Deníček uživatele JoHanule

19.03.2014

Ahoj tety,
mamka sem moc nepíše, ale musí se pochlubit mojí fotkou. A budu asi trošku cvalda, ve 27 tt už mám přes kilo a zatím jsme se neotočil,ale to mamka nějak neřeší, ona ví, že si to udělám po svém.
A maminka a tatínek se na mě strášně těší.
Mějte se krásně, pohlaďte pupíky
Jonášek

Jonášek 27tt

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To jsem taky chodila, i preventivně, když se mi nechtělo a třeba už od 7 hodiny jsem nepila v domnění, že se vyspím...marně, stejně jdu v noci 2x, tak už je mi to jedno a piju jak chci. Samozřejmě vodu! :s: Vyznělo to blbě...

03.02.2014

Tak jsme dneska absolvovali Uz ve 21. tt. naštěstí miminko vypadá zdravě, tak doufám, že tentokrát už opravdu bude. jen na náš čekalo překvápko, Johance odposledně vyrostl pinďík, takže bude Jonášek :). Tak ještě aby zítra dopadlo dobře echo a budeme si užvat druhou půlku těhu :).
Akorát teda fotku odflákl ještě víc než minule :(. A náš modelín teda rozhodně nespolupracuje :).

UZ 21 tt

Bobek, tak si to rozmyslel být holka :s: Neskutečně to letí, už máš polovinu za sebou ;) :a: Držíme palečky ať je všechno v pořádku :k: :h: :q:

28.11.2013

Náš poklad v 10+4 podle MS. Polde UZ od poslední kontroly je o dva dny větší. A bude to asi pěkný živel :).

10+4
11.11.2013

Ahojky těhulky :€O: :k: ,rozhodla jsem se, že udělám seznámek pro nás,které rodí v červnu. :s:
Zde bude náš seznámek, ale můžeme tu také klábosit :///:

SEZNÁMEK ČERVŇÁTKA 2014

Ahoj holky,tak jak se máte? Štěpánek roste jak z vody, má 94 cm a 13 kg. Mluvi krasne ve větách a dost zlobi :D příští rok půjde do školky tak se tesi.:a: 

Ahoj holky, tak po dlouhé době píšu. Nějak se nemůžu orientovat tady na stránkách, jak je to jiný všechno. Jak se máte všichni, co dětičky? Doufám, že jste v pořádku. Eliška má 92cm a 14kg. Je hrozně dlouhá a mezi ostatníma dětma jejího věku větší. Plíny jsme odbourali před jejim druhym rokem, ale na noc nám zůstali, chce večer pořád ještě sunar a to by do rána když spí jako špalek nevydržela. Jinak je to můra, všude je a celý den se jí pusinka nezavře. Někdy nevim kde mi hlava stojí :00:  Odpledne pěkně spí většinou ty dvě-tři hoďky to jí zůstalo, tak jsem ráda. Někdy jsou dny kdy spát nejde, ale tich je poměrně míň. Teď u nás je v kurzu otázka: ,,Maminko, co to je?" :-D :-D :-D  A tak pořád vysvětluji a vysvětluji. Chytají jí teď takový ty vztekliny, kdy je lepší ji nechat a počkat až se uklidní. Jinak já zdravotně chodim pořád na kontroly, teď jsem byla znovu v nemocnici na vyšetření. Mam nový léky a ty vypadaj, že fungují, tak snad. Někdy jsou dny, kdy jsem ráda, že je večer, když mi neni dobře. Ale kvůli Elišce to musim zvládat. Dostala jsem v březnu znovu řidičák zpět, tak už jezdíme s Eliškou po výletech, tak už je to jiné. *smile*  Mějte se krásně, holky a dejte o sobě info. Papa :a: :a: :a: 

tak se opet hlasime holky nam krasne rostou do krasy Terezka mela v roce a pul 84 cm a 12 kg u Vendulky nevym kolim meri ale zase vytahla v zari uz konecne pujde do skoly tak doufam ze ji to pujde a ja premyslim ze bych sla do skoly taky jen mam strachh jestli to zvladnu se dvema dablikama :)

In reply to by katerina.matatkova

Ahojky, tak to jsou na tom naše děti stejně, Honzík je na tom váhově i rozměrově podobně :-D Starší taky půjde do školy, mají program pro předškoláky každou středu od půl čtvrté do půl paté - je to fajn, že se seznámí s učitelkou a s prostředím :-) A už nosí i úkoly. Takže této předpřípravy využíváme. No pokud máš zázemí aby ti někdo děti pohlídal, aby ses mohla škole věnovat, proč ne :-) Hurá do toho!

31.10.2013

Huráá, dnešní kontrola dopadla na jedničku. Máme srdíčko a odpovídáme přesně 6+5. Źížalka měří 8 mm. Máme radost.

25.10.2013

Ahoj holky,¨mám dotázek? Může se na začátku těhotenství meduňka - 1 šálek navečer? Trpí šílenou nespavostí :(. A už jsme docela utahaná. Díky

Já pila meduňku pravidelně celou první třetinu těhotenství, protože jsem měla šílené bolení hlavy, a tohle trochu pomáhalo :///: Doporučili mi ji taky v lékárně, však se tam optej :a:

Ano, na spaní mi ještě doporučili CHMELOVÝ čaj. :///: Taky jsem na to trpěla - na děsnou nespavost :) , tak ať se vyspíš :s: Možná by pomohlo i maličko piva, ale ne moc.

Ahoj,mne ji na zacatku tehu doporucili v lekarne na uklidneni,kvuli hrozicǐu potratu,takze by to asi nemel byt problem:)

23.10.2013

Včerejší fotka 5+3. Další kontrola je příští čtvrtek, tak doufám, že krásně povyrosteme a bude srdíčko .

Naše žížalka

jééé,Haničko,no mě běhá mráz po zádech,strašně moc ti gratuluju,strašně moc si to zasloužíte.. :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h:

In reply to by gramiska

taky si říkám, že si Miky tam nahoře sourozence vybral a tak si ho určitě i ohlídá. A to jsme se ani nějak nesnažili, hlavně nás nenapadlo, že to najednou půjde samo i bez léku, prostě to beru jako znamení od Mikuláška. vy se taky holky opatrujte :€s€: .

14.10.2013

Ahoj, mám dotaz, odpoledne jsme objevila na testu dvě čárky - mrcha měla dorazit v sobotu. Za normálních okolností bych se strašně radovala. Ale jelikož jsem si myslela, že se budu muset léčit na imunologii a brát prednison a tam jdu až za týden, tak jsem si chtěla oběhat kyčel, pač s ním mám problémy, než budu těhu.

Jsi objednaná na nějaký termín? Zavolej tam a řekni, že jsi těhotná. Podle mě jsou takové metody ihned zakázané-RENTGEN URČITĚ a magnetoterapie asi také! Neriskovala bych život dalšího dítěte.
Buď ráda, že to vyšlo tak brzy. To s miminkem předtím mě mrzí. Věř, že to tentokrát bude všechno v pohodě a bud co nejvíc v klidu !!!

In reply to by Keltka

To víš, že jsem to okamžitě zrušila, ale něco jsem už absolvovala ,pač jsem to netušila. LAe všichni doktoři mě utěšili, že se nemusím bát, že by ot embryjko poškodilo, v podstatě je to buď anebo, což je vždycky. Zatím se držíme, tak to snad bude dobré.

Moc gratuluji :k: Já jsem byla na rentgenu asi v 6tt,to jsem byla těhotná s první dcerou. V nemocni jsme měli TBC,tak jsme šli povinně zkontrolovat plíce. Já jsem o těhu samozřejmě nevěděla a nyní je to zdravá 13ti letá holka.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj, moc děkuju. No byla jsme na kyčli a zástěru jsme neměla. Do toho ty magnety s plnou palbou do břicha, ale sestřika se ráno smála a říkala, že to nevadí. O rentgenu jsme četla, ež d otřetího týden to nevadí, já byla třetí týden. 14.9. poslední MS a rentgen 3.10.
Jiank moc děkujeme . Snažíme se, ale Mikulášek nám pořád strašně chybí a je nám pořád hodně těžko. Ikdyž tahle žížalka by nám to pomohla určitě zvládat, ale ot neznamené že na něj zapomeneme. Pořád si ho poneseme v srdíčku.Stejně věřím, že se o to tam nahoře postaral a že nás ochrání :).

24.08.2013

Jak jste přežili smrt vašeho dítěte? Nás andílek umřel včera 23.8.2013. Měl rok a dva týdny. Bylo to vymodlené dítě, byl to zdravý chlapeček. Vraceli jsme se z dovolené.

:r: :r: :r: hrůza... nejspíše měl alergii-mám s ní zkušenost u bráchy a .... je mi to děsně líto-tohle by se nemělo stávat... držte se :h:

Ahojky, psala mě to Danička ze srpňátek.Strašně mě to je líto.Tohle je bohužel věc, která se v životě nedá uhlídat.To samé se stalo ségře ale přiletěl vrtulník tak se dala zachránit.Ale také se dusila, včely jedny proradné!!!! Moc moc vám držim pěstičky ať bolest ve vašich srdcích brzy se zlepší a jste silnější než kdy předtím.Ale moc dobře chápu, že teď to nepůjde. :r:
Jsme s vámi a myslíme na vás

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka