesvědčená o chlapečkovi a prý je to holčička. To ale zas tvrdila moje mamča a nakupovala šatičky ještě než jsme to měli potvrzené :s: .
Opatruj se a pozdravuj do bříška :a:

05.01.2010

Ahojky únoračky 2009,

Kačko, tak to moc gratulujeme, to jsi asi první únoračka, teda ještě Monika.diblik čeká na potvrzení a tak jí držíme palce. Tobě přeji hlavně pohodové těhu a neboj, určitě to zvládneš.
Já bych už taky brala další, ale mám obavu z těhotenství a navíc k tomu práce. V těhu mi nebylo nejlépe ..., ale to se nemusí opakovat.
Tak ještě jednou moc držíme palce a mějte se prima.

Lištička Kačka + Matýsek

Kačko´,taky ti moc gratuluju!!! Sice neplánovaně,ale to zvládneš...hele ještě si pamatuju jako dneska,jak jsme si tu psaly,že už chceme jít rodit a že je nám to dlouhé a ty už to budeš prožívat nanovo :one: Já mám teda doma nespavce,takže bych druhé nechtěla,mám pocit,že to se zvládnout nedá,ale Kačenka je určitě hodná holčička,tak t půjde,uvidíš :a:

Holky, děkuju moc za podporu A gratulace :+^*: v pátek jdu na krev a utz, tak snad bude vše, jak má být :) Kačenku mám nemocnou, tak si jen přeji, aby byla co nejdříve fit :*[]:

Gratuluju a tiše závidím (v dobrém). ;) Neboj se že bys to nezvládla. Každý to zvládne když musí a hlavně chce. :qu: :one: :k:

21.03.2009

:!k: Ahoj maminky, těhulky i snažilky !!! :!k:

Klobouk dolů!!! :qu:
Jsi skvělá, jak jsi to všechno vydržela, z toho co popisuješ, jak Ti už bylo skoro jedno (šití, klystýr, céfkování, placenta, krvácení nadměrný apod.) mam největší strach a taky budeme rodit ve Fn Lochotín, tak doufam, že tambude ta Pa, jakou jsi měla Ty! A mam jeden hloupej dotaz. Někdo mi řikal, že bych se tam měla zaregistrovat, ale zase někde píší, že nemusím. Jak to teda je? Díky za odpověď a malinké i Tobě hodně zdravíčka! :\x: :a: :a: :a:

Ta je krásná! Moc gratuluji, že to už máš za sebou a je dobře. :k: Sice relativně dlouhý článeček, ale vše krásně napsáno. :one: :k:

Ahojky Kačenko,tak první ti moc gratuluji ke krásné holčičce :girl: :k: A tvuj článek-SUPER :one: Vyhrkli mi slzy :\\: a hned jsem si vzpomněla na můj porod :||): Já šla taky na vyvolání v 6hod ráno,o pul sedmé mi primář zavedl tabletku,ale mě to nebolelo a ta mi zabrala do hodiny kdy jsem měla pravidelné kontrakce po 5 minutách :00: No,a ještě ten den jsem porodila v 16hod holčičku Kačenku :girl: Zítra slavíme půl roku už :\x: A tak jak jsem se porodu bála,tak dnes na něj s radostí vzpomínám :k: :h: Tak ještě jednou gratuluji a přeji vám hodně zdravíčka,protože to je to nejdůležitější!!!!!!! :h: :h: :h: :h: Papa Veronika s Kačenkou

Kači,to bylo fakt něco. Úplně si mě tím dostala. Bylo to strašně dojemné a hrozně jsem si u toho pobrečela. Držím vám strašně moc palečky ať vás čekají už jen pěkné chvíle.
;-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka