Deníček uživatele Kacka25

11.06.2008

:a: ahojky maminky,.... nevíte od jakého měsíce můžu chodit s malou se koupat do bazenu?? :?

jsou kurzy plavání pro mimča až od půl roku věku. Vím, že někde je pořádají i pro trochu mladší děti, ale v 5 týdnech bych s ní teda do veřejného bazénu nešla...

V zákonu je dokonce psáno, že do jendoho roku má děti zákaz vstupu na veřejná koupaliště a bazény. Ale je na každém zřizovateli, jestli prcky do bazénu pustí nebo ne. S takhle malým miminkem bych tam nikdy nejela :w:
Na kurs plavání jsme začali od 4. měsíce a je to super. :one: Ale je to malinkatý bazének, voda 31 stupňů a je hygienicky sledována. Takže je to obrovský rozdíl. I teď, když je malé půl roku bych jí asi nevzala do aquaparku. Radši jí napustím malej bazének :c:

Ježiš, určitě ne..upřímně ještě za sebou nemá ani šestinedělí, to není jen pro tebe, ale taky pro miminko... Ono by nemělo do normálního bazénu jak říká Zuzka do půl roku a ty kurzy jsou docela draý, zrovna dneska jsme o tom s jednou mamkou mluvily..ale VZP přidává 1000,-

Sice plavat muze ale z hygienickych duvodu nesmi do bazenu.Az od 6 mesicu.I ty kdyz bys sla s deckem do vany se napred musis sama vykoupat.Takze ja bych to neriskovala.

10.06.2008

Ahojky maminky.... mám takový dotaz??? Nevíte co je to katar???a jak se pozná :? :? :?

stolici, ale později...myslím že ve třech měsících...volala jsem k doktorce a sestřička mi říkala, že když krmím Bebou, tak že to ty děti tak mají, že se nemám strachovat....a pokud by to byl teda průjem úplně vodnatý a hrozně zapáchal a malá pořád plakala, tak že mám dojít...ale malá byla v klidu, nic ji nebolelo a asi za dva týdny se to změnilo na zase žluté hovínka a pak zase na zelené...

Když jsem byla v porodnici a malá dostávala příkrmy, tak taky měla zelenou stolici, jak jsem pak začala plně kojit, tak světlala a žloutla, myslím, že to je tím příkrmem, když tak ji sleduj nebo si zavolej k doktorce - ona ti poví co a jak, ale myslím, že to nic nebude :k:

04.06.2008

Ahojky zdravím všechny.... Chtěla bych se zeptat všech maminek co mají holčičky... :girl: kdy jste nastřelovali naušničky... já mám holčiku které bude tedko měsíc....

No vidíš, já myslela, že až po třech měsících a evidentně to je všude jinak..my si je chceme nechat píchnout teď po očkování..:-)

no já jdu teď v pondělí s malou na 14-ti denní kontrolu tak se musím doktora zeptat.... Zeptej se taky svého doktora, protože každý doktor na to má svůj názor.... :dance:

Ahoj, u nás to dělá na ušním doktor a buď do 6 týdnů a nebo pak po očkování ve 3 měsících. Platí se 200kč. U nás se píchá jak je to s nastřelením nevím. Ouška nám nehnisaly, ale pořád tak 3-5x denně čistím slivovicí, pro jistotu. Malá přeststala plakat hned v čekárně. My máme takové:
http://www.mojetehotenstvi.cz/nau-nicky-5

15.05.2008

Ahojky zdravím všechny... tak to je moje Kačenka... narodila se 7.5.08...... byla to docela fuška... ale už to máme za sebou.... :-)

27.01.2008

:girl: Ahojky holky.... tak jak se vede??? Chtěla bych se zeptat některé z Vás.... Dnes jsem si
po dlouhé době trošičku zasexovala.... a ejhle.... až jsem se lekla ale začala jsem krvácet

12.12.2007

Ahojky holky moc Vás zdravím....:-) Nevíte v kolikátém týdnu už je vidět pohlaví mimíska???
Kdyby bylo dobře natočené může to být vidět už ted??? Jsem ve20. týdnu..... Zatím ahojík..... :-)

ahojky tak jestli jsi ve 20tt tak by to poznat měli pokud nebudeš mít stydlína který to neude chtít ukázat

Ahojky když bude mimi chtít tak už by to mnělo jít poznat,ale záleží jen na něm.Já to nevím do teď.

04.12.2007

ahojky , zdravím .... chtěla bych se zeptat nevite někdo jestli
je normální to že mám někdy bolesti v podbřišku???? Jak mě to začne bolet tak mě rovnou bolí i v kříži. Jdu se pak na chvilku natáhnout a přestane to. Jsem v 17 týdnu. Míváte to taky někdy???? Nebo jsem zvlášní případ.... :-)

Ahojky já to měla taky vždy mě bolelo břicho když jsem to jako by měla dostat až do nějakýho 6 měsíce!!!tak se neboj

Ahojky Kačko,vůbec se ničeho neboj měla jsem to taky a mám to ještě občas teď a to jsem v 25tt.Je to prý opravdu jak se napínají děložní vazy někdy jsem nebyla ani schopná si obout boty,jaká to byla bolest.Tak se opravdu neboj:-)

me muj doktor rekl ze pobolivani v podbrisku je v tehotenstvi normalni-jen nesmis krvacet-to by jsi musela ihned vyhledat doktora,aby te prohledl nebo do nemocnice.a ja trpim na bolesti v krizi mam je kazdou chvili nevim jestli amm lezet chodit nebo co mam delat....

Ahoj Kačko, podobný dotaz jsem psala celá vyděšená před pár týdny. U mě to začalo v 19. týdnu. Píchání v podbřišku a bolest břicha jak při nástupu menzes. Holky mě tu uklidnily, že je to normální. Napínají se děložní vazy, které drží dělohu v pánvi. Docela mi pomohlo magnésium, i když možná to byl spíš jen placebo efekt, ale určitě tím nic nezkazíš. Já teď řeším pro změnu bolesti pánve, jak se to celý rozestupuje. Chodím jak kačer :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka