Deníček uživatele johny.bello

25.07.2011

Tak jsem tu abych popsala porod Simonky.

Můj porod Simonky

Gratuluji ke krásné holčičce. Tak opět se dočítám že to bylo u druhého rychlovka, snad to tak opravdu bývá a já nebudu výjimka. I když teda doma jsi měla docela dlouho bolesti ale pak to bylo ráz na ráz.

:h: Ahoj :h: ,
koukám, že jsi to měla taky rychlé, tak hlavně že tak :k: .Malá je kouzelná, moc gratuluju :qu: Užívej si Simonky a měj se krásně :c: :c: :c:

17.01.2011

ahojenky všem těhulkám, tak jsem včera po večeři vyfotila své břicho. Večer je vždy o něco větší než ráno.

15. týden

Ahojkyyyy tehulinko nevestinko :k: tak to mas prijemne starosti koukam...s timhle je to dosti tezke, kdyz clovek nevi, co a jak bude...ja treba vubec nemam pocit, ze by mi prsa vic a vic rostla..narostla neuveritelne hned na zacatku tehu a ackoli mi manzel porad rika, jak je mam velka, tak me neprijde, ze by jeste stale rostla..ackoli podprsenky mi jsou mensi a mensi.. :? takze na tom mozna neco bude :s: ale jiste to uz neni tak markantni rozdil...s tim briskem to je horsi...pokud si je nechavas vylozene sit...asi by byl lepsi ten korzetovy styl, nerikam primo korzet, to by asi nebylo moc pohodlne, ale to, jak se to na zadech sneruje, aby se to dalo kdykoli povolit a prizpusobit brisku, ne? Byla ses ptat nekde v nejakem salonu, jak to resi s tehulkama? mozna by to nebylo na skodu a inspirovala by ses a dle toho to vymyslela, coz? :one: Preji hodne stesti pri vyberu a reseni a drzim moc palce, aby bylo vse dle Tvych predstav a ten den sis nalezite uzila :one: :h: kdypa mate termin svatby?

In reply to by Marsseilka

budu mít na zavazování vzadu ve stylu korzetu, naštěstí přeš bříško jsou ty šaty volné, neobepínají úplně to břicho. Nechávám si je ušít od jedné paní co je dováží odněkud z Ameriky. :-) Termín svatby máme 26. března.

In reply to by johny.bello

No vida, parada....tak to by mela mit i pani zkusenosti s tehulkami jiste...a pak se to da doupravit..urco to bude parada :one: no jeeeje..tak to se tedy pekne blizi..zavidim!!! :c:

AHoj, já taky čekám druhý a včera jsem si říkala, že už mám pěkný pupek, ale Ty jsi mě svým naprosto překonala, tak to smekám!!!Hlavně pohodové těhu!

06.01.2011

ahojenky, tak oznamuji, že jsme dneska úspěšně zvládli test na cukrovku, bylo mi z něho dost špatně, nejhorší bylo těch prvních 45 minut.

Ahojky, supr zpravy :one: akorat mi nejde do hlavy, jak to u kazde probiha v jinem poradi...nevim proc, ale mela jsem za to, ze je proste presne dano, ze ma byt od 11-14tt I, screen. s NT, predtim tedy odber krve na krev, skupinu a protilatky...a pak v 16tt triple testy...a ve 20tt II. screen..atd...ale tady kazda hlasi tahle vysetreni v jinem poradi..myslela jsem, ze test na cukrovku je az .....ahaaa...myslela jsem, ze ma byt az buhvi kdy...a on je v jedne tabulce psan do 12tt, ale ja ho nemela, tak me nenapadlo, ze by to melo byt takhle brzy...a koukam, ze v te tabulce je psano, ze v 16tt je II. screen., coz jsou asi ty triple testy..nechapu, proc se to nazyva tolika nazvy, je v tom hokej :00: a ve 20tt pak velky UZ...takze v tom mam proste hroznej bordel :( :? to znamena, ze me uz test na cuktovku neceka, nebo?

ahoj, gratuluji ke svatbě :\r/ :\x: a přeji Ti pěkné zařizování, protože mě ty přípravy moc a moc baví. Na svatbu si musím počkat do 21.5.

TAKHLE BRZO? ALE ALESPON TO MÁŠ ZA SEBOU VIĎ, JÁ MÁM V PAPÍRECH NAPSÁNO NĚKDY KOLEM ASI 24 NEBO 28 TÝDNE, ANI NEVÍM
HELE S TOU SVATBOU TO JE PARÁDA A TY ŠATY-UPLNĚ MI UKÁPLA SLINA :-)))TY 3 JSOU NÁDHERNÝ A UPLNĚ MI VYRAZILY DECH. FAKT V JEDNODUCHOSTI JE KRÁSA. U NÁS SVATBA V NEDOHLEDNU, ALE SNAD SE TAKY NĚKDY DOČKÁM .-)

04.01.2011

Ahojky všem, tak jsem se odvážila vyfotit své břicho. Končím 13. týden, ve čtvrtek začínám 14. týden. :-) Bříško mám už celkem pěkné, není moc veliké, řekla bych tak akorát.

Fotka dnešního břicha :-)

já už taky trošku mám, ale zatím si připadám spíš tlustá než těhotná :-)
a mooc se na bříško těším....
tak to já už mám 2kg nahoře :-)

Krásný bříško:) Na mě první těhu nebylo vůbec vidět, až v posledním trimestru a to už byla zima a v bundě to všichni přehlídli a teď při druhém to na mě každý pozná hned:) Je fakt, že mi po prvním zůstala pneumatika na břiše, tak se bojím, jak to pak budu shazovat:(((

TY MÁŠ KRÁSNÝ BŘÍŠKO-JAK TO U TĚCH DRUHÝCH DĚTÍ JE HNED VIDĚT VIĎ? JÁ UŽ TAKY NEJSEM K PŘEHLÉDNUTÍ .-)))A PŘIPADÁM SI POMALU UŽ NĚJAK VÍC PROSTOROVĚ ŘEŠENÁ .)))))

TAKY MÁM ASI KILO NAHOŘE, ALE JAK SE ZNÁM, TAK TO ZASE VYŽERU NA 18 KG :-((((((((((((()

20.12.2010

Ahojky holky, tak jsme před chvílí přišli z poradny, byla jsem objednaná na 9:15 ale na řadu jsem došla až v 10:20... čekání stálo za to.

Dnešní poradna 10+5

juu krasne mimineckoo...:) ja na ten screening jdu ale ani ne tak kvuli vadam ,ale pry tam maji lepsi ultrazvuk a taky chci aby me videl jiny lekar...preji krasny tehulkovani a zdravee miminko. Lůca

teda to je suprová fotky-ty nohy a ruce-nádhera
já si v pátek fotku nenechala udělat, protože jsem viděla skoro to samé co minule-ono tím vnitřním utz je to skoro furt stejné, tak si počkám na utz přes břicho, na který jdu na víc než 14 dní-to už snad bude vidět víc-půjdu na NT
a proč ty nebudeš mít NT?

In reply to by Kylli

Klárky jsem na nich taky nebyla, navíc mi příjde hodně dávat 1500,- Kč(neříkám, že pro mě není zdraví dítěte důležité ale když to pak zjistím zadarmo později tak si počkám do té doby), počkám si na Tripple testy a pak na velký UZ ve 20. týdnu.

In reply to by johny.bello

já nevím, taky si ho samozřejmě platím ale myslím si, že tenhle je přesnější než Tripple test-ale samozřejmě je to jen tvé rozhodnutí .-)

Krásná fazůlka! My měli minulý týden 5 centimetrů a tak doufám, že jsme za tu dobu trošinku zas povyrostli...Prďolka se taky všelijak nakrucoval, bylo to legračn!

25.11.2010

Kde je Porodnice F-M, hledala jsem tu v sekci porodnice, marně... To nikdo neví o Frýdku-Místku, nikdo tam nerodil?? Já tam budu rodit v červenci a nemůžu najít nikde žádné hodnocení.

Rodila jsem tam dvakrát a v obou případech jsem byla spokojena. Samozřejmě že se tam najdou vyjímky, které by člověk bacil, ale jinak tam jsou moc fajn. Měla jsem ještě možnost Havířov, ale tu jsem zavrhla.

nemůžu si stěžovat, nejdříve jsem chtěla do OV, nakonec FM a super, nastupovala jsem o den dříve kvůli vyvolání, takže jsem to ještě v klidu s kulatým břuchem okoukla. Jediná nevýhoda je, že porodní sál je o patro níž a musí se přes čekárnu, kde jsou lidi z venku.... nadruhou stranu se jde ale i přes novorozenecké, takže mě rozveselili mimi co tam ležely...
doporučuji

tak já jsem první mimčo rodila v Třinci, teď čekám druhé a chci taky rodit ve F-M. Termín mám v březnu a s manželem se tam chystáme v prosinci kouknout, ale každý koho znám si to tam pochvaluje. :metal: Já teď bydlím v Havířově, ale tam určitě rodit nechci. :€\€:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

mám 13. července a jsem z Frýdlantu nad Ostravicí takže docela kousek. :-)

Ahojky.Já jsem ve Frýdku -Místku rodila dvakrát a chystám se i potřetí.
Moje zkušenosti jsou ty nejlepší.Lékaři i sestřičky naprosto úžasní,laskaví a usměvaví a to se jich u mně vystřídaly dvě směny.Porodní asistentky mě povzbuzovaly a hladily,když viděly jak trpím ,hrozně moc mi tím pomohly.Porodní sály krásné,měli jsme tam klid a soukromí a pohodlí.Doufám,že ani potřetí se nezklamu a budu moci říct totéž.Zatím můžu říct,že já i manžel jsme byli nadšeni jak laskavostí a péčí,tak prostředím.

24.11.2010

Ahojky holky, tak jsem před chvílí dorazila od Dr., potvrdila těhotenství, jsem moc šťastná. Dle MS jsem dnes 7+0, podle UZ 6+6tt. Miminku už hezky bilo srdíčko. :-) Jsem lehce dojatá.

Potvrzení těhu 7+0 :-)

to je supééééééééé, já už chci taky
to je fajn, že jdeš ještě před vánocema na kontrolu a budeš mít pod stromeček aktuální zprávy
já přemýšlím, že pokud v pátek nedostanu fotku, tak vydyndám na doktorce kontrolu taky ještě před Vánocema a i když přítel už ví, že si čekáme mimčo, tak mu dám tu čerstvou fotku pod stromeček.
Pokud mi dr v pátek fotku dá, tak mu možná dám pod stromeček i tu. Už ho vidím, jak se mu zase lesknou oči a je dojatej. Sice je to kus chlapa, ale tyhle "rodinné" věci ho hrozně berou :-))))))))))))))))

Velka gratulace k te jiste nejkrasnejsi fazolce:o) bud na ni i na sebe moc opatrna...taky jsem vzpomela na zacatek sveho tehu,a pryc od tech vzpominek:o) a vam hlavne zdravicko a stesticko.

Moc gratuluju :h: ...vzpomínám na začátek svého těhu a teď už mám 2měsíční miminko doma :-) . Ať je u vás vše v pořádku. papa Alushka77

22.11.2010

Tak můžete posoudit velikost bříšek z 1. a teď 2. těhu. V prvním těhotenství jsem měla ale o nějakých 11 kilo víc než mám teď u druhého. Zatím jsem vůbec nepřibrala.

Srovnání 2 těhu

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky