Deníček uživatele kačenka1711

kačenka1711
13.09.2014

Nabízím stříhání všech plemen psů za rozumnou cenu hned ve dvou salonech v Plzni. Na Belánce 10- Bory, Lomená 2- Černice, po domluvě i u Vás doma. V ceně střihu je zkraceni drapku a odstranění chloupků z uší. Dárek pro nového klienta zdarma a každý 5. střih 20% sleva. volejte 777613575 nebo napište na evicka.skolova@seznam.cz
krasny vikend:)

STŘÍHÁNÍ PSŮ PLZEŇ
STŘÍHÁNÍ PSŮ PLZEŇ
STŘÍHÁNÍ PSŮ PLZEŇ
STŘÍHÁNÍ PSŮ PLZEŇ
STŘÍHÁNÍ PSŮ PLZEŇ
STŘÍHÁNÍ PSŮ PLZEŇ
kačenka1711
26.12.2013

prodám nové teplé nákrcniky se zapínáním na suchý zip, odpadá opakované zavazování šálky, přetahování přes hlavu, dítěti na krk netáhne. vhodné k nošení od podzimu do jara, postačí bohatě i v mrazu. odzkoušeno- syn nosí už druhou sezónu:-)
vel 74-86
86- 116
122-146
dospělý
cena za kus detskeho je 45Kc
dospělý 75Kc
barvy černá, modrá, růžová:)

nove teple nakrcniky LEVNE
kačenka1711
04.11.2013

Tak se hlasime:) Od vcera jsme doma. Valentynka se narodila planovanym cisarskym rezem dne 29.10. v 8:45h mela 49cm a 3050g. Je moc moc hodná, skoro nepláče, snazim se kojit, opet neni moc mlíčka tak jako u syna, ale verim ze se to rozjede stejne tak jako u nej. Dominik je velkej bracha. ma štokrle u postylky a sestricku hlida.

naše malá Valentýnka
naše malá Valentýnka
naše malá Valentýnka
naše malá Valentýnka
naše malá Valentýnka

evi moc gratuluju :one: ty jo Dominek dělá to samé co Adam.. je hlučný,křičí a vytahuje hudební nástroje pořád ... uplně jak bys byla u nás doma :s: tak přeju at malá krásně roste a užívejte :k:

kačenka1711
22.10.2013

Prosim o odpoved ty zkusenejsi:-) jak je to s epiduralem na jipu po cisari?vim ze qhe musi24hod lezet,ale chci se zeptat jestli to muze byt jako polosed?nebo jen polstar?nebo jako prkno? A taky jak s ocistkama? To si nebudu moct 24hod vymenit vlozku? Da se treba lehnout na bok? Jsou po cisari slabsi ocistky?

Aktualni info , z jip v Jbc, telefon mit muzu, navstevy sem take na chvily muzou, a kdyz odezni umrtveni je mozne se i otocit na bok, ale.moc to teda nejde, takze na zadech je to nejlepsi volba, po12.hod. zkouseji postaveni, to me zatim ceka

In reply to by kačenka1711

Já si vydupala státní svátek :s:,ať může malá slavit a nevstávat do práce :s:,takže jdeme v pondělí.

ahojky Kačko,můžu ti napsat zkušenosti přímo z Plzně :) Takže na JIPu jsi 24 hodin po porodu,pokuď budeš mít spinál,tak musíš 24 hodin ležet-to jest nesmíš vstát,prvních šest hodin musíš ležet na zádech-ono to teda ani jinak nelze,po šesti hodinách ti povolí polobok a nebo se trošku zvednout.Když přijdou nohy k sobě,můžeš si pokrčit nohy :) omývají tě oni-dají pod tebe mísu,opláchnou a dají čistopu vložku,děljí to opravdu často,takže špinavá nejsi.Na močení máš cévku.Po 24 hodinách vstneš,jdeš do sprchy,vyndají cévku a od té doby se můžeš pohybovat podle libosti ;) jinbk n JIPu nepočítej s mobilem ani návštěvou,n to si musíš počkat až na standart :( já jsem normál porod neměla,ale očistky jsem měla docela silné a i docela dlouho (u prvního porodu osm týdnů,u druhého šest),jestli byli silnější nebo slbší než u normálního porodu netuším...

kačenka1711
06.10.2013

Ahoj maminky, tak vkladam taky foto pupiku jsem 36tt zitra začiname 37tt vcera jsme sestavili prebalovák a dneska jsem konecne zabalila do porodky, tak alespon neco pro uklidneni hotovo. Nazehleno mám, už chybí jen nazehlit plinky na latkovani a sestavit ten zbytek :///:
mejte se krásne a pohladte :€O:

pupíííík 36 tt :-D

Moc ti to sluší a máš nádherné bříško :€O: :one:
Na mimi jsi hezky připravená, tak teď už jen čekat :one:
S látkováním tě obdivuju, to já bych asi nedala :00:
Tak snad se bude dařit :dance:
Pohlaď :€O:

máš moc hezkou postavičku......... :€O: už se nám to krátí...já začla 38TT a připadám si jako malej slon.....tak se měj moc krásně a užívej si posledních dnů bříška :a: :a:

Evulko tak to jsi uz krasne nachytana a vse uz muze vypuknout :one:
ja taky uz jen cekam kdy to prijde. Jsem od tebe tyden napred. Zitra zacinam 38 tt tak uz by to snad slooo
s latkovanim mas muj obdiv, puvodne jsem chtela taky ale po prostudovani vsech informaci tak nebudu. Prijde mi to moc narocny a to prani a prani kolem nemela bych to kde susit.
Brisko mas ukazkove a nikde ani popraskane jak se zda ja uz jsem u pupiku trochu praskla a to poctive patlu kremem od zacatku. Ted jedu v oleji zda se mi to mastnejsi a uz dal praskat teda nechciii a nehodlam
odpocivej papa

kačenka1711
21.09.2013

Ahoj maminky :€s€: přichazi sychravé počasí a já vám přicházím opět nabídnout teploučké nákrčníky pro Vaše ratolesti i pro Vás. Jedná se o nákrčníky z jemného hřejivého fleesu, ktere zakrývají celý krk, lze je přetáhnout az přes pusinku při větším mrazu. material je jemny, nepotivy, syn ma atopak nosil je od zari do dubna i na horach a zadny problem.

NÁKRČNÍKY nové prodám LEVNĚ

Dobrý den,

měla bych zájem o dětský 86-116 a o dospělácký :-) prosím do osobky číslo účtu a já vám zašlu penízky.

Ahoj,
jen chci napsat, že jsme ho koupili minulý rok a je boží :) mám dětský i dospělácký. A už jsem ho opět vytáhla, když je zima. Tak doporučuji, a Kačence tímto moooc děkuji :) :a:

kačenka1711
29.08.2013

Ahoj maminky a tehulky, tak zitra nas ceka velky ultrazvuk, uz se moc tesim. vkladam foto pupiku, zatim 4,5Kg nahore, mala krasne kope:) co rikate na pupíno?

pupíno 30tt co říkáte?:)

máš moc krásné bříško,jsi hubená a pupík malinký :€s€:
Pozdravuj Domínka a držím palce ve školce,a´t to všechno zvládnete.
S posloucháním je to u nás podobné,taky doufám,že ho ve školce trochu zkrotí.
Tak se opatrujte a mějte se :a:

Krásné malinkaté bříško oproti mě máš. Já mám nahoře 3 kila a pupík už mám pořádný a dnes jsem 31+6tt
. Každý mi říká jestli tam nejsou dvě! Už mě lezou na nervy. :00:
Malého prďolku máš teda šikovného a neboj ve školce bude poslouchat.
Taky jdu začátkem října na utz, už se moc těšim. Berušku jsem dlouho neviděla.
Opatruj se.

Pěkné břško ,já začínám 28tt a mám ho proti tobě obrovské :s: ,váhu máš super :one: já již 8kg :00: a to moc nejím . A si to vyběháš se synkem , já mám osmiletou a ta mě už tolik nepotřebuje a navíc měla léto nabité . Jste :a: šikulky

:one: :one: :one: a ta váha super. To já si připadám,jako balón a 10kg už mě lítá nahoře a to není konec. ;) Jinak můžeš být pyšná maminka teda.....Tak se měj moc hezky a užívej si to :a: :€s€: :a: :a: :a:

kačenka1711
08.08.2013

Ahoj maminky a tehulky :€O: , jak se máte? já začínám 28tt a pekne se valím, odpoledne se vzdy nejak nafouknu a funím jak mi tlaci brisko, k tomu to horko.

28tt foto bříška a jakpak se vám daří?

Ahoj, tak ta častá a rychlá nasranost vyplývá z toho, že už asi nedokážeš fungovat, tak jak by jsi chtěla, no bodejť, když bříško začíná mírně překážet :///: a hormony dělají svoje. Vypadáš fakt skvěle a nechápu,jak to někomu jde vlastně přibírat jen to bříško, já měla tak žravou - ale ne chutě, ale aby mi nebylo tak blbě, musela jsem furt mít něco u huby...a bylo z toho před porodem 22 kg nahoře :s:
Náhodou, je lepší, když Domínek se na Valinku těší a říká, že ji má rád, než kdyby si uklízel a říkal že miminko nechce :h: :h: :h:

Ahoj Evi, teda jsi kost :one: jsi hodně hubená a ani těhu ti nepřidalo :) já byla v druhém těhu taky unavená, ale já byla jako hroch, takže ohýbání bylo obtížné :s: z toho uklízení si nedělej těžkou hlavu, mám to dvojmo a i když hrozím, že to vyhážu, i když uklízím pořád po nich hračky a jsem už rudá vzteky, tak stejně to všude po bytě sbírám a myslím, že jsou na tom všechny děti a rodiče stejně }:) pěkný zbytek těhulkování :a:

In reply to by kačenka1711

no abych byla upřímná, tak teda nezvládám :s: pomocníci jsou oba, ale jsou hrozně živí, všechno tu lítá vzduchem a když musím uvařit, uklidit, tak je to mazec. ale tak my jsme teď většinou celý dny venku, tak to jde, od září už jdu do práce, tak to bude taky jiný... bříško máš krásný, vážně ti to moc sluší :kiss:

kačenka1711
16.03.2013

mile maminky, šiju ruzne doplnky pro vas i vase deti. nyni prichazim s novinkou- nastavitelny těhotensky pas.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka