Deníček uživatele jitikw

01.11.2012

ahoj, tak jsem si řekla, že taky popíšu svůj porod neporod. Všimla jsem si, že tu zážitky z císaře píše málokdo a možná proto pak z něj mají všichni strach :? .

Ahoj tak u mě to byl nakonec děs, škoda, že jsem místo frýdku byla nakoec v porubě, 24 hodin na jipce, myslela jsem,že se tak zblázním nemohla jsem spát, čuměla jsem do stropu a měla nervy. Mišanka jsem viděla až umytého a oblečeného, strašně jsem na sále plakala, že se narodil, slyšela jsem ho zaplakat a oni ho odnesli. Nešlo mi kojení..a ani nekojíme :( Ale hlavně, že je Mišánek v pořádku, ale byl to fakt děs, ještě doma jsem brečela často.

Ahojky ...No nádhera...Taky jsme prožila obdobný porod císařem...porodila jsme před půlnocí 12.4.2012 byl to neplánovaný císař,ale jinak nádhera...Porodila jsem krásnou holčičku a ted jí je už 7.měsíců... :one:

Krásný porod :) Já tedy po prvním císaři sotva chodila ještě dlouho. Po druhym, když to přicházelo k sobě jsem myslela že bolestí umřu a dostávala pořád injekce a čípky proti bolesti ale že by to nějak pomohlo .. zato rekonvalescence mnohem rychlejší než poprvé a za týden už docela v pohodě. Asi to je individuální a možná žes víc cvičila je to pak lepší.

24.10.2012

ahoj maminky,

In reply to by jitikw

týjo tak to mi příjde divné ...Mě hned druhý den po porodu hnali na UTZ že se to musí zkouknout ,kde to vajíčko je ,jestli je v pořádku (není třeba zhnilé a tak ...) hledali ho v bříšku asi půl hodiny a nic nenašli ,už tam byli 4dr. a nic :( Pak koukli k pytliku a bylo naštěstí tam .....Dr když to ted ve 4 měsícech na konrole prohmatával tak říkal že ho už cítí .že je těsně nad brankou (v tříselném kanále)a že by mělo co nevidět spatnou dolu do pytlíku ....
Tak mi příjde divné že vám nic nedělali ,žádne vyšetření .......

In reply to by lenacko

ve zprávě nic více není, těžko říct,jestli v porodnici UTZ dělali - teda určitě dělali - ale ten dělali všem miminkům, tak možná hledali i to vajíčko..., ale mě nic neřekli. No zkusím se poptat dětské dr. a s ní se snad nějak domluvím, co dál. A budu doufat, že tam někde je, když máme čekat 8) .

In reply to by jitikw

Jojo jistě dělali ...já jen že já tam sním právě natom byla ,ještě v porodnici 2x ,a pak u každé návštěvy u dr (na preventivce ,očkování)se to vždy kontroluje .....
Neboj ono tam jistě bude a bude to ok...však mají kluci ještě čas a vše bude jistě v pohodě ...Ale chápu tě ,taky pořád čekám kdy už spadne
Držím vám palečky

08.06.2012

je vidět, že mimi si to opravdu užívá a nejpíše se cítí bezpečně jako v bříšku. :€s€:

http://www.youtube.com/watch?v=OPSAgs-exfQ

02.03.2012

ahoj holky,
před časem (v listopadu) jsem se tu s vámi taky snažila a prožívala každý den. Bylo to 3/4 roku, co jsme se neúspěšně snažili. Pak jsem tento web vypustila, nic neměřila...

Ahoj,to je vážně zajímavé,jak funguje to,že to hodíš za hlavu a myslíš na něco jiného :s: Moc,moc gratuluji a přeji pohodové těhu :one: :k:

já to měla podobný.3krát jsme o mimi přišli vždy do 9tt.Už jsme se smířili s tím,že mimčo nebude a po dvou letech jsem znovu těhotná,právě v 15tt.Takže asi vím,co prožívíte.Gratuluji! :k:

gratuluju :-) to je skoro jako já - už jsem měla zařízené umělé...pak mi bylo blbě a ejhle, byly tam //

Jíťo to je super, moc moc gratuluji. Já jak viděla ten nick, tak jsi mi opět naskočila, i když se musím přiznat, že jsem na tebe opravdu nějak pozapomněla, jak jsi sem nechodila... Úžasný. Mám z tebe radost :\x: Přeji, ať je vše tak, jak má být a pohodové těhu.

10.08.2011

ahoj děvčata,
tak po delší době - cca 1 roku - jsem se opět vrátila k těmto stránkám. Tentokrát jako snažilka.
Mám doma skoro 2letou holčičku a s přítelem chceme druhé. :c:

ahojky, tak to moc moc přeju štěstíčko, at se zadaří co nejdřív :-) my chceme s přítelem začít od září, ale máme na to jen víkendy kvůli jeho práci :-( tak snad se to taky podaří co nejdřív a budu si moct s vámi vyměnovat zkušenosti a nové poznatky, už se na to těším :-)

27.07.2010

Tak i Emička už oslavila své pidi narozeniny a mílovými kroky se blížíme k prvnímu roku života - je šílené jak to letí :€s€:

Emičce je 10 měsíců a konečně PRVNÍ ZUB :-)))

moc gratulujeme k pidinkám a k prvnímu zoubku :\x: :\x: ...Emička je krásná kukačka :c: ...a taky moc šikovná-co toho umí.. :one: .s tou čepicí-to je jak naše-dokonce už jsme ztratily kobouček ve městě :00: ..nechci vidět až bude zima a tu čepici bude muset mít-to bude boj :^O^: :00: ;)

Emička je moc šikovná holčička! Téda jak pozná ty hračky - kloubouk dolů! :one: :00: JInak s tím přebalováním a stoupáním si v kočárku vím o čem mluvíš. Máme to doma taky tak. :a:

21.06.2010

:) ahoj děvčata, tak máme za sebou ten nepříjemný zákrok u paní gynekoložky. :{~{:
Pro ty co neví, tak Emička měla malý poševní vchod a srostlé malé pysky. 8)

Jak pečovat o genitálie holčiček aneb máme to za sebou - uf

Ahoj, roztahuju od narození, malá má k tomu sklony. Měla mírně zarostlý vchod, hned to dr. rozrušila nehtem. Každý večer jen protáhnu a máznu olivovým olejem z lékárny.

tak to je dobře,že už to máte za sebou. :) :k: ..
Děkuji i za ostatní maminky holčiček,že jsi to tak krásně popsala :) ..a budu se řídit radou Vaší p.dokrotky gyneg...držím pěstičky,aby se to neopakovalo ;) :k:

to je dobře že to je vše už v pořádku a máte to zasebou... pro jistotu zítra malé zkontroluju pipinku a jdeme i na 10m poradnu, tak kdyby se mi něco nezdálo, optám se doktorky. Já teda akorát malé roztahuji vchod (velké st.pysky), když je pokakaná nebo když ji koupu, aby ji tam nezůstaly nějaké zbytky, ale jinak nic :n:

Ahojky to je fajn že už to máte v pořádku a malá byla statečná :one: ...nás to čeká 30.6...malá to má taky ://: ...na gynekologii nám říkala že to mám každej večer pořádně promazat avirilem a ono to pak změkne či co a až přijdem tak že ji to jen lehce roztrhne že to prej ani nebude bolet, tak jsem zvědavá ale bojím se moc! tak snad to půjde taky tak lehce jako u vás, naše malá je děsný šidlo a nenechá se od nikoho osahávat hned spustí řev a šije sebou... :(

In reply to by luciekres

no právě, někdy je boj jen s přebalením. Dnes ráno jsem začla masírovat a protože přes noc se jí to zase trochu slepilo, tak jsem musela více tahat, ale povolilo to, spíše je problém ji udržet v leže s roztaženýma nohama, takže než se mi to povedlo, tak jsem u toho strávila asi 10 minut. :00:
Jinak dr. říkala, že může být nevrlá a plačtivá - při čůrání ji to bude štipkat, ale za celý den ani noc ani nekvíkla, a hraje si normálně a taky se směje, takže to bude dobrý.... :c:
Vy to taky zvládnete, neboj...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky