Deníček uživatele kac.kaa

11.12.2009

Ve středu jdeme do poradny, tak dopíšu míry....

Adámek-13.12. tři měsíce + míry
Adámek-13.12. tři měsíce + míry
Adámek-13.12. tři měsíce + míry
Adámek-13.12. tři měsíce + míry
Adámek-13.12. tři měsíce + míry
Adámek-13.12. tři měsíce + míry
Adámek-13.12. tři měsíce + míry
Adámek-13.12. tři měsíce + míry

Ahoj Kaci,
Tvoje fotky sem uz samozrejme videla, ale i tak sem se musela znovu pokochat!
Adamek je opravdu uzasnej a nemuzu si pomoct - na te posledni fotce - ze on ma malej ocicka po Tobe???
Ty uplne s tim miminkem zaris. Je z Tebe fakt prekrasna maminka.
Uzivej si to !!!!!!
SHARANE+LUCINKA

16.10.2009

Tohle je spící Adámek......

pár foteček
pár foteček
pár foteček
pár foteček
pár foteček
pár foteček
pár foteček

krásnej mimís... vůbec jsem nezaregistrovala, že jsi už porodila :)
takže dodatečně gratuluju...

Adámek je nádhernej a krásně přibývá. A co jinak, jak jsi odpočinutá? já dneska vcelku dobře, co jsem mohla, tak jsem ležela, manžel mi to nařídil....tak se měj hezky a přeji ti, aby Adámek krásně rostl a byl zdravý.

v úterý měl Adámek měsíc a ve středu vážil 3,32 kg....takže opravdu cvalík. Nejméně měl 2290....dohnal to teda rychle. Prdíky jsou v pohodě. Teda myslím, ale to kadění! Zatím se dneska nekroutí, tak to je dobře, ale uvidíme. Taky věřím, že až se začne více hýbat, tak to bude lepší. Vždyť i my jak jsme leželi v nemocnici tak to nebylo nejlepší. Nutrilon comfort Mončo máme. No uvidíme. mějte se....

ahoj Kači, Adámek je krásně vypulírovaný, jako panenka, fakt je nádherný mimušek :one: :c: :a:

21.05.2008

Jak asi víte, dne 20.6. (23.6.) jsme měli s Filípkem termín porodu. Jenže všechno je jinak. V neděli 11.5. jsem se od rána necítila dobře.

Je mi to moc líto , z celého srdce přeji, aby jste měli ci nejdriv miminko a bylo vše v pořádku!!! DRZIM PALCE!!!!

Kačenko,teprva teď čtu tvůj příběh a slzy tečou co tečou valí se.Je to strašná rána a já ani pořádně nevím co napsat!!!Je mi to moc líto!!!
Drž se holka!!!

AHOJKY KAČI, ČTU SI TO AŽ TEĎ A NECHCI V TOBĚ VYVOLÁVAT TEN POCIT SEVŘENÍ A ÚZKOSTI.... JEN CHCI ŘÍCT JAKO VŠICHNI , ŽE JE MI TO LÍTO.... ALE TAKÉ SE CHCI ZEPTAT CO JE NOVÉHO .... TŘEBA PRÁVĚ S NOVÝM SMYSLEM ŽIVOTA , KTERÝ BY TI DAL NOVÝ ČLOVÍČEK...
NIC SE OVŠEM NEMĚNÍ NA TOM , ŽE FILÍPEK BYL A POŘÁD JE VE VAŠEM SRDÍČKU....
JEN NĚKDY ČLOVĚK POTŘEBUJE , ABY MU NĚKDO ŘEKL TU PROSTOU OTÁZKU: JAK SE MÁŠ??? ( A JE LEHČÍ ODPOVĚDĚT NĚKOMU KOHO NEZNÁŠ A TŘEBA SE I VYPOVÍDAT ) TAK POKUD BUDEŠ CHTÍT BUDU RÁDA , KDYŽ NAPÍŠEŠ.... ZATÍM PAPA PAVLA
JÁ SAMA DĚTI NEMÁM, SNAŽÍME SE S PŘÍTELEM CCA 5 MĚSÍCŮ , ALE VĚŘÍM ŽE SE NÁM TO BRZO PODAŘÍ. VÍŠ, JAK SI TAK ČTU CO JSI NAPSALA , UVĚDOMUJI SI ,ŽE JE TO OPRAVDU STRAŠLIVEJ DAR PŘIVÉST NA SVĚT ZDRAVÉ A KRÁSNĚ MIMČO , DŘÍV JSEM TO TAK VŮBEC NEVNÍMALA I TO JAK TO VŠECHNO MŮŽE BÝT POMÍJIVÉ , NADRUHOU STRANU, ČLOVĚK I PO ZLÉ ZKUŠENOSTI A KOPANCE OD ŽIVOTA DOSTANE I JEDNU VELKOU ZKUŠENOST... NESMÍ SE VZDÁT .... UŽ SE MOC TĚŠÍM , ŽE MI NAPÍŠEŠ , ŽE ČEKÁTE MRŇOUSKA... :) :) DRŽ SE..... VLASTĚ OBA !!!!!

In reply to by 22paja

nevím...stýská se mi víc než kdysi. Těšila jsem se na léto a teď nemám nic. Vidím svého partnera a uvědomuju si jakého krásného syna jsme mohli mít. Mám v paměti jeho malý nosík, rty a jazýček. Pamatuju si jak jsem ho hladila na ručičkách a nožičkách. Měli jsme teď mít křtiny místo toho za ním chodíme na hřbitov. Mám teď zlomenou ruku, tak ani to není fajn. Ale o proti bolesti srdce to je maličkost. Měli jsme se teď starat o Filípka a místo toho se Tom stará o mě, vaří, uklízí a myje mi vlasy. Kdo ví kdy se budeme moci pokusit o další mimi, rodila jsem císařem a letos to určitě nebude a kdo ví, jestli nám to půjde hned. Je to někdy hrozné. Brečím když vidím malé děti, protože si moc dobře uvědomuju o co jsme přišli. Těším se na těhotenství a přitom vím, že už ho neprožiju tak uvolněně jako to první, ale se strachem. Přeju, aby se Vám miminko podařilo co nejdříve. Těhotenství je nádherné...a všechno to k tomu patří. A díky, že jsi napsala.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka