Deníček uživatele Kačka_1

03.08.2010

Tak jsme měli kliku a koupili za super cenu tuhle motýlkovou bundu a sněhulky.Kamarádka přidala i motýlkové riflíky a může začít chumelííít :)

Začínáme nakupovat na zimu :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Péťo,
tohle je vel.92,oni ty bundičky z novějších kolekcí odpovídají víc reálu,nedělají je tak obří.Jako nám je taky větší,ale ty rukávky do nápletů jsou dobrý,hezky to drží a přez rukavičky to bude super.Ještě mám doma podzimní 86 a ta je jí taky v pohodě,ale myslím,že do rukávků by v zimě zalézal sních.Oni na délku (měřena zádíčka od krčku ke spodnímu kraji) jsou skoro stejné,ale rukáv je u 86 o 4cm kratší a to je znát.
Kdybys potřebovala,tak ti jí přeměřím.
pa Kačka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:) to jo :) tahle bude jen do mrazů,je fakt teploučká,tak snad bílá vydrží.Až bude čvachta,máme obyč modrou po bráchovi :)

26.07.2010

Ahoj holky,
posíláme pár fotek z minidovolené do Ostravy.Byli jsme v zoo,v dinoparku,na hradě a na výstavě miniatur slavných staveb světa.Bylo tam krááásně.

Výlet do Ostravy a okolí
Výlet do Ostravy a okolí
Výlet do Ostravy a okolí
Výlet do Ostravy a okolí
Výlet do Ostravy a okolí
Výlet do Ostravy a okolí

Kaci mas uzasne deti,maminka je uzasna samo taky :ww: ,moc vam to vsem trem moc slusi,bezva,jsme se mohli sejit :j)

Krásné fotečky ,moc pěkný výlet . My se do dinoparku do Ov chystáme zítra . Jsme s Valmezu a jedeme s dětmi a kamarádkami autobusem . Chci se zeptat jak dojedeme do OV na ÚAN ,jestli je MHD hned vedle ,nebo budeme muset jít nějakou dobu? Máme vyhledaný spoj na Orlová Lutyně a pak na důl Doubrava . Pokud by jste kdokoli věděly ,třeba z kterého čísla nám to jede budu moc ráda,jsem ve 35tt tak mi to ulehčí lítání po nádraží . děkuji moc a pěkný den Renata

Krásné fotečky, to jste měli moc hezký výlet :dance: :qu: . Koukám, že čepička Sárince ještě je ? To je fajn :\x: Moc vám to sluší :qu:

teda vám to sluší :qu: , dětičky jsou roztomiloučký :h: , Sárinka je úžasná, ten její čumáček je k pomuchlání :c:
Hezkýýýýýýý :qu:

17.06.2010

Ahoj dubnové tetičky,
posíláme velký pozdrav z Liberce :) Stalo se u nás spooouuusta novinek a máme moře zážitků.Pokusím se později popsat podrobněji :)
Kačka,Sárinka a Jeník

Krásný výlet do Českého ráje
Krásný výlet do Českého ráje

Ahoj Kačí, dlouho jsem vás neviděla! Dětičky krásně rostou, Sárinka má úžasný háro :qu: Jste pěkná rodinka :one:

sluší vám to!! :one: Připadáš mi na fotce najednou nějaká jiná než na těch předchozích, nebyla si blondýna??

14.05.2010

Tak jsme sehnali na MMB krásnou Tobinku.Sári je v ní spokojená a růžová barvička jí sluší :)

Naše nová Tobinka
10.05.2010

Dneska dorazila teta Makvína s Matýskem,tak už máme ženicha,hurááááá :)

Návštěva tety Makvíny a Matýska
Návštěva tety Makvíny a Matýska
28.04.2010

Ahoj holky,
tak tohle jsou naše úlovky pro Sárinku na jaro/léto :)

Oblečky pro Sárinku
Oblečky pro Sárinku
Oblečky pro Sárinku
Oblečky pro Sárinku
Oblečky pro Sárinku
Oblečky pro Sárinku
26.04.2010

Tak jsme se zpožděním oslavili 1.narozeniny.Oslava se vydařila a dort ve tvaru jahůdky moc chutnal.Největší radost měla Sárinka ze sluníčka a že je venku.Hračky zběžně skoukla a odle

Sárinka-1.narozeniny
Sárinka-1.narozeniny
Sárinka-1.narozeniny
Sárinka-1.narozeniny
Sárinka-1.narozeniny
05.03.2010

Bráška mi půjčil sombrero :)

Sárulka
Sárulka
Sárulka
Sárulka
Sárulka
Sárulka
03.10.2008

Ahoj všem,

jelikož jsem nad 35, tak jsem si nechala udělat ve 12 tt NT+ (prosvětlení šíje) + biochemický screening - odběr krve (celé se to jmenuje Kombinovaný test) a pokud by výsledky byly negativní, není už potřeba Triple test, protože ten Komb.t. je na 95% (zvláště v Gennetu - to je certifikované pracoviště), kdežto Trip.t. je jen na 65%. A hlavně, pokud bude vše OK, tak není potřeba jít na plodovku. Tak pěkné těhulkování a ať ti to dobře dopadne!!! :||):

In reply to by sionka

Ahoj,
díky za informace.Mě je 30 let, ale zvýšené riziko mám kvůli tomu prvnímu rizikovému těhotenství.V Gennetu jsem byla nejdříve na krvi v desátém týdnu a teď tedy půjdu na ten UTZ screening ve 13 tt. Modlím se aby to bylo OK, čtu tady takové horory.Jestli nebylo lepší, když nebylo tolik informací :)

Ahojky,

já na genetice byla před 14 dny. Jj máš pravdu prosvěcuje se šíje, a zjišťuje přítomnost nosní kůstky, taky se Dr. podívá jestli má mimi vše co má mít, od srdce, mozku, některých orgánů apod. Kamarádce dokonce už řekl, co bude mít. Není to samozřejmě 100%, ale na genetice mívají většinou lepší přístroje než klasičtí gynekologové ( to myslím k tomu pohlaví).
Taky mi týden před tím brali krev, takže jsem měla už i výsledky na Downův syndrom. Hlavně se nestresuj, vím, že je to těžký, taky jsem se bála. Držím pěsti ať ti vše dobře dopadne. V pozdějších týdnech pak nastupuje tripple test, který ale není tak přesný jako genetika (mívá velké % falešně pozitivních výsledků). Myslím, že ti pan doktor bude sám říkat co vidí a tím tě i uklidňovat...

já tam byla minulý týden.Na nic jsem se ptát nemusela-vše mi řekli a popisovali co dělají a co vidí a zda je to v normálu,měřili miminko a dokonce nám i naznačili pohlaví a řekli nám,že na 80 procent čekáme zdravé miminko a pokud ti do týdne nezavolají,tak máš pod srdíčkem naprosto zdravé miminko a nemusíš ani na plodovku jo a ještě se mnou s manželem udělali jakýsi rodokmen-kvůli rizikům v rodině.Krev mi tam brali hned.A v tom šestnáctém ti krev také berou-ale to už ti bere doktorka.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka